Já vim svý.George píše:Labirova umělá inteligence přeci.Akira píše:anurin: Arto neexistuje, copak jste to už nepochopili. je to jen fiktivní postava![]()

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Paklic píše:Takže, tady jedno velký poděkování pro všechny účastníky záchranné výpravy a taky zpestřovatele DM. Zezačátku jsem do toho šel, jako by šlo o prd, ale když se tam pak ukázalo DM, o překvapení nebyla nouze.Teď, když nad tím tak zpětně přemýšlím, vím, že to jednání v jedný chvíli byl zkrat a málem nás stál život. Nicméně, když jsem tam tu svoji postavu viděl a věděl, že šance ne přežití je asi 6% (možná přehánim, možná ne), tak jsem to už považoval za náš konec. Ve chvíli se ale zrodil nápad, že není času na zbyt a je třeba se zdekovat, tak jsme holt museli vyrazit tou méně/více nebezpečnou cestou. Nakonec se ale nápad vyplatil a "zbytek" zachránců vyváznul jen s pár škrábanci. Teďka konečně můžu říct, že jsem si tu akci užil, ale jen díky tomu, že má postavička přežila a mohla koumat. Kdby mi tam umřela, tak nevím. A pro moji postavu a tím pádem taky i pro mě bylo to, že jsem ten "zbytek" vyvedl bez úrazu ven.
Kosto, díky.
Přidáváme se, bylo to pěkně stresující. A měl jsi pravdu, cesta zpátky byla několikanásobně horší než tam.Pavel Urban píše:Díky všem za včerejší neskutečně plný a povedený den.![]()
Moc se mi líbil ten styl noční výpravy, kdy nešlo o standardní probíjení se kamsi. Takovy styl "unlikely heroes." Bylo to hodně osvěžující a hodně jsem si to užíval.