proč žádný?
Moderátor: Dungeon Master
proč žádný?
možná vám tohle přijde trošku hloupý ale proč žádnej trpaslík??
už několik dní jsemse nepotkal s žádným trpaslíkem
už několik dní jsemse nepotkal s žádným trpaslíkem
PODPIS
Já spíš teď hraju real život....už mě unavuje příval nových hráčů,co nai nepozdravěj...a mimoto čakám na dveře pro Tenga a Alkaran...
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Nevím proč, ale přišlo mi tohle jako nejlepší topic kam to napsat. Jenom předem, neberte to jako nějaký verbování či co Jenom se chci zeptat jestli by si někdo z trpaslíků nechtěl na Thalii zahrát občas Duergara Já to teď zkoušim a není to zlý, jenom je v tom Podtemnu trochu nuda když sem tam sám (A ty chudinky koboldy taky nemůžu zabíjet pořád jenom sám) Takže kdyby někdo chtěl, tak ať to prubne
Zatim Hoj!
Zatim Hoj!
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
trpaslíci a hra
Zdravím, nechtěl jsem začínat nový topic.
Zajímá mne jedna věc. Kdo z trpaslíků, které si pamatuji ze svých začátků ještě plánuje, že se vrátí do hry, kdo už EQ úplně odepsal a podobně. Protože je celkem velká část trpaslíků (a teď nemyslím úplně ty "prastaré"), kteří vlastně pořád "existují" (tj. nezemřeli), akorát nejdou vidět, protože za ně daný hráč nehraje.
Je to pak těžké, když například někdo začne hrát trpaslíka jako úplný nováček a jednou začas tam někdo ze starých trpaslíků logne aby se jenom koukl jak vlastně vypadá ta NWN grafika.
Co takhle udělat něco jako "soupis" ? Dejme tomu na bázi toho soupisu členů dolobrany - kdo už s hraním sekl, kdo si dává pauzu (s nějakým dejme tomu lehce neurčitým časem návratu) a kdo prostě neví a nebaví ho to?
Zajímá mne jedna věc. Kdo z trpaslíků, které si pamatuji ze svých začátků ještě plánuje, že se vrátí do hry, kdo už EQ úplně odepsal a podobně. Protože je celkem velká část trpaslíků (a teď nemyslím úplně ty "prastaré"), kteří vlastně pořád "existují" (tj. nezemřeli), akorát nejdou vidět, protože za ně daný hráč nehraje.
Je to pak těžké, když například někdo začne hrát trpaslíka jako úplný nováček a jednou začas tam někdo ze starých trpaslíků logne aby se jenom koukl jak vlastně vypadá ta NWN grafika.
Co takhle udělat něco jako "soupis" ? Dejme tomu na bázi toho soupisu členů dolobrany - kdo už s hraním sekl, kdo si dává pauzu (s nějakým dejme tomu lehce neurčitým časem návratu) a kdo prostě neví a nebaví ho to?
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Prostě jde o to, že by nebylo špatné vědět s kým člověk už "nemůže počítat" nebo jak to říci.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Až tak špatné? ..hmm.. co se dá dělat, EQ je jenom nereálný kousek skvělého REÁLNÉHO života.. takže to chápu.Aefar píše:To je jednoduché, občasníci jsou Rum a Grim, zbytek s tím sekl.
Takže dalo by se říci, že trpaslíci hrající jsou: Bolthorm (velice aktivně), Boendal (aktivně), Rangarog (občas - prostě Akruo no :-)), Gundrabur (občas), Bandor (občas), Rum a Grim (ještě méně než občas).
Tak teba to v někom hrkne a začne pořádně :-) Jé a ještě Ramcen a Bragen a taky Magnumikův trpaslík!
Tak zase, když se sejdeme všichni naráz ve hře, nebude to špatné :-)
Brambor
Brambor
a rozhodně zajímavě..Alfray píše:Jup je starej trpaslík, za toho už bych asi ani nevěděl co hrát. Krogen by moh bejt aktivní, ale prostě hraju toho elfího blonďáka:).
Každopádně když tedy tak přemýšlím spíš je otázka, jak se má hrající trpaslík stavět k dolnobraně, když hraje jeden nebo ještě hůř žádný dolobránce. Protože v tom světě tam někde ti dolobránci jako jsou, ale trošku nejdou vidět...
Brambor
Brambor
aha.. hm :-) Chudák Bragen, hraje nás tak málo a Aefar ho bude ještě vyobcovávatAefar píše:Magnumikův Hangár umřel, Bragena jaksi zapomínám řadit do Hag Hargol (čistě osobní ), Ramcen je tedy ještě občasnější než ty (to Rum s Grimem jsou ve hře častěji), do nových trpaslíků vkládám velké naděje.
Tak Ruma a Grima bohužel nestíhám ve hře většinou potkat, protože hrávají (když na ně natrefím) spíše později...
Brambor
Brambor
Hraje jeden dolobránce opravdu aktivně a přidává se k němu druhý, pokud vím. Navíc dolobrana snad vypisovala nějaké akce - to, že se nelognete ve stejný moment neznamená, že nehrají.Akruo píše:Každopádně když tedy tak přemýšlím spíš je otázka, jak se má hrající trpaslík stavět k dolnobraně, když hraje jeden nebo ještě hůř žádný dolobránce. Protože v tom světě tam někde ti dolobránci jako jsou, ale trošku nejdou vidět...
Takže jak se k ní stavět? Stejně jako před tím, hlavně IC.
(btw nejčastější poutníkovo oslovení trpaslíka bylo paradoxně "mistře dolobránče", až pak následovalo "mistře trpaslíku" a "mistře sekerníku" - a nemám pocit že bych poutníka za posledních několik měsíců nehrál, svědkem mi budiž mé rostoucí XP, i přes obří počet úmrtí, včetně těch s pobytem na druhé straně).
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Tak já vím, že kdo z nich hraje, ale je jich málo. Myslel jsem, co s těmi co s tím sekli..zuzuPD píše:Hraje jeden dolobránce opravdu aktivně a přidává se k němu druhý, pokud vím. Navíc dolobrana snad vypisovala nějaké akce - to, že se nelognete ve stejný moment neznamená, že nehrají.Akruo píše:Každopádně když tedy tak přemýšlím spíš je otázka, jak se má hrající trpaslík stavět k dolnobraně, když hraje jeden nebo ještě hůř žádný dolobránce. Protože v tom světě tam někde ti dolobránci jako jsou, ale trošku nejdou vidět...
Takže jak se k ní stavět? Stejně jako před tím, hlavně IC.
(btw nejčastější poutníkovo oslovení trpaslíka bylo paradoxně "mistře dolobránče", až pak následovalo "mistře trpaslíku" a "mistře sekerníku" - a nemám pocit že bych poutníka za posledních několik měsíců nehrál, svědkem mi budiž mé rostoucí XP, i přes obří počet úmrtí, včetně těch s pobytem na druhé straně).
Brambor
Brambor