Vážně hezké zakončení, které, kdo ví, třeba ani úplným koncem nebude.
P.S: To ti stojí jen za jeden velký panák, jo? Povíme si to raději nad flaškou.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Tož jste tam měli vzít nějakého schopného barda, bo historika nebo tak někoho, aby to mohl sepsat a podat příštím generacím.cybermisa píše: Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.
To by nemohlo byt zadne PC, protoze tam bylo mraky planu, intrik a tajnosti, ze ani nikdo z hlavnich akteru nevi vsechnoNalk píše:Tož jste tam měli vzít nějakého schopného barda, bo historika nebo tak někoho, aby to mohl sepsat a podat příštím generacím.cybermisa píše: Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.Mě osobně by to zajímalo jak to vypadalo.
Třeba ArisNalk píše:Tož jste tam měli vzít nějakého schopného barda, bo historika nebo tak někoho, aby to mohl sepsat a podat příštím generacím.cybermisa píše: Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.Mě osobně by to zajímalo jak to vypadalo.
Třikrát si můžu říkat, jak ho nenáviděla, ale... no, viděl si to sám:) Některé příběhy nemůžou mít dobré konce, ale o to jsou možná krásnější. Kdo by uvěřil příběhu, na jehož konci by odešli ruku v ruce do zapadajícího slunce?Alfray píše:Díky všem "nepřátelům" a těm, kdo mě drželi nad vodou.
Speciální dík potom braenn, za její "půlhodinku", ta byla nejkrásnější.:)
Jááá já v to doufala ..naivněBraenn píše:Třikrát si můžu říkat, jak ho nenáviděla, ale... no, viděl si to sám:) Některé příběhy nemůžou mít dobré konce, ale o to jsou možná krásnější. Kdo by uvěřil příběhu, na jehož konci by odešli ruku v ruce do zapadajícího slunce?Alfray píše:Díky všem "nepřátelům" a těm, kdo mě drželi nad vodou.
Speciální dík potom braenn, za její "půlhodinku", ta byla nejkrásnější.:)