My dneska jeli po dálnici a viděli přes déšť úplné ho*no, nemlvuě o následných kroupách.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Tomyn píše:hmm já jsem spíš pro...správně ženská do kotle :)
Pleteš si ženskou s ovcí
hehe teda taková narážka, ale je pravda že skopové mi nechutná
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Niam
Uvidim
ted z jiného soudku
Potřebuju nutně sehnat Mexické Sombrero čim větší tim lepší
potřebuju ho zapůjčit případně ho odkoupím na víkend 23.9 - 25.9.09
Nemáte někdo na půjčení? odkoupení? po praze jsem schopnej dojet téměř kamkoli akorá teda že v pracovních dnech páč víkend jsem ted zabitej na severu
jedná se o recesistickou akci Veteráni Starý Kolín,
v sumě banda vodáků pořádá závody se spoustou různých vtipných soutěží laděných do daného tématu letos je téma Mexiko za doby zora mstitele
můj kostým: Ostrej Pedro, podomní prodavač chilli papriček
díky
případně nemáte ěkdo kontakt na nějakej slušnej obchot s rekvizitama kostýmama (půjčovna/prodejna)
ručím vlastní hlavou že při případném zapůjčení vrátím sombre ve 100% stavu díky
sciorp píše:Niam
Uvidim
ted z jiného soudku
Potřebuju nutně sehnat Mexické Sombrero čim větší tim lepší
potřebuju ho zapůjčit případně ho odkoupím na víkend 23.9 - 25.9.09
Nemáte někdo na půjčení? odkoupení? po praze jsem schopnej dojet téměř kamkoli akorá teda že v pracovních dnech páč víkend jsem ted zabitej na severu
jedná se o recesistickou akci Veteráni Starý Kolín,
v sumě banda vodáků pořádá závody se spoustou různých vtipných soutěží laděných do daného tématu letos je téma Mexiko za doby zora mstitele
můj kostým: Ostrej Pedro, podomní prodavač chilli papriček
díky
případně nemáte ěkdo kontakt na nějakej slušnej obchot s rekvizitama kostýmama (půjčovna/prodejna)
ručím vlastní hlavou že při případném zapůjčení vrátím sombre ve 100% stavu díky
stav se někdy na Mazlavinkách na kafe, Pedro. Jedno hodně oldschoolový se mi houpe nad zrcadlem, ale to bys na něj musel dát pořádnýho majzla
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Našel by se mezi vámi někdo, kdo by měl zájem jít na koncert Toma Jonese?
Budu tam na 70%
2sciorp: co takhle zajít o víkendu i s kaynem někam … někam do přírody.
hehe, to zní od tebe vtipně. Sotva vylezeš na kopec 20 metrů od baráku a už se ti dál nechce. LENOCHU!
Ne, nechce se mi nikam chodit... kam chodíme pořád dokola. Na ta samá místa. A je rozdíl někam jít.. a rozdíl vyjít ven na cígo.. pokecat.. atd atd. A když někomu slíbím, že se za 15 min vrátím, vážně nemůžu jít nikam.
tak aby toho nebylo málo shánim sobréro jak idiot už dobrej měsíc a když se rozhodnu že ho koupim tak se na mě kolegině usměje a řekne, jsem byla na brazilský párty v jednom baru a přinesla jsem si domu sombrero co má tak třištvrtě metru
no nekopli by ste ji?
sciorp píše:tak aby toho nebylo málo shánim sobréro jak idiot už dobrej měsíc a když se rozhodnu že ho koupim tak se na mě kolegině usměje a řekne, jsem byla na brazilský párty v jednom baru a přinesla jsem si domu sombrero co má tak třištvrtě metru
no nekopli by ste ji?