U nás na Moravě jsme tedy výš a používáme pomlázku s umně spletenými osmi vrbovými pruty – technický pokrok, co nedorazil kam? Že by čeština nedorazila do Čech?sciorp píše:potvrzuju svou účast a účast modré desky na 100%
a ted se třeba potento,
jinak u Nás v severních čechách jsme už postoupili o level víš a nebušíme děvčata nějakým předpotopním jalovcem *mrkne na Akiru* ale umě spletenýmy osmy pruty z vrby to víte technický pokrok co do Asie ještě nedorazil
//edit: IMHO dofám že můžu počítat s trpasličím doprovodem ikkie ten je jasnej ale magnumik se nevyjádřil jestli nás zase opije již ve vláčku??
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Uf a já měla strach jestli se naplníme do dvaceti.. ted to vypadá že budem rádi když se vůbec vlezem
Ne, je tam dost postelí i chatek a kdyby na chleba nebylo, na letištích se vyspí i tři. Akorát
Jájův gril rošt 30x30 30 hladových krků nenasytí
Jinak pokud bude teplo aspon na venkovní sezení (a já doufám že bude!), pak vzhledem k počtu lidí a třeba k ohni doporučuju vzít nějaký deky nebo karimatky na sezení. Vevnitř v chatce jsou sice nějaký židle, ale když tam se tak dobře.. relaxuje na plácku
Jájův gril rošt 30x30 30 hladových krků nenasytí
Jinak pokud bude teplo aspon na venkovní sezení (a já doufám že bude!), pak vzhledem k počtu lidí a třeba k ohni doporučuju vzít nějaký deky nebo karimatky na sezení. Vevnitř v chatce jsou sice nějaký židle, ale když tam se tak dobře.. relaxuje na plácku
Sraz a Wendigo se nic nerekne! Zradci! No dobre dobre mam chodit naforum ;]
Takze prosim +1 Wendigo
A jedno misto autem z prahy jestli nekdo jeste mate.
Takze prosim +1 Wendigo
A jedno misto autem z prahy jestli nekdo jeste mate.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
Erik Brandlgod
- Kontaktovat uživatele:
Krásně trefná a umně sepsaná výtka na účet západuAnade píše:U nás na Moravě jsme tedy výš a používáme pomlázku s umně spletenými osmi vrbovými pruty – technický pokrok, co nedorazil kam? Že by čeština nedorazila do Čech?sciorp píše:potvrzuju svou účast a účast modré desky na 100%
a ted se třeba potento,
jinak u Nás v severních čechách jsme už postoupili o level víš a nebušíme děvčata nějakým předpotopním jalovcem *mrkne na Akiru* ale umě spletenýmy osmy pruty z vrby to víte technický pokrok co do Asie ještě nedorazil
//edit: IMHO dofám že můžu počítat s trpasličím doprovodem ikkie ten je jasnej ale magnumik se nevyjádřil jestli nás zase opije již ve vláčku??
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
mylí Anade nesnaš se naučit technyka psát česki stejně se ty to nepodařýAnade píše:U nás na Moravě jsme tedy výš a používáme pomlázku s umně spletenými osmi vrbovými pruty – technický pokrok, co nedorazil kam? Že by čeština nedorazila do Čech?sciorp píše:potvrzuju svou účast a účast modré desky na 100%
a ted se třeba potento,
edit: já vim sem prostě pako a navís jsem to psal lehce podnapilý byli jsme s bratrem hrát šipky a nějak se to todle zvrhlo, jo a eště já sem sever a ne nějakej zapráskanej západ
tak bacha
Naposledy upravil(a) sciorp dne 8. 3. 2009 17.58, celkem upraveno 2 x.
PODPIS
myslíš hromadný posoběválení se?Braenn píše:Uf a já měla strach jestli se naplníme do dvaceti.. ted to vypadá že budem rádi když se vůbec vlezemNe, je tam dost postelí i chatek a kdyby na chleba nebylo, na letištích se vyspí i tři. Akorát
Jájův gril rošt 30x30 30 hladových krků nenasytí![]()
PODPIS
Tss, nasytí, neboj... V rukách zkušeného grilovače to udělá divy.. A nakonec, hlášku *nepovedlo se* Tak často nad hlavou nemám.
Stejně to na večerní posezení u ohníku zase tak nevidím, v noci bude ještě nejspíš kosa. A vevnitř snad něco na vaření bude.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.