No... vrchol nevrchol.. *otírá se zamračeně oslintané tváře*NiamCK píše:Taky díky...po dlouhé době jsem se zase bavila :)
Ezi..nevím jak to děláš ale tohle bylo moc...žížala byl vrchol :D
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Díky za výpravu do mělčin Pavoučí propasti, bylo to fakt zajímavý a napínavý, skvělá atmosféra - ty dekorace, zvuky a vůbec to místo působilo přesně tak, jak mělo - chvílema jsem se bál i jako hráč
Sólo souboj Daemiana s osmi kněžími, zaslechnutí bubnů, útok pavoučí královny nebo stanovaní pod ochranou iluzorní zdi byly fakt nezapomenutelný okamžiky 

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Ja taky dekuju za super vypravu, presne takhle si predstavuji sehranou particku a atmosferu, ze by se mistama dala krajetPanathian píše:Díky za výpravu do mělčin Pavoučí propasti, bylo to fakt zajímavý a napínavý, skvělá atmosféra - ty dekorace, zvuky a vůbec to místo působilo přesně tak, jak mělo - chvílema jsem se bál i jako hráčSólo souboj Daemiana s osmi kněžími, zaslechnutí bubnů, útok pavoučí královny nebo stanovaní pod ochranou iluzorní zdi byly fakt nezapomenutelný okamžiky

Omlouvam se, jestli Daemian moc komandoval, ale kdyz uz se jednou reklo, ze to ma vest

PS: Ty bubny jsem si trosicku primyslel, ale vazne se v te hudbe zaslechnout daly

Jeste jednou diky vsem

Hmm, taky děkuji, ale nějak se stydím.. Hláška "až po roh čisto, dál past" mi bude strašit v hlavě hodně dlouho. A následné, "nebojte se, je to jen iluze" a ve výpisu ťafka dohromady za 300DMG mně dostala do kolen. Jinak se omlouvám za Serinkovu mlčenlivost, ale já se vždycky děsně bojím a zapomínám psát strachy
Ale jinak jsem dobrej průzkumník, že jo *s nadějí se podívá po zbytku..*
To Ewa: No, a já myslel, že už máš vyčerpanej limit na pokladya spawnuje se ti málo, tak jsem chtěl pomoct..
A dostal jsem krom zbroje ještě knížku .. heč.

To Ewa: No, a já myslel, že už máš vyčerpanej limit na pokladya spawnuje se ti málo, tak jsem chtěl pomoct..

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Pěkná výprava na zajímavé místo s místy dost mrazivou atmosférou. Jak mě minule hodně bavil hláškama Bornin, tak těd to byl hlavně Alfray se svým "kodexem" a náhlížením na celou výpravu
. Poděkování patří rozhodně všem co se toho účastnili a také záhrannému hodu na výdrž, který mi výpravu udělal mnohem veselejší.
Cybermisa: Přimyslel nepřimyslel, bylo to fajn zpestření
.
Eve: Klidně budu věřit, že si nic nenechává, dokud to bude Ewa kdo se vystavuje tomu, že se po otevření truhly sesype na zem jako hromádka popela
.

Cybermisa: Přimyslel nepřimyslel, bylo to fajn zpestření

Eve: Klidně budu věřit, že si nic nenechává, dokud to bude Ewa kdo se vystavuje tomu, že se po otevření truhly sesype na zem jako hromádka popela

"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-