MATLAB

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
hrusi
Příspěvky: 393
Registrován: 11. 7. 2008 18.18

MATLAB

Příspěvek od hrusi »

Měl bych takovou prosbičku. Ve škole jsme začali programování s tímhle programem MATLAB 7.1 a po stažení z netu mi to hlásí, že se musím regnout na offic stránkach, což se mi moc nepáč. :blush: Chtěl bych se proto zeptat jestli náhodou nemá nějakej link nebo torrent na stažení týhle verze nebo podobný. Díky díky díky moc! :clover: Potom bych měl ještě prosbu k tomu jestli někdo nemá nějaký dobrý stránky pokud možno v češtině k tomu programu. Ještě jednou moc děkuju za pomoc. :clover:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
cybermisa
Příspěvky: 6078
Registrován: 20. 2. 2006 2.46

Re: MATLAB

Příspěvek od cybermisa »

hrusi píše:Měl bych takovou prosbičku. Ve škole jsme začali programování s tímhle programem MATLAB 7.1 a po stažení z netu mi to hlásí, že se musím regnout na offic stránkach, což se mi moc nepáč. :blush: Chtěl bych se proto zeptat jestli náhodou nemá nějakej link nebo torrent na stažení týhle verze nebo podobný. Díky díky díky moc! :clover: Potom bych měl ještě prosbu k tomu jestli někdo nemá nějaký dobrý stránky pokud možno v češtině k tomu programu. Ještě jednou moc děkuju za pomoc. :clover:
Co se tyce licence pro Matlab 7.1, tak to ti bohuzel neporadim, mam jen legalni verzi, a to Matlab 2008b.

Kazdopadne, vzhledem k tomu, ze na jedne nejmenovane vysce zrovna ucim predmet zamereny na Matlab, tak muzu poradit, az budes resit nejaky konkretni problem. :smile: Mam spoustu linku na tutorialy, ale vsechno v anglictine - btw Matlab je software snad s nejlepsim helpem, co jsem kdy videl, takze ja je ani snad nikdy nepotreboval. Tu http://www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/ a http://stommel.tamu.edu/~baum/toolboxes.html najdes 90% toho, co potrebujes resit, uz hotovy :bigwink:
hrusi
Příspěvky: 393
Registrován: 11. 7. 2008 18.18

Re: MATLAB

Příspěvek od hrusi »

cybermisa píše:
Jj díky za odkazy kouknu na to a snad se do toho trochu zasvětim. S konkrétním problémem se pak určo někdy ozvu poněvadž mě čeká z toho udělat seminárku a počítám s tim, že bez komplikací to nebude. :blush:

K tý licenci, tak ve škole už někdo něco říkal, tak snad se k ní taky brzo dostanu. :smile:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Odpovědět