Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Moc díky týmu EQ , hlavně Psancovi, oni ví za co... (mimo to budu se snažit :-))
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
chtěl jsem poděkovat za včerejší dosti emotivní hru jednomu nejmenovanému hráči, byl jsem z toho sám nějak na měkko
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
-
- Kontaktovat uživatele:
utok skřetu
dnešní utok skřetů na stavbu, prostě paráda
díky DM i hráčům skvěle jsem se bavil

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Re: utok skřetu
Bylo to opravdu skvělé. Moc děkuji.Bruciacullo píše:dnešní utok skřetů na stavbu, prostě parádadíky DM i hráčům skvěle jsem se bavil

Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
No, sem mrtvej.… ale stálo to zato. Chtěl bych poděkovat za nečekanou pomoc, zvláště fufníky v původní verzi by byly děs. Dvoum obrum bych chtěl poděkovat zato, že táhli se mnou fufníkování, šaškovi za snahu, otloukači za to, že neumřel. Vypíchnout bych chtěl černovlasou krásku, bez které by nebyl ani nápad, ani provedení... ani výzdoba a která mě při tom celem držel(a).
Díky, že ste přišli a doufám, že se vam to libilo.
Díky, že ste přišli a doufám, že se vam to libilo.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!