Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Co se dá dělat, třeba příště. Stejně jsem byl děsně unavený a nehýřil jsem zrovna zábavou. Nakonec jsem se vydal na houby, a poté, co se mi do sebe třikrát pustili psiska, vyprovokovalo mě to definitivně k založení toho tématu o porozumění zvířatům v nápadech a připomínkách.NiamCK píše:Chci se omluvit svému průvodci :( Celý den mi padal počítač a jako vrchol večera někdo vyhodil elektriku celému bloku. Kaju se kaju, ale nic s tím nesvedu :/
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Moje omluva směřuje k jistému hobitovy, který semnou hrál a já to musel tak rychle ukončit
tak se ti omlouvám mohla to bejt ještě hodně zajimavá hra :) 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
-
- Kontaktovat uživatele:
chci se omluvit za dnešek všem psotavám, kterým jsem před zraky několikrát zmizel a zase se objevil...bohužel, s novým updatem Windowsů, který má zamezit při selhání ovladačů spadnutí systému to teď blbne v hojnější míře...a je pak vůbec problém se do hry dostat (protože po pár sekundách hraní to opět lehne)…
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
omlouvám se všem kterým jsem řekl že dnes na 19:00 ale nestihl jsem to jsem tu od 21:00
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Omlouvám se za zmatek, který jsem mohl způsobit, že jsem měl špatný odkaz na portrét mojí postavy. To mohlo způsobit, že do kompletního balíku se dostal pro mojí postavu úplně jiný portrét.
Na aktuální portrét je odkaz v podpise mých příspěvků.
Ještě jednou pardon.
Na aktuální portrét je odkaz v podpise mých příspěvků.
Ještě jednou pardon.
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Moc Moc MOc se omlouvám Deadrokovy a taky trošku Ezovi... snažil jsem se, ale kromě toho ,že mi permanentně padal net nebo dokonce počítač jsem nestíhal ani napsat Rp vysvětlení či OOC omluvu za svůj odlog.. Promiňte.. (hlavně hráči Deada)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
S ohledem na blížící se zkouškové, předtermíny, probíhající seminární práce, zápočty a osobní život, ...nestíhám hrát. Sem tam po večerech možná budu ve hře, ale nadějně to nevidím, omluvu směřuji na všechny, se kterými rád hraji, doufám, že to je poznat aspoň ve hře, když už se tedy ,,potkáme.,, ^_^
omluvám se ale objevím se ve hře až v neděli něco mi do toho vlezlo
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel