Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Mě ho vymyslel bratranec když mi bylo tak 9 let :) ...samozřejmě odvozeno z křestního jména :)Firefox_ píše:Nějak to tu umírá.… tak rozjíždím navou úplně blbou diksuzi![]()
Jak jste přisli ke svému nicku? (jo já vím je to starý, ale dobrý)
U mě je to myslím jasný Mozilla je nejlepšííííí
A Base se neptejte, ten neví ani to xD
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nalk jest zkráceninou z elfího jména Nalkanar.. žel bohu jsem význam nenašel ve slovnících vznešené elfštiny, ale je to skutečně z tohoto jazyka. Nutno dodat, že zkrácení byla vskutku praktická věc a krom toho jsem si až následně povšiml, že v Nalkovi mám i své iniciály, načež jsem zbylým dvou písmenům dodal význam v podobě inicálů mého "pseudonymu", který naštěstí nepoužívám
Firefox: tys to trefil chlape, zrovna včera jsem napsal kratší pojednání o nickách do školních novin.

Firefox: tys to trefil chlape, zrovna včera jsem napsal kratší pojednání o nickách do školních novin.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Nevím noGeorge píše:Mě ho vymyslel bratranec když mi bylo tak 9 let :) ...samozřejmě odvozeno z křestního jména :)Firefox_ píše:Nějak to tu umírá.… tak rozjíždím navou úplně blbou diksuzi![]()
Jak jste přisli ke svému nicku? (jo já vím je to starý, ale dobrý)
U mě je to myslím jasný Mozilla je nejlepšííííí
A Base se neptejte, ten neví ani to xD

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to vim jak to tvoje vznikloOneHeart píše:to byste chtěli vědět, có? tůdle

EDIT: No a abych neokouněl... tak Magnumik vznikl někdy ve 12cti letech, když sem začal chodit na gympl a poznal se s Ikkiem... mno... a to sem tak byl na prázdninách u něj... byl to pařan jak svina (a ne že by se to změnilo

-
- Kontaktovat uživatele:
ty taky musíš všechno vykecat, viďmagnumik píše:Já to vim jak to tvoje vznikloOneHeart píše:to byste chtěli vědět, có? tůdlev 60. letech sis spakoval pět švestek a vyrazils na první Woodstock, no a tam to bylo "one world"… "one love" … "OneHeart"

"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)