Nijak? Neřešit to? Má podobné jméno křestní.… v OOC rovině taky nenadávám že se milion lidí jmenuje Petr.Firefox_ píše:No jo no tedka přemýšlím jak to vyřešit
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale je trochu trapný, že nám tu behají dva klony jednoho z nejznámějších čarodějů fantasy světů...anurin píše: Nijak? Neřešit to? Má podobné jméno křestní.… v OOC rovině taky nenadávám že se milion lidí jmenuje Petr.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
*koukne do křišťálové koule* Neřeš to.Firefox_ píše:No jo no tedka přemýšlím jak to vyřešit
Taky se mi to moc nelíbí, ale co, je to nakonec jen jméno. A zahrát si charakter Raistlina tu bude bez brášky poněkud náročné. *zahledí se směrem k jezevčí rodince*OneHeart píše:Ale je trochu trapný, že nám tu behají dva klony jednoho z nejznámějších čarodějů fantasy světů...
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Není to tak úplně z Eq ale dostalo mě když jsem si nechal svýho mága vyexportovat a zapnul ho v singlu NWN hnedka jsem dostal asi 15 lvl a polovina mejch kouzel byla k ničemu nemluvě o předmětech

Raistlin-Popis
-
- Kontaktovat uživatele:
re
low lvl postava jde kanalem, jde zpět tou samou cestičkou beztoho aniž by opustila lokaci, past spuštěna : epicka eletrika za 350dmg dead :D
Krysař se rozšoup, líčí na medvědy 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Tak tentokrát co mě negativně dostalo
Moje postava řve na jednu hobitku a přijde mi tell se zprávou:Tak už ji zab a neprodlužuj to
Tohle jsem fakt nečekal
Moje postava řve na jednu hobitku a přijde mi tell se zprávou:Tak už ji zab a neprodlužuj to

Raistlin-Popis
-
V nejmenovaném chrámu:
"Brej den. Simvás, takovej ten.… //následuje popis nejmenované postavy// ten tu neni?"
//posílá tell steného znění zodpovědnému hráči
*hledaná postava se objevuje v kruhu světla*
Fakt sem čučel jako na drát a řikal sem si... tak TOHLE udělátko chci taky. Pak se objevila druhá postava a obě se držely za hlavu.…
"Brej den. Simvás, takovej ten.… //následuje popis nejmenované postavy// ten tu neni?"
//posílá tell steného znění zodpovědnému hráči
*hledaná postava se objevuje v kruhu světla*
Fakt sem čučel jako na drát a řikal sem si... tak TOHLE udělátko chci taky. Pak se objevila druhá postava a obě se držely za hlavu.…

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jak poznáte závislost na systému?
D: Jak se máš?
L: /pc
*hráč čte co má dole v popisu*
L: noo jako obvykle.. víš jak

D: Jak se máš?
L: /pc
*hráč čte co má dole v popisu*
L: noo jako obvykle.. víš jak

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Bandita šnek.
Postavička si normálním krokem vykračovala po lese a on ji chudák nemohl dohonit ani když běžel.
Postavička si normálním krokem vykračovala po lese a on ji chudák nemohl dohonit ani když běžel.

Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.16, celkem upraveno 2 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.