Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

Díky za zápas těším se na další :)
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
dave

Příspěvek od dave »

Taky mě pobavila hysterická reakce tenga (pěkně zahraný), když se jeho družka najednou ztratila ve tmě :)
Ale, že sem přišel o zápas mě zas pěkně štve.
Akira

Příspěvek od Akira »

dave píše:Taky mě pobavila hysterická reakce tenga (pěkně zahraný), když se jeho družka najednou ztratila ve tmě :)
Ale, že sem přišel o zápas mě zas pěkně štve.
když to budeš slýchat tak často jako aki..naučíš se to ignorovat :bleh:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.
anurin

Příspěvek od anurin »

Jezura píše:Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.
Já děkuju tobě a streetovi. Taky Labirovi..., který ten AQ začal ani o tom možná neví. :bigwink:

No, ještě bych měl poděkovat Rumbardovi, Brumlovi, Albře a Dustilovi. Nečekal jsem že se to vyvrbí jak s to vyvrbylo. Čekal jsem spoustu ale to jak se to vyvíjelo opravdu ne. Musim uznat že některé situace pro mě byli těžké a doufám že jsem nikde neubral a nikde nepřidal.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za příjemné náhodné setkání v horách :) Skupinka bude vědět, potěšilo mě to (mimochodem jsem FAKT zabloudil a trvalo ještě asi půl hodiny reálného času, než jsem se odtamtud vymotal :)).
Kraki Skengdrang
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Jon píše:Díky za příjemné náhodné setkání v horách :) Skupinka bude vědět, potěšilo mě to (mimochodem jsem FAKT zabloudil a trvalo ještě asi půl hodiny reálného času, než jsem se odtamtud vymotal :)).
Heh, no mě taky dostalo, když se uprostřed útočící troglogdytí hlídky zjevil beduín s dvouma šavlema a začal je kosit. Ty hory jsou tímhle právě pěkný, ztratíš se tam i OOC jako hráč :-) Jinak děkuju skupince odvážných lovců, kteří i přes absenci bojovnického tanku chytře obstáli a díky adeptům za jejich civilnost :bigwink:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

anurin píše:
Jezura píše:Díky anurinovi a Streetovi za dnešní silně atmosférickou hru. Byl to prožitek zahrát si zase jednou naplno paladina podle svých představ.
Já děkuju tobě a streetovi. Taky Labirovi..., který ten AQ začal ani o tom možná neví. :bigwink:

No, ještě bych měl poděkovat Rumbardovi, Brumlovi, Albře a Dustilovi. Nečekal jsem že se to vyvrbí jak s to vyvrbylo. Čekal jsem spoustu ale to jak se to vyvíjelo opravdu ne. Musim uznat že některé situace pro mě byli těžké a doufám že jsem nikde neubral a nikde nepřidal.
já se připojuju k díkům pro Brumlu to bylo silně emotivní a jako i pro mě jako hráče, a dost nás to překvapilo oba to co se stalo, každopádně to opravdu mělo atmosféru ze skoro neviné srandy takové drama,
pěkná a emotivní hra

díky
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Panathian píše:
Jon píše:Díky za příjemné náhodné setkání v horách :) Skupinka bude vědět, potěšilo mě to (mimochodem jsem FAKT zabloudil a trvalo ještě asi půl hodiny reálného času, než jsem se odtamtud vymotal :)).
Heh, no mě taky dostalo, když se uprostřed útočící troglogdytí hlídky zjevil beduín s dvouma šavlema a začal je kosit. Ty hory jsou tímhle právě pěkný, ztratíš se tam i OOC jako hráč :-) Jinak děkuju skupince odvážných lovců, kteří i přes absenci bojovnického tanku chytře obstáli a díky adeptům za jejich civilnost :bigwink:
Taky díky. Věřím, že zrovna tihle lovci se umí lépe ubránit než ti, kteří mají na sobě plechy...

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Tomyn píše:
anurin píše:

já se připojuju k díkům pro Brumlu to bylo silně emotivní a jako i pro mě jako hráče, a dost nás to překvapilo oba to co se stalo, každopádně to opravdu mělo atmosféru ze skoro neviné srandy takové drama,
pěkná a emotivní hra

díky
hehe, taky se připojuju, pro Ramona to byla rána když zjistil, o co de (a že si před tím myslel, že to je jen obyčejný rozpor který se vyřeší šarvátkou :biggrin: ) a atmosféra, hlavně ke konci byla naprosto úžasná...
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Já taky děkuju a zároveň se omlouvám, že jsem to nedohrál až do konce, ale musel jsem končit.
Bratrstvo zabanovaných!
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

ufff, teda zaujimavy večierok pri ohničkoch :biggrin:
Because I'm Batman !!!
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

To se dělá, nechat mě večeřet aš v jedenáct? :bigwink:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
anurin

Příspěvek od anurin »

Mno, děkuji za strašáky bubáky a báječnou prohlídku pětihvězdičkovým hotelem u hřbitova. Jak hostitelovi tak dvoum členům mé posádky.

No a pak Albře a Dustilovi za pěknou hru.… mám-li být upřímný, Dustile, nemáš vůbec snadnou roli, nechtěl bych být v tvé kůži, ale to si ty asi říkáš taky. :bigwink:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Jo, Dustilova reputace je v háji a nejspíš ho za chvíli ukamenujou :)
Bratrstvo zabanovaných!
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky v šem účastníkům vykopávek, naprosto VŠEM :) Parádně jsem si zahrál, tábor vypadal fakt malebně, pracující postavičky taky a nálezy stály za to :)) Těším se na zítra.
Kraki Skengdrang
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Taky bych chtěl poděkovat.. všem, co tam byli a taky těm, co to zinscenovali a nebyli vidět. :biggrin:
Zajímavá hra ve všech směrech... ehm, bude to zítra nebo dneska? :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Bavím se, bavím se , bavím se moc :) Tohle jsem si přála s Albrou zahrát hrozně dlouho a až teď ( díky Rorane ) k tomu mám důvod :)
A doufám, že nebudou ztráty na životech našich kaskadérů :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

George píše:Bude to zítra nebo dneska? :D
Zítra=v sobotu. Od sedmi zhruba do stejnýho času jako dnes :)
Kraki Skengdrang
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Moc pěkné kopání, jen co je pravda. Taky jsem se bavil, i když někdy to byl tedy dost závod. :megalol:
Doufám, že to někdo screenoval. Jestli ano, tak mi pls něco pošlete.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Odpovědět