Spánek je svinakokosak píše:Tak omluva všem třem a půl potencionálního pasažéra, ale po dnešním zjištění důležité metriky "jak kokosák jezdí ospalý" ruším jízdu autem. Nevezmu si vás na svědomí.
.
.
.
.
Jak se tam dá dostat jináč nežli autem... bo mě někdo vemete?
Víkendová slezina kdesi v divočině, běh II.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, pojede někdo z Prahy vůbec autem? :)
Ta hospoda by tam měla fungovat, ale nějakej sud by se hodil určitě. Může někdo zařídit levně i s pípou a chlazení? Případně jestli ho tam může někdo i dopravit
Jinak nezapomeňte na houby na draky
Ta hospoda by tam měla fungovat, ale nějakej sud by se hodil určitě. Může někdo zařídit levně i s pípou a chlazení? Případně jestli ho tam může někdo i dopravit
Jinak nezapomeňte na houby na draky
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
hele s příbuzenstvem jsme dohodlý, že platíme nějakých 150,- (asi) na den na elektřinu, opravy a podobný věci. Což při našem počtu bude pakatelDarmonlor píše:Ještě stále nebyla zodpovězena celkem zásadní otázka :) Kolik ta chata na víkend koštuje?
edit: samozřejmě za všechny né za každýho
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
já bych hlasoval pro StaráčePaklic píše:Vzhledem k tomu, že to mám asi nejblíž, tak bych se mohl v místní knajpě zeptat na ten soudek. Mají tady Krakonoše, Budvara a Staropramen. Tak mám se optat? Snad by byla i pípa.
ale jeden sud stačí sotva na jeden večer, chtělo by to nějakou kolektivnější dohodu s vlastníky pojízdných vehiklů schopných sudopřepravy
(William Blake)
(William Blake)
Jenom ne Krakonoš! Každopádně hlasuji pro Stará Promiň.OneHeart píše:já bych hlasoval pro StaráčePaklic píše:Vzhledem k tomu, že to mám asi nejblíž, tak bych se mohl v místní knajpě zeptat na ten soudek. Mají tady Krakonoše, Budvara a Staropramen. Tak mám se optat? Snad by byla i pípa.
ale jeden sud stačí sotva na jeden večer, chtělo by to nějakou kolektivnější dohodu s vlastníky pojízdných vehiklů schopných sudopřepravy
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
BŘEZNÁK...rulez
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)