Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky za včera.
Vážně hezké zakončení, které, kdo ví, třeba ani úplným koncem nebude.

P.S: To ti stojí jen za jeden velký panák, jo? Povíme si to raději nad flaškou. :shades:
Naposledy upravil(a) Braenn dne 14. 8. 2009 10.56, celkem upraveno 1 x.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Uff *otře si zpocené čelo* Tohle bylo velmi náročné, ale o to víc se mi to celkově líbilo. Velké, opravdu veliké díky všem zůčastněným, zvláště pak skarbimu a Braenn, dokázali jste vytvořit další z velkých příběhlů EQ, které se jen tak nezapomínají. Dokázali jste do něj tak či onak zatáhnout značný počet postav a to včetně několika elitních, které po dlouhé době musely trochu "zabojovat", aby si udržely své pozice ve světě a své cíle. Šlo v tom spatřit i souboj dvou protikladných bohů. A především jste toto vše dokázali odehrát chvílemi až démonickým způsobem a vyhrotit to na hranici šílenství :) Pro mě to bylo (a to ne jen díky mé hnusné roli) docela psycho i OOC. Zvláště vyvrcholení bylo epické, byl cítit obrovský tlak a zároveň naprostá nevynutelnost toho, co se musí stát - všechny ty plány v plánech jiných plánů, ultimátní podvody, ta síla, co byla napřena jedním směrem, bylo to zdrcující. A čím blíže byl konec, tím více se ukazovala zbytečnost a marnost toho všeho, až nakonec s posledním vydechnutím zůstala jen ona samotná a smutek. Šlo by o tom napsat hodně, ale jedno slovo to vystihne nejlépe: DÍKY :clover:

PS: Speciální díky Kat za kurz sebeovládání, chvílemi bych tě nejradši :bash: :diablo: :swords: :elf_ :censoree:
Magion byl nabitý a netrpělivě se klepal :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Včera to byl opravdu zajímavý a trochu zvláštní den.

Luelle: No, nevím jestli je (mně) za vše děkovat, ale hra to byla pěkná :smile: . Zároveň musím vyseknout poklonu za trpělivost a výdrž, při jednom nejistém čekání.
Niam: Tak to ti teda za toho Hydranta pěkně děkuju :glare: :bigwink: .

Taky dík zpětně Braenn za to jak pěkně naznačila události, ke kterým se schylovalo.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Fryn píše: Luelle: No, nevím jestli je (mně) za vše děkovat, ale hra to byla pěkná :smile: . Zároveň musím vyseknout poklonu za trpělivost a výdrž, při jednom nejistém čekání.
.
To si piš, že jo =)

Já i Cathy jsme hodně vděčné, že jsme směly být u čeho jsme byly :happy:
16? Tak to je v pohodě
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

cybermisa píše: Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.
Tož jste tam měli vzít nějakého schopného barda, bo historika nebo tak někoho, aby to mohl sepsat a podat příštím generacím. :biggrin: Mě osobně by to zajímalo jak to vypadalo. :bigwink:
Naposledy upravil(a) Nalk dne 14. 8. 2009 13.54, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za všechny ty skvělé chvíle se sirem Thenquelem. Tirínská PC šlechta nám pomalu vymírá... (ale na Druhé straně bude ještě zábava). Díky.
Kraki Skengdrang
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Nalk píše:
cybermisa píše: Myslim si, ze kdyby to cele vzal do ruky nejaky sikovny pisalek, tak by z toho vzniklo rozhodne pribehove kvalitni epicke fantasy dilo.
Tož jste tam měli vzít nějakého schopného barda, bo historika nebo tak někoho, aby to mohl sepsat a podat příštím generacím. :biggrin: Mě osobně by to zajímalo jak to vypadalo. :bigwink:
To by nemohlo byt zadne PC, protoze tam bylo mraky planu, intrik a tajnosti, ze ani nikdo z hlavnich akteru nevi vsechno :biggrin: IC rozhodne ne. …
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Jon píše:Díky za všechny ty skvělé chvíle se sirem Thenquelem. Tirínská PC šlechta nám pomalu vymírá... (ale na Druhé straně bude ještě zábava). Díky.
Za vsechno muzou zensky, to rikam furt :biggrin:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Říkal jsem si, napsat, nenapsat .. stejně už tu všechno bylo řečeno. Bylo to emotivní, ať už to byly zážitky negativní, nebo pozitivní. Příběhy a legendy, ty neumírající, tu opravdu píšou hráči. Možná zním moc nostalgicky, ale v podobné náladě teď jsem, takže račte prominout.:)

