Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
kategoricky, NE pokud je někdo od přírody kretén neznamená to, že musí být true evil
chová se jako kretén, vystupuje jako kretén, mluví jako kretén. Je to kretén ale nic víc
neříkám že s nim souhlasím, ale kdyby byl true evil no tak asi takle už je jenom on a nic jinýho, moc na to má
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Firefox_ píše:Malá reklama pro jednoho člověka snad vadit nebude
Jenže já to všem vykecám, a ještě si to přibarvim... a všichni mě budou věřit, protože sem přeceda tohole chlívu a pak někomu šikovnýmu zaplatim aby hacknul google a dal jim to na úvodní stránku pořádně velkym písmem
Firefox_ píše:Malá reklama pro jednoho člověka snad vadit nebude
Jenže já to všem vykecám, a ještě si to přibarvim... a všichni mě budou věřit, protože sem přeceda tohole chlívu a pak někomu šikovnýmu zaplatim aby hacknul google a dal jim to na úvodní stránku pořádně velkym písmem
ehm,myslíš žě někdo bude věřit předsedovi tohodle chlívu?
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.