Ovladni osobu
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
Ovladni osobu
Kouzlo Ovladni osobu (5. kruh) pri seslani na nepritele nevyhazuje z invisu, coz by podle me melo. Prosim vsechny, nez se toto poresi, aby kombinace invis+ovladni osobu nezneuzivali 

Ted nevim, jestli si dobre rozumime. Seslani Ovladni osobu je nepratelska akce, ktera by podle me mela vyhodit sesilatele z invisu. Nevyhazuje. Testovano s PC i NPC.hrusi píše:Nemělo by to vyhodit z invisu jen pro tu postavu nebo bestii co se snaží postava ovládnout? Co jsem se tak všiml tak takhle to funguje.
-
- Kontaktovat uživatele:
mám za to že vyhazovalo, ale mělo neomezenou vzdálenost seslání (na dohled) takže se stačilo přiblížit jen tak, aby bylo na postavu vidět, seslat a rychle se ztratit a schovat..teď myslím už je to opravené...a co se týče toho ovládní osobu, potvrzujuAlfray píše:Všechny.
Je to to samé jako třeba kouzlo Bolest(?), které taky má vyhazovat z invisu, jakožto nepřátelská akce. Ale nevyhazuje, nebo alespoň nevyhazovalo. Nevím jak teď.
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Právě proto jsem se ptal, protože se mi zdálo že NPC na který se kouzlo seslalo se rozběhlo na PC který to na něj zkoušelo. To mě mátlo.cybermisa píše:Pro vsechny. Popravde, ani nevim, zda je "vyhozeni z invisu jen pro nejake cile a jine ne" vubec realizovatelne v nwn.hrusi píše:A mělo by to vyhodit pro všechny kolem nebo jen pro to dané NPC na které je to sesíláno?
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Nejspis uprava v AI - potvora te uvidi, ze na ni kouzlis, kouzlo je neuspesne, tak jde po tobehrusi píše:Právě proto jsem se ptal, protože se mi zdálo že NPC na který se kouzlo seslalo se rozběhlo na PC který to na něj zkoušelo. To mě mátlo.cybermisa píše:Pro vsechny. Popravde, ani nevim, zda je "vyhozeni z invisu jen pro nejake cile a jine ne" vubec realizovatelne v nwn.hrusi píše:A mělo by to vyhodit pro všechny kolem nebo jen pro to dané NPC na které je to sesíláno?