PR = public relations, nikoli RP naruby
Maxování životů
Moderátor: Dungeon Master
-
Ethernity
-
Fryn
Jen malou připomínku. Normálně se maxují jen první tři levely (aspoň teda co mám zkušenosti ze singlu a Arku2), nevím jak je to na EQ. Ale to s tou hranicí HP je dobrá připomínka, jsem si toho ani nevšiml. Možná bych to ještě upravil tak, aby se mohl hodit ten reálný rozsah, to by pak byla variabilita
(tohle berte samozřejmě s rezervou).
-
photter
- Kontaktovat uživatele:
Fryn píše:Jen malou připomínku. Normálně se maxují jen první tři levely (aspoň teda co mám zkušenosti ze singlu a Arku2), nevím jak je to na EQ. Ale to s tou hranicí HP je dobrá připomínka, jsem si toho ani nevšiml. Možná bych to ještě upravil tak, aby se mohl hodit ten reálný rozsah, to by pak byla variabilita(tohle berte samozřejmě s rezervou).
von totiž singl proti onlajnu má dvě podstatný odlišnosti - save a mezerník
-
Psanec
- Kontaktovat uživatele:
Pottere : Ja si zivoty nemaxoval ani jednou.
A ziju a nestezuju si na to … Ale jak to tak posloucham, asi zacnu, abych Vas aspon mohl dohnat … Ikdyz si myslim, ze nez se dostanu na next lvl. Labir to zacerni a bude po hehe a pak ti popreju pristi lvl tu 1
A ziju a nestezuju si na to … Ale jak to tak posloucham, asi zacnu, abych Vas aspon mohl dohnat … Ikdyz si myslim, ze nez se dostanu na next lvl. Labir to zacerni a bude po hehe a pak ti popreju pristi lvl tu 1
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-
photter
- Kontaktovat uživatele:
ja namaxováno nemámPsanec píše:Pottere : Ja si zivoty nemaxoval ani jednou.
a přestaň mi řikat pottere nebo tě píchnu jak čuníka
-
Kuťas
no a není tenhle server ošetřenej, tak že by to tomu fighterovi prakticky nemuselo vůbec vadit?photter píše:![]()
![]()
hele, chlape, my to berem, že seš tvrďák ale zas to nepřeháněj, chtěl bych vidět, jak protáhneš xicht, když ti na 4tým, 5tým a 6ým padne jednička, pokud možno jako fajtrovi (a že bioware kostka umí i onačejší kousky)
Příspěvky tohoto typu mě prostě trochu štvou... chápu, že pro hru je občas dobré udělat nějaký ten RP přestupeček... (např. to už je to, že si hráči udělají stats podle svého svědomí a ne prostě podle náhody - díky bohům, že to tak je), ale zrovna velikost HP se dá ovlivnit různě. Od nastavení Odolnosti přes featy až třeba po styl hry (bojovník v partě s klerikem je silnější než bojovník sám apod.)
A to je přesně ten důvod proč jsem to sem psal, někteří velmi dobří hráči tady maxování životů hájili vcelku dost slepou argumentací. Znám x hráčů, kteří přišli k nwn poprvé v životě - náhazeli si hodně špatně postavu a stejně jí hráli dál.… stejné je to se životama, prostě žijem dál.
ad podání prstíku - to proběhlo už dřív a myslím, že oboustranně
V každém případě jsme pořád jedna nwn komunita... sice rozdrobená, ale hráči přechází z jednoho serveru na druhý a co se někde naučí mohou použít/učit i jinde ;)
Mám to uplně stejně - teď jsem ve fázi přestáváníphotter píše:jo, já to beru, když sem začínal, ani sem nevěděl, že to de dělat a děsně sem se divil, jaktože mám furt nejmíň HP![]()
pak mi to někdo poradil a vod tý doby sem maxoval a maxoval a pak sem zas přestal
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
-
Návštěvník
Však jsem to taky nemyslel vážněphotter píše:![]()
![]()
hele, chlape, my to berem, že seš tvrďák ale zas to nepřeháněj, chtěl bych vidět, jak protáhneš xicht, když ti na 4tým, 5tým a 6ým padne jednička, pokud možno jako fajtrovi (a že bioware kostka umí i onačejší kousky)