Další z řádky geniálních nápadů nutících lidi něco udělat. Tímto děkuji jinému hráči (Anurine *vyplázne všechny tři jazyky*, díky), že k tomu pomohl sesmolil text.
Napadlo mě dneska, když jsem procházel fórum s detailními popisy postav, že by nebylo od věci některé tam uvedené příspěvky přesunout do pohřebiště (nežijící postavy).
Je tam pár/dost postav, které už DLOUHO nehrají či jsou prokazatelně mrtvé. Je to jen nápad jak to tam udělat přehlednější. Všiml jsem si také že tam jsou obrázky, které se nevejdou do okrajů příspěvků, nebylo by od věci je z editovat a zmenšit (platí asi jen pro "žijící" hráče).
P.S. Pokud by se nápad ujal, tak klidně forum založím a domluvím se nějakým hodným moderátorem (nehlašte se všichni), by tam přesunul ty popisky postav k nimž dají majitelé souhlas. Pokud tu už majitelé postav nejsou, tak asi po dohodě s DM by tam přesunul i tyto "pohrobky"? Hm...?
EDIT: Jeje...v anketě se nedá zaškrtnout víc možností (mám tam jak živé, tak mrtvé postavy). Tak v tom případě prosím zaškrtávejte tu možnost s "mrtvolou".
Zakopání mrtvol nehrajicich (mrtvych) postav na IC foru
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak začni.. ty jich tam máš až až 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Já myslím že smyslem tohoto topicu bylo promazat nebo přesunout postavy které se již hrát nebudou. Možná to jen kato špatně vyjádřil.labir píše:Já tam mám zatím nehrající postavu ačkoliv ve hře se činí jen to není vidět (píše knížky, dojednává diplomatické smlouvy atd..). Rád bych hrál, ale prostě nezbývá čas...