pokud ano tak děkuji...
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dneska opravdu děkuju Tacredovi za skvělou hru, tam.
A pak mé velké díky patří Werhaimovi za úžasnou hru s neskutečně tragickým koncem
dneska se toho událo moc, moc a bylo to náročné a hlavně smutné
Také díky za uplakanou Morganu
Ale hra to byla strašně pěkná a všem se kterýma sem hrála moc díky!
A pak mé velké díky patří Werhaimovi za úžasnou hru s neskutečně tragickým koncem
Také díky za uplakanou Morganu
Ale hra to byla strašně pěkná a všem se kterýma sem hrála moc díky!
Rayon - Narozen 10. Půleten 1095
Nevim co na to říct, snad jen že mě to pěkně žere. Ale, hmmm asi mi už došel další tvůj záměr Jone a musím říct že tomu dávají tvé postavy, tomu příběhu pěkný šmrnc.
Edit pro kokose:
Werhaim III. Kirthagen skonal dne 11. Jarmarenu v souboji na život a na smrt.
Dal si to tam dřív jak já. Tudíž jsem jen z opakoval co už vyneseno bylo.
Edit pro kokose:
Werhaim III. Kirthagen skonal dne 11. Jarmarenu v souboji na život a na smrt.
Dal si to tam dřív jak já. Tudíž jsem jen z opakoval co už vyneseno bylo.
Naposledy upravil(a) anurin dne 9. 7. 2009 13.04, celkem upraveno 3 x.
Vynášení IC informací ti najednou nic neříkáanurin píše:…
Edit po Anurinovi: Vynášení IC informací vám najednou nic neříká
Naposledy upravil(a) kokosak dne 9. 7. 2009 16.14, celkem upraveno 1 x.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
taky děkuju a rovnou se chci omluvit za ty výpadky... nejprve ovladače (následná výměna grafárny pomohla) a pak výpadek proudu... už z toho šedivýmdarmian píše:Díky Tristanovi, Hubertovi a Alandovi za dnešní akci.A samozřejmě taky Amirovi a Tulákovi, že pomohli.
![]()
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
-
Street_cz
- Kontaktovat uživatele:
a já se tak těšil na pořádnej masakrAlfray píše:Ještě jedno díky za dění na stavbě:)
edit: A nevděčníci jistě prominou, že mi byly životy ostatních dražší, než nějaký šutřík:))
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
připojuji se k díkům, v jednu chvíli sem měl sto chutí se hned jak se tam ten mocný pán voběvil, hned po něm vystartovat a zkusit ho usrážet což teda nevím jestli by mi vyšlo, ale pak jsem si to rozmyslel, ale boj sem také chtěl aspoň ze začátku než se ten pán mocný začal představovat a Ramon začal něco Brumlovi šeptat, to Brumlu hnedy rychle opouštěl bojový duch a mezi námi děvčaty, kerej trpaslík by chtěl jít skorem na jistou smrt kvůli nějakýmu špicloviStreet_cz píše:a já se tak těšil na pořádnej masakrAlfray píše:Ještě jedno díky za dění na stavbě:)
edit: A nevděčníci jistě prominou, že mi byly životy ostatních dražší, než nějaký šutřík:))ne, sem rád, že to tak dopadlo.. a díky Brumlovi, ty jeho výlevy mě jednou pošlou do hrobu
každopádně děkuji za hru, moc jsem se pobavil, díky nosiči piva, kerej pomáli otročil aby Brumla měl pívec na hlídce a aj sýrovi nafůkanýmu a dámám a ulopotěným brachů a šem do přišli a přispěli svou kapkou do mlýna,
jo a Ramonovi takec díky vono kolikrát ty kecy vod Ramona jsou takec o bolení břicha ze smíchu
sice to nebyl nějak extra den a táhlo se to jak prd od Brumly, než se stála ta očekávaná akce, kerá akce nebyla, ale já se pobavil slušně, byl to pro mne jeden ze dnů s nadprůměrem(no to je teda poděkování co!
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)