Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
George píše:Chtěl bych poděkovat Labirovi za Bask.. ehm.. Házenou a taky skupince, se kterou jsem hrál...

a přes menší zákeřný části hry zapomnělsi přes různý nedorozumnění a zádrhely... skvělá hra! Díky :)

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Chtěl bych poděkovat Zuzce, Bardovi, Deadrovi a Kristine za dńešek bylo to fakt super a zároveň se chci omluvit za tu zbytečnou smrt
jinak moc Díky 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Děkuji skvělé bandě se kterou mám tu čest hrát, vychutnávat si každou chvilku u Equilibrie, hráčům kteří z ní dělají něco víc než jen hru.
Přeji vám do nového roku co nejméně zbytečných smrtí, lagů, špatné konektivity, nepříjemných zkušeností a sporů na fóru. Naopak přeji zdraví (nejen postav), zkušenosti, tučná konta v bance a hlavně hodně příjemných zážitků při hře.
Tímto připíjím svou dnešní první sklénku brandy na Stvořitele Labira, všechna DM a DS a samozřejmě nás, hráče.
No a jestli to tak půjde dál, za pár hodin budu muset přelognout na trpaslíka nebo orka :D
Přeji vám do nového roku co nejméně zbytečných smrtí, lagů, špatné konektivity, nepříjemných zkušeností a sporů na fóru. Naopak přeji zdraví (nejen postav), zkušenosti, tučná konta v bance a hlavně hodně příjemných zážitků při hře.
Tímto připíjím svou dnešní první sklénku brandy na Stvořitele Labira, všechna DM a DS a samozřejmě nás, hráče.
No a jestli to tak půjde dál, za pár hodin budu muset přelognout na trpaslíka nebo orka :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
-
- Kontaktovat uživatele:
to bys nám udělal velkou radostDarmonlor píše: No a jestli to tak půjde dál, za pár hodin budu muset přelognout na trpaslíka nebo orka :D

ale abych nebyl uplně OT, tak bych chtěl též poděkovat všem hráčům,Labirovi, DM, DS, a bůh ví ještě komu se kterýma poslední dobou když se sem tam piřpojím (i když občas ne an moc dlouho) můžu hrát a trávit příjemné, i hořké chvilky na EQ, a co se nového roku týče, Darmonlor to tak nějak všechno vystihl, ale chtěl bych popřát brachům hodně trpělivosti aby vydrželi, i když nejsou pro nás zrovna nejpříznivější časy (přiznejme si, že aktivních brachů je po málu) a doufám, že se brašská komunita rozšíří a když přijdu k Rundárovi, že tam neuvidím jen prázdné stoly a NPC ale bandu chlastajících brachů

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Taky dík, všem, co jsem měl tu čest potkat jak osobně, tak prostředníctvím postaviček. Taky poděkování týmu kolem EQ a do příštího roku více trpělivosti, tolerance a méně flamů. 

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Chtěl bych poděkovat všem za dnešní hru, od Irmy za čtení z ruky, přes Hyrdana až(a hlavně) skupince se kterou sem byl na výpravě, fakt sem si to užíval. Také bych chtěl poděkovat Labirovi za Ledové hory a pláně, moc pěkné prostředí 

Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
-
- Kontaktovat uživatele:
JOjo, atmosféra je tam suprová, potvůrky jak od těch nejslabších po ty nejtužší a nejkrutější uplně senzační (a jak tu atmoséfru krásně podbarvujou) a ta hudba … no prostě paráda :) A jinak výprava taky suprKapik píše:Také bych chtěl poděkovat Labirovi za Ledové hory a pláně, moc pěkné prostředí

Přidám se taky k poděkování Ramonovi, Grimovi, Balkovi, Rumbardovi a Elen za vejpravu do zajimavých a pěkných míst :) DÍKYStreet_cz píše:JOjo, atmosféra je tam suprová, potvůrky jak od těch nejslabších po ty nejtužší a nejkrutější uplně senzační (a jak tu atmoséfru krásně podbarvujou) a ta hudba … no prostě paráda :) A jinak výprava taky suprKapik píše:Také bych chtěl poděkovat Labirovi za Ledové hory a pláně, moc pěkné prostředí

Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
proto říkal "poměrně" :-)Street_cz píše:dobře fungující, často se rozdělujícíkoulinek píše:Taky díky, takové průzkumné výpravy, to je velice zajímavé, taky musim pochválit poměrně dobře fungující partu.
Naposledy upravil(a) Kapik dne 2. 1. 2009 21.31, celkem upraveno 1 x.
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
A vožralí se nedáme!
-
- Kontaktovat uživatele:
grrr...Kapik píše:proto říkalů "poměrně" :-)Street_cz píše:dobře fungující, často se rozdělujícíkoulinek píše:Taky díky, takové průzkumné výpravy, to je velice zajímavé, taky musim pochválit poměrně dobře fungující partu.
i já všem děkuju za super atmosféru..do poslední chvíle jsem měl prst na řádku "Sebevražda"Jon píše:Díky Akiře, Tengovi, Bardovi, Amber, Kat, Anade, Adalbertovi za dnešní pit... operaci! Skvělá hra, já byl strašně napjatý jak to dopadne.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Take diky moc, poprve jsem si mohl zahrat trochu naslapnutyho tengawaraAkira píše:i já všem děkuju za super atmosféru..do poslední chvíle jsem měl prst na řádku "Sebevražda"Jon píše:Díky Akiře, Tengovi, Bardovi, Amber, Kat, Anade, Adalbertovi za dnešní pit... operaci! Skvělá hra, já byl strašně napjatý jak to dopadne.

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.