KaTo pictures uvádí...

Máte příhodu, legendu či příběh ze hry? Sem s ním.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

KaTo pictures uvádí...

Příspěvek od KaTo »

...díky dovolené jsem se odvážil vzít zase po letech do ruky tužku a papír (a takhle velkou gumu)!
Předem se omlouvám za několik prohřešků proti perspektivě, měnění detailů obrázek od obrázku a jiné věci, které by se profesionálům stávat neměly (tzn. že nám amatérům mohou :megalol: , ale stejně... *tváří se nevinně*).
Naposledy upravil(a) KaTo dne 1. 10. 2007 17.49, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Tak první obrázek je malililinko vynášení IC, ale když už jsem ho nakreslil, je mi líto ho sem nedat. "Měl" by na něm být zachycen okamžik těsně předcházející "objevení" se Niky na Desce - Nikwiss a její útěk z rodného světa.

Na dalším je jen taková momentka Niky v horách. Zde jsem použil básnickou nadsázku, protože každý ví, že na Desce se měsíc nevyskytuje nebo je velmi, velmi pečlivě skovaný, že jsem ho za to kometou neviděl. :bigwink: :megalol: Takže - Nikwiss v horách.

Tady je zatím ještě osamělá Niky v zadumání na Mithském hřbitově. Technicky vzato osamělá není, její bohyně je s ní stále, ale vypadá to, že je sama.

Teď už pomalu přituhuje, na dalším obrázku jsou její dva největětší učitelé Obecné řeči (oběma aktérům se omlouvám, jestli se nepoznají :blush: ). Momentálně se zabývají zaháněním příliš dotěrných šmíráků zpátky tam kam patří... ...to jest zpátky do postýlek (a do rakviček).

Tolik ve zkratce k jejím prvním dnům/týdnům na Desce.
Naposledy upravil(a) KaTo dne 30. 4. 2008 13.34, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Občas ji z pochmurného a stále studenějšího severu zavedlo několik postav do teplejších krajů...na pomeranče. To že cesta za nimi není zrovna peříčko (i bez Asár v hidu za zády) ví skoro každý. Takže občas si pomeranče musí mlsounizasloužit. Zde jdou konkrétně mlsat Nikwiss s Nifredil.

Co se může stát zlobivým škorpionům když potkají hladovou a žíznivou druidku (Nifredil) dokazuje rozpárané bříško jednoho takového aktivního stingera. Těch pár šípů co inkasoval od Nikwiss ho ani nezpomalilo, ale jedna dobře mířená *nevěřícně zakroutí hlavou a rozesměje se* ho doslova přibila k zemi.

Tady je moje (tedy nejen moje *rozhlédne se nenápadně okolo*, ale my na tebe Labire opravdu netlačíme!!!) zbožné přání - craft a zde konkrétně výroba šípů. To víte většinu jich sice Nikwiss po boji vytahá z mrtvol, ale přeci jen, občas musí nějaké do zásoby dodělat, že?

Dalším obrázkem udělám radost všem druidům na Desce. Jedná se o názornou ukázku nelikvidačního řešení tzv. "Jezevčí otázky", bohužel se jedná o naprostou fikci, všichni asi tuší, že praxe je úplně, ale úplně jiná. Ano jmenuje se Neviditelnost. Koho napadlo že se bude střílet, je krvelačný vrahounek...a má taky pravdu! Jak se říká, jistota je jistota a mrtvý (optimálně i snědený) jezevec nic nepoví.

Na dalším obrázku křehká kaldorei využívá magického potenciálu drahokamů a rýžuje tzv. suchým způsobem. Ne že by ji voda jinak vadila, ale kdo se má v té ledárně máchat, když to jde i jinak, že? (Znáte pořekadlo Baby Jagy: "Ty máš svaly, já mám čáry, Ivánku!"?? Takže kdo není od přírody talent na magii, má smůlu a musí si drahokamy opatřit pěkně postaru = přepadat u cest! :megalol: :megalol: )

A opět básnická licence založená na skutečnám základě. Konkrétně je pravda, že Nikwiss našla Mistra dvou mečů (a dredatého sympaťáka) - Cohena mezi hromadou mrtvých skřetů. Ovšem okolnosti už byly trochu jiné. Ale to by už bylo asi moc IC. Ehm. Jak se říká - modří vědí! *spiklenecky mrkne*

No a prozatím na závěr ještě jedno zátiší s malými zmetky. Kromě Nikwissiných nohou na nich za povšimnutí stojí kouzlo 2.kruhu - Cure moderate wounds. Zásah skřetí sekyrkou bolí, ale dokud to není do kosti...je krásné si existovat na světě jako magická bytost.


//Doufám, že další obrázky budou dřív než na další dovolené :megalol: . Nezbývá než doufat, docela mě to bavilo! Ale je to těžká volba - být na EQ nebo kreslit. Eh.
Obrázek
KaTo
Příspěvky: 863
Registrován: 15. 2. 2007 12.34
Bydliště: Severní okraj Středozemě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

//změněn "hosting". Obrázky by měli být opět korektně zobrazitelné.
Odpovědět