Začátkem bych chtěl moc poděkovat
civilní hlídce všemu co se v tomto směru událo pro lidi co ji chtěli hrát.Potažmo i tak
podpoře DM Piti a mému poručíku Gorovi

.
Je to můj první pokus co tu vytvářím o něco většího a vám děkuji, že jste to podpořili.Hráčům se to jistě líbilo i když vše jsem asi nezařídil tak jak by se slušelo.
Velmi se mi dnes líbilo i vaše škádlení,
hádky udávání i a to, „mě někdo někde zmlátil“, „ ne to on ne já“
Ale když se nad tím zamyslíte, vše vážně řešit nemůžu, nemám na to kapacitu… mezi tím co jsem řešil spor o mlácení, zde vylezla daleko důležitěji věc k řešení.
Proto prosím, netahejte každou hádku a spor na věc k řešení stráži… V tom můj dík patří hlavně Kat, která se to nebála vyřešit po svém.
Hádky a nadávky a k tomu správní systém, není zase tak určitý a směrodatný, koukněte do zákoníku. Nelze tvrdit on říkal že jsem blb, zavřete ho… zkuste si to dořešit sami v klidném duchu.
Nebo se muže stát, že zavřu oba

a máte po ptákách…
Nejvíce však děkuji Tengovi, za podporu a pomoc, či vytváření čehokoli v Tiriánské hlídce, , za udržení všeho podstatného, co pro to bylo důležité a hlavně za jeho proslov nakonec, který mě doslova uchvátil, něco takového bych neřekl ani já a Tonny už vůbec ne, i kdybych si to napsal… Na ty slova asi nikdy nezapomenu, na konci jsem naprosto cítil v očích slzy… prostě dokonalá řeč. Tohle nezapomenu. Diky.
Děkuji všem co se účastnili a budou civilní služby Tiranského království a podpořili tak to o co jsem se snažil.Je to můj dlouhodobý záměr zlepšit chování lidu v Tirianu a budu na tom i nadále pracovat.
Děkuji za velmi dobrý turnaj v míčované, naprosto parádní záležitost, a nacházím v tom velkou zálibu. (diky Mijo). Však hra ve hře je vždy skvělá věc a tahle je téměř dovedena k dokonalosti…
Děkuji také osobě, kterou jsem potkal na sklonku večera ( spíš k ránu) za pěkné prožitky u Svačinky…
Diky všem za dnešní den, moc pro mě znamenal… Tonny