Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky Vanesse za rozhovor
a vlastně i za to u nástěnky 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za zábavný pobyt na stavbě...hlavně ty odhady a následné vyhrožování divočákem
Aris Aris
ovšem díky i Tristanovi 
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Deadlymoon
Také děkuji Vanesse za peprnou hru! bylo to supr. Děkuji i ostatním - bavil jsem sePipi_CZ píše:Taky se připojuji k poděkování a přidávám své díky Tristanovi, Vanesse, Nethys a Eteny'el.…
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
..
děkuji všem děkovatelům a take jim děkuji
(není těch děkuji na jednu větu nějak moc?
)
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Můj milý deníčku, dnes jsem si zase povodil ty tři pitomce, kteří si mysleli, že snad vůči nim mám nějaké povinnosti. Kdyby aspoň uměli bojovat tak dobře jako já. No, každý přece ví, že nejlepší bojovník je stejně mág. Soutěskou jsem prošel natolik hladce, že si na to ani nepamatuji a zbytek cesty mě trochu bolela hlava od toho, jak jsem zakopl. A byla tam zima. Příště si bych si měl vzít taky něco na čtění. *zakroužkováno*Aefar píše:Děkuji Alfrayovi - za všechny hry i za tu dnešní. Děkuji Dustilovi. A děkuji Bertovi - jako lektor nezklamal a přes veškerou tragičnost situace a celé dnešní hry, jsem se v tu chvíli musel smát...
Tak taky díky, zatím nebudu vynášet IC info.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Chtel bych vazne a uprimne podekovat za hru skarbimu a Braenn, jakozto i vsem zucastnenym, kterych nebylo malo a kteri urcite vi, ze myslim prave je. Hra, a nejen hra, byla plna emoci, a to v nemale mire pozitivnich i negativnich. Ja jen doufam, ze ve vysledku z toho vseho nakonec budou jen krasne vzpominky. Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.
Diky vsem …
KOKOS: Chybelo takhle malilicko …
Diky vsem …
KOKOS: Chybelo takhle malilicko …