Zajimava fota ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Copak se to tam válí v dáli? Je moc fezkej print, jen škoda, že to není více (alespoň trošičku) vyhlazené.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
JJ, myslela jsem AA... Mnoho toho v PS neumím, ale myslím,m že bez překreslení by to vyhladit nešlo, rozmazat, rozostřit, ale vyhladit ne...
Je to mimo téma, takže jen EDIT:
Nemluvím o texturách, vadí mi, že ty sromečky mají kmeny jako z lega a na to je AA dělanej.
Snad poslední EDIT: Kokosak udělal krásnou fotku, ale má zaplé buď malé a nebo žádné vyhlazování NWN, takže je to zubatý. Kokosak se zeptal, jestli jsem myslel vyhlazení později v PS a já na to reagoval že ne, že to v PS udělat nejde, pokud by se obrazek nepřekresloval. Že v PS by se dalo pouze obrázek rozmazat, ale nebylo by to ono.
Je to mimo téma, takže jen EDIT:
Nemluvím o texturách, vadí mi, že ty sromečky mají kmeny jako z lega a na to je AA dělanej.
Snad poslední EDIT: Kokosak udělal krásnou fotku, ale má zaplé buď malé a nebo žádné vyhlazování NWN, takže je to zubatý. Kokosak se zeptal, jestli jsem myslel vyhlazení později v PS a já na to reagoval že ne, že to v PS udělat nejde, pokud by se obrazek nepřekresloval. Že v PS by se dalo pouze obrázek rozmazat, ale nebylo by to ono.
Naposledy upravil(a) Roma dne 12. 7. 2009 20.59, celkem upraveno 2 x.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
AA pokud vím vyhladí jen modely, textury nechává tak, jak jsou... to Photoshop neumí, protože vidí jen obrázek, takže to pak vypadá jen rozmazaně.…Roma píše:JJ, myslela jsem AA... Mnoho toho v PS neumím, ale myslím,m že bez překreslení by to vyhladit nešlo, rozmazat, rozostřit, ale vyhladit ne...
To mě tak teď napadlo, možná je to blbost. (Teprve nedávno jsem přišel na to, v čem spočívá AA)

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
- Kontaktovat uživatele:
Textury se myslím opravdu vyhladit nedají, jejich kvalita se dá ovšem manuálně nastavit... AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonalé
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
To bych teda prosim nesouhlasilStreet_cz píše: AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonalé

-
- Kontaktovat uživatele:
já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)cybermisa píše:To bych teda prosim nesouhlasilStreet_cz píše: AA spočívá hlavně v odstranění zubů na těch modelech, ovšem samotné NWN AA je dost nekvalitní a i při nejvyšším možném nastavení není vyhlazení dokonaléKdyz vypnes AA a anizotropni filtrovani ve hre a nastavis si to primo na karte, tak mas vysledek umerny kvalite tvoji grafiky, tj. s kvalitni kartou mas kvalitni vyhlazeni (a pri 16x AA vazne zadne "zuby" videt nejsou)
EDIT Roma: tak nevím, jestli ty stromy by PS zvládnul spravit
Ehm asi te nechapuStreet_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)

Raději napiš, jak to nastavit, ať si zase trochu pusunu grafiku NWN k lepšímucybermisa píše:Ehm asi te nechapuStreet_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)Porad ti to pocita jedna a ta sama grafarna. Fitraci obrazu ti nedelaji NWN, je to vlastnost karty. NWN jen volaji ovladace …

http://img195.imageshack.us/img195/5307 … 081337.jpg A tohle je snad dobrá kvalita?sciorp píše:stezujte si budte rádi ze ja sem nedavam screeny páč ta kvalita je otřesná no jo no konstrukční chyba NTB neumožnuje plne v nwn vyuýít plně výkon grafárny pak se to prehrivá a padá
edit// jo a zapomel jsem ze uz mam tu grafiku druhou a este ze jsem uplne OT
Rad bych, ale nastavovani se lisi podle typy grafsrny a ovladacu. Doporucuju v NWN vse povypinat a optimalizovat to nastavenim v ovladacich.George píše:Raději napiš, jak to nastavit, ať si zase trochu pusunu grafiku NWN k lepšímucybermisa píše:Ehm asi te nechapuStreet_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)Porad ti to pocita jedna a ta sama grafarna. Fitraci obrazu ti nedelaji NWN, je to vlastnost karty. NWN jen volaji ovladace …
-
- Kontaktovat uživatele:
je to sice už OT ale abych to vysvětlil, v samotném NWN lze nastavit maximálně 4x AA a přesto nedojde k maximálnímu vyhlazení (protože je to stále jen 4x a víc ve hře nastavit nejde.. a nemluvil jsem o nastavení ve woknech)…cybermisa píše:Ehm asi te nechapuStreet_cz píše: já mluvil o NWN.. nastavit to ve woknech na kartě jsem nezkoušel, ale osobně vím, že to nemusí být plně kompatibilní a je to sakra náročný na grafárnu ;)Porad ti to pocita jedna a ta sama grafarna. Fitraci obrazu ti nedelaji NWN, je to vlastnost karty. NWN jen volaji ovladace …
Zalezi samozrejem na rozliseni. Pokud nechces mit zubaty obraz, zvys AA, zmensi rozliseni. Nastaveni v NWN nedela nic jineho, nez ze preposle dane parametry ovladacum. V dobe, kdy NWN vyslo, tak holt bezne max. AA bylo 4x, pac na lecpejsi proste nebyl hardware.Street_cz píše: je to sice už OT ale abych to vysvětlil, v samotném NWN lze nastavit maximálně 4x AA a přesto nedojde k maximálnímu vyhlazení (protože je to stále jen 4x a víc ve hře nastavit nejde.. a nemluvil jsem o nastavení ve woknech)
EDIT: mám vyzkoušené, že při nastavení maximálního AA v NWN (nikoliv manuálně na kartě, tam mám nastavené řízeno aplikací) se zuby přesto vyskytují... a jak sem řek, nevím jak to je když se to nastaví manuálně v ovladačích přes kontrolní panel, ale 16x AA už bývá docela záhul
Ono je to v principu vlastne desne jednoduche

-
- Kontaktovat uživatele:
to s tím nastavením je jasný, moje původní myšlenka byla hlavně ta, že když nastavíš v NWN AA na amximální, stejně to nevyhladíš úplně (proto samotné NWN AA, tím jsem myslel nastavení v NWN).. o nic víc mi nešlo, proto jsem kosntatoval, že jsem to nezkoušel přes nastavení v ovladačích...
PS: možná by stálo za to celou tuhle OT debatu promazat, jsme zase zaspamovali jednu celou stránku
PS: možná by stálo za to celou tuhle OT debatu promazat, jsme zase zaspamovali jednu celou stránku

Čekání na rozsudek
Tak, už se to slejzá

Ano, ano, všechno to co píšete je velmi zajímavé a vůbec ne zbytečné a spamující kanál

Ó mocný Tawábe, ať už konečně přijdou!

Téměř triumfální příchod, odsouzenkyně evidentně v dobré náladě

Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát!

Jaký krásný den na popravu

Chvíle napětí

To nikdo nečekal!

Tak, už se to slejzá

Ano, ano, všechno to co píšete je velmi zajímavé a vůbec ne zbytečné a spamující kanál

Ó mocný Tawábe, ať už konečně přijdou!

Téměř triumfální příchod, odsouzenkyně evidentně v dobré náladě

Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát!

Jaký krásný den na popravu

Chvíle napětí

To nikdo nečekal!

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!