Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět

Chlébské 23-25.10.

Dojedu
16
80%
Nedojedu kvůli termínu
0
Žádná hlasování
Nedojedu protože mě to nezajímá
0
Žádná hlasování
Rád bych dojel, ale nemůžu (nechci) nic slíbit
4
20%

Celkem hlasů: 20

Akira

Příspěvek od Akira »

Brajenn: ale on sciorp myslím klobouk vyměnil za čepicu, ne?
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Sciorp svou čapku vyměnil zase zpátky, ty se Akiro taky vůbec neorientuješ v Eq podsvětí :no:

Edit: Což mi Sciorpe připomíná, dovez mi prosím na Chlébské tu plastovou krabičku od vánočního cukroví.. už ji doma dlouho zapírám :crazy:
Akira

Příspěvek od Akira »

když si vzpomenu, přivezu i rrrrrrrrrrůůůůůůůžovoučkéééééééééé tajemství
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to bude mět mamka radost :megalol:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

HOPSINKÝÝÝÝ :dribble:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

tomyn: ani né čoveče :megalol:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

hmm tak teda žádní gumídci :angry:
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

jojo, to bysme byli na tym Pernštejně co by dub, a to přece nechceme :biggrin:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

no spíš sem myslel aby sme byly cobydub zpátky :bleh:

ne pokud pojedu rád podniknu výlet, protože mi stejně nic jiného nezbyde :) ale bude to zdraví prospěšné a zajisté i naučné
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

spíš to bude děsnej mor po kterym se budeme neskutečně těšit na zaslouženou odměnu :biggrin:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No jsem zvědavá v jakém počtu dojdem do cíle, nebo spíš s jakým kdo spožděním (stačí si vzpomenout na Helfštejn :megalol: Poslední jsme vyráželi od piva, první jsme dorazili horolezeckou zkratkou s předstihem čtvrt hodiny

jinak cesta tam i zpět vyjde ani ne na dvanáct kilometrů, takže pohodka, jen ty kopce nic moc

Edit: teď jsem si jen představila ten scénář: pochodující tlupa se rozpadne na malé skupinky... malé skupinky na dvojice.. sešeří se...
a ještě sto let potom budou místní potkávat duchy bloudících čechů a pražáků, kteří se jednoho odpoledne ztratili někde u Nedvědic a od té doby o nich nikdo nic neslyšel :dribble:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Akira píše:Kohen: takžéééé...chladák bude, žehlička je na Zubr, to jest není to kofolová, jaký používá Plzen, takže vezmi jen žehličku, kompresor a chladák budu mít a jen se klíčem přehodí žehlička, až se dopije. (už jsme to dělali, trvá to cca 3 minuty+ 20 minut sehnání klíče od opilých členů SDH Chlébské.).
No žehličku nemám..., klíče bych měl... jenže, když není co přehazovat tak je to o ničem...

Braenn píše:No jsem zvědavá v jakém počtu dojdem do cíle, nebo spíš s jakým kdo spožděním (stačí si vzpomenout na Helfštejn :megalol: Poslední jsme vyráželi od piva, první jsme dorazili horolezeckou zkratkou s předstihem čtvrt hodiny

jinak cesta tam i zpět vyjde ani ne na dvanáct kilometrů, takže pohodka, jen ty kopce nic moc

Edit: teď jsem si jen představila ten scénář: pochodující tlupa se rozpadne na malé skupinky... malé skupinky na dvojice.. sešeří se...
a ještě sto let potom budou místní potkávat duchy bloudících čechů a pražáků, kteří se jednoho odpoledne ztratili někde u Nedvědic a od té doby o nich nikdo nic neslyšel :dribble:
No ja bych navrhoval kombinovanou dopravu... tam jet a zpátky taky jet...
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Akira

Příspěvek od Akira »

kohen: tak ji musíš sehnat....jestli chcete jinou bečku, tak si k ní sežente žehličku....určitě ji mají tam, kde se kupuje bečka. Kdyby jste neměli debilní uzávěry, bylo by to v pohodě
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Takže jsem se rozhodla, že na 95% za vámi přijedu, dokonce i auto jsem naplnila. Doufám, že se ještě někam vejdu?
Edit: těch 5 % je že nebudu stíhat bakalářku, ale zatím to tak nevidím :) I když Kokosák navrhoval něco o tom, že mi pomůže, takže beru noťas, materil a opovaž se Koko ať to není za víkend hotové :megalol:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

..auto naplnila jako pražákama nebo někým novým?:)
Super, takže si tě píšu. Právě se nám zvedla ženská část účastníků ze dvou a půl a na 3,5! :clap_1:
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Braenn píše:..auto naplnila jako pražákama nebo někým novým?:)
Super, takže si tě píšu. Právě se nám zvedla ženská část účastníků ze dvou a půl a na 3,5! :clap_1:
Naplnila pražákama, počítám že se mnou pojede Kokosák, Alex, Pavel a pokud to budou chtít mít všichni levnější a budou se trochu mačkat tak Alfray, ale nevím jak jsou dohodnutí s Tonnym.
3,5? už nemají šanci :)
Akira

Příspěvek od Akira »

winonne: já ti pochopitelně taky pomůžu...myslím, že takovou bakalářku ještě neviděli
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Allekoo teda jede na stopro? A že se ani neozval aby to potvrdil... bah bah.
Tonny tuším má volno směrem tam, ale protože se chystá odjet už v neděli odpo, tak se budete možná mačkat cestou zpět:) No připíšu napíšu, jen se zeptám - piješ pivo?
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Braenn píše:Allekoo teda jede na stopro? A že se ani neozval aby to potvrdil... bah bah.
Tonny tuším má volno směrem tam, ale protože se chystá odjet už v neděli odpo, tak se budete možná mačkat cestou zpět:) No připíšu napíšu, jen se zeptám - piješ pivo?
Jsem z Plzně :)

A co vím, tak Kokosák řekl, že jede. Počítám s tím. Mám volné 4 místa, kdo se nechce mačkat, může jet vlakem :)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Aut je tuším docela dost, pokud jimi pojede kdo jel i do Orliček. Ještě můžete vyzvedávat Sciorpy s deskou pod kopcem :biggrin:

Takže už tuplem to bude chtít tři bečky. Když tak může se někdo z Phy s autem dohodnout a Anurinem? Teda já pořád doufám že pojede:) Aspon jednu by to chtělo... jinak majitelé beček, máte už něco jako hrubý odhad ceny? At můžem vypočítat nějakou konečnou částku čistě za pití a ubytování..
Odpovědět