Once upon a time in the west... Celý soundtrack je neuvěřitelný hudební požitek a film samotný je dokonalý.
Až se dostanu domů, můžu pro zájemce vypálit sběratelskou verzi s narvaným bonus DVD :D
centrum.cz píše:Americký skladatel a klavírista Philip Glass vystoupí 16. července v pražském Kongresovém centru. Přijede s programem své komorní hudby, při kterém ho doplní violoncellistka Wendy Sutterová, bývalá členka souboru The Bang on a Can All-Stars, a perkusionista Mick Rossi.
V programu zazní klavírní skladby z cyklů Metamorphosis a Etudes, hudba z filmu Naqoyqatsi, část Closing z cyklu Glassworks a skladby pro sólové violoncello z díla Songs and Poems for Cello, které Glass napsal právě pro Wendy Sutter.
Vstupenky jsou k dostání od 9. března v síti Ticketportal v cenách od 790 do 1.990 korun. V prodeji je pouze spodní část Kongresového centra bez balkonu. Koncert pořádá agentura Charm Music.
Není bez zajímavosti, že o pár dní před ním vystoupí na Colours of Ostrava další skladatel spojovaný s minimalismem, Michael Nyman.
tybrďo! géniové Glass a Nyman v našich luzích a hájích.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart píše:...tybrďo! géniové Glass a Nyman v našich luzích a hájích.
Tak tet nevim jestli ignoruješ moje posty a nebo s to prostě přehlídl? viz:
magnumik píše:Milovníci minimalismu a neoklasické hudby by měli spozornět :) Philip Glass přijede 16.6. do Pražského Kongresového centra :) lístky od 790 do 1990 kč... http://aktualne.centrum.cz/kultura/hudb … ?id=631547
Jedeš? :) já snad jo, ale sem docela na štíru s penězma
Mimochodem, jede tady někdo na Korn (Praha 9.6.), Slipknot (Ostrava 10.6.) nebo Limp Bizkit (Praha 18.6.)? Já si teda vybral Slipknoty
neignoruji tě schválně, už jsem si na ten tvůj post dokonce vzpomněl
Minimálně na minimalistu Glasse bych šel hrozně rád, ale budu neodvolatelně pryč .
Což mě sere ještě o to víc, že tu bude mít den před ním svůj poslední koncert B.B.King.
ale tak von se svět nezboří, žejo :)
(alespoň ten můj )
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
já teda taky přihodím jednu z mých nově nejoblíbenějších je to docela neznámá kapela ale neskutečně mě oslovili a doslova vyrazili dech... jediná škoda, že už se rozpadli. Podle mě dokonce jedno z nejlepších CD co sem kdy slyšel.
Joj, tak na Glasse bych se i vydal :) Myslim, že bych i ty peníze za to dal, jen nevim jestli už nebudu po operaci laserem, ale tak uší by se to týkat nemělo :)
PS: Občas si zahraju druhou metamorfózu, když chci relaxovat nebo se uklidnit. Líbí se mi nejvíc ze všech...