O sebe? A o mně ne? No teda.A to prej pojď a neboj,zvládnu je když tak klidně i sám.hrusi píše: Bylo to fajn, chvílema jsem se o sebe i bál.![]()
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.07, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Počítal jsem s jiným odporem.Lonewar píše:O sebe? A o mně ne? No teda.A to prej pojď a neboj,zvládnu je když tak klidně i sám.hrusi píše: Bylo to fajn, chvílema jsem se o sebe i bál.![]()
V každým případě to bylo opravdu best!
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Teď už vím o čem mluvíš :Dhrusi píše: Počítal jsem s jiným odporem.
Díky za ten heroický trapas
Bavil jsem se náramně až do konce, překvapení na každém rohu, nejistota, zmatek, krefff!, tomu říkám quest :D
Díky všem!
Kokosák: Taky, taky… Ale cožpak to jde?
Jinak, všem se omlouvám na výpadky. Ale ta malá černá krabička u zdi které se nadává modem nějak umírá :/
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Ja dekuji vam, drzeli ste se statecne. Popravde ale, cekal jsem takovou spanilou jizdu, kdy projedete nastrahami jak nuz maslem. Kdo jiny, kdyz ne vy. Ta NPC byla rozhodne poddimenzovana, jen holt vyuzivali momentu prekvapeni.
Ze vas nakonec takhle rozlozi obycejna migrana zpusobena kourem, sirou a trochou jedovatych vyparu, to me teda dostalo
Priste holt ibalgin s sebou
Ale jinak moc pekny
Ze vas nakonec takhle rozlozi obycejna migrana zpusobena kourem, sirou a trochou jedovatych vyparu, to me teda dostalo
Ale jinak moc pekny
Jo, projíždíme, když to nemá imunitu na bodné.. A migréna je nezastřelitelná podlost
Jinak taky díky všem, krásný debakl.. A za Serina.. "proč jsme tam vlastně šli?.. hmm.. Nějak mně bolí hlava"
Jinak taky díky všem, krásný debakl.. A za Serina.. "proč jsme tam vlastně šli?.. hmm.. Nějak mně bolí hlava"
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Diky moc za dnesni jednani, hlavne za cas ktery jste si udelali. Byla to prima a napinava hra a konecne uz mi to nepripada jako u nas v parlamentu. Sice jedna strana byla malicko v presile ale zas na druhou stranu, kdyz se ta druha boostuje lektvarama inteligence 
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
Díky za pěknou slavnost
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
Musím říct, že v jednu chvíli, když jsem se opíral o pult a leštil sklenice, v tom šeru, měl jsem krásný výhled na celou sešlost. Všichni se živě bavili, popíjeli, Wolf kmital mezi stoly, tančilo se... A na jednu chvíli, ta atmosféra byla tak dobrá, že to místo fakt jakoby žilo vlastním životem a já ti připadal úplně jako na nějaké oslavě, super to bylo :) Díky všem, i když mě mrzí že chvílemi jsem nestíhal protože jsem musel dělat spoustu věcí naráz...
Každopádně díky všem co přišli a Piti... Však ty víš
Každopádně díky všem co přišli a Piti... Však ty víš
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
Díky organizátorům plesu, jak píše Erik, bylo to nádherně živé, krásně připravené a vážně takhle nějak si představuji atmosféru v Amfiberai. Jen mě mrzí, že se nemohly zúčastnit obě mé postavy.
A nádherně to podbarvilo ten následný pád do reality, za který musím poděkovat jednomu členu univerzity, který zdá se intrikaří, i když není online, a přítelkyni, která jednala … no asi jak měla, to se chystám teprve zjistit.
A nádherně to podbarvilo ten následný pád do reality, za který musím poděkovat jednomu členu univerzity, který zdá se intrikaří, i když není online, a přítelkyni, která jednala … no asi jak měla, to se chystám teprve zjistit.
Amber