Díky všem "nepřátelům" a těm, kdo mě drželi nad vodou.
Speciální dík potom braenn, za její "půlhodinku", ta byla nejkrásnější.:)
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Nalk píše:
Třeba Aris :megalol: by z toho udělala román, který by podepsala vlastní slzou :smile:
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

No, co, vy ste to alespon videli, ale co chudak Jaja. Hlodal jsem vzteky do snury od kompu a tlacil prstem data do kabliku. Brutalni bylo, ze zatimco EQ se tahla jak smrad a odezva byla cca 75s-300s.. (ne XXms, ale vazne sekund), tak na pozadi mi to bezproblemove stahovalo torrent rychlosti 400kb/s... (Ale vypnuti nijak nepomohlo). A net se vzpamatoval presne v okamziku, kdy Alfray padl. TAkze z pohledu Serina to vypadalo takhle:

veta.…
2min pauza
pet vet...
1min pauza
nekolik vet a kouzleni.….
2 min pauza
*Kat a alfraz stoji proti sobe* Par vet.. kouzla..
3min pauza..
*nekolik seku obou velmi zrychlene... 2xobrazovka vypisu souboje.. *
1 min pauza prokladana zvukovou kulisou za posledni casove obdobi, rinceni mecu, vykriky, lektvary (ja si napjate cetl vypis souboje)
Net se vzpamatovava...
pauza
smrtelny chropot.. pak neuveritelne groteskne zrychlena bitva, jak z Chaplina a Alfrayuv pad..
Net od te chvile bezi normalne.. skoro... jeste to pak jednou spadlo..

No, vzhledem k faktu, ze jsem tri hodiny predtim EQ paril a bylo to v pohode, musel mne nekdo nahore hodne nenavidet.

Jinak diky za trpelivost s jakou jste nechavali mezi sebou mou *zmatenou* postavicku. To malo plynule jsem si neskutecne uzil.. Akorat na notebooku nemam zalohovani logu... chjo..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Catigern se jen hryzal do rtů ve vedlejší lokaci, potil se a zatínal pěsti. Hráč zapojený v družině jen sledoval Alfrayovy HP a občas dostal informaci od pozorovatele. Ale... celý ten několikaměsíční příběh byl hodně napjatý a emočně nabitý. A byla to ukázka toho, jak můžou prkoniny přerůst až ve světové války.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Aefar píše:Ale... celý ten několikaměsíční příběh byl hodně napjatý a emočně nabitý. A byla to ukázka toho, jak můžou prkoniny přerůst až ve světové války.
Přesně tak, bylo to zajímavý a smutný....dík všem co se na tom podíleli, hlavně Kat a Alfimu :clover:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Alfray píše:Díky všem "nepřátelům" a těm, kdo mě drželi nad vodou.
Třikrát si můžu říkat, jak ho nenáviděla, ale... no, viděl si to sám:) Některé příběhy nemůžou mít dobré konce, ale o to jsou možná krásnější. Kdo by uvěřil příběhu, na jehož konci by odešli ruku v ruce do zapadajícího slunce?
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Braenn píše:
Alfray píše:Díky všem "nepřátelům" a těm, kdo mě drželi nad vodou.
Třikrát si můžu říkat, jak ho nenáviděla, ale... no, viděl si to sám:) Některé příběhy nemůžou mít dobré konce, ale o to jsou možná krásnější. Kdo by uvěřil příběhu, na jehož konci by odešli ruku v ruce do zapadajícího slunce?
Jááá já v to doufala ..naivně :blush:
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Díky Dinovi a Nin
Bratrstvo zabanovaných!
Lonewar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lonewar »

Díky všem za události uplynulých dní.
A dnes díky Dustilovi a Dinovi hlavně za jejich nelehký úkol.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

:smile:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Bruciacullo
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Bruciacullo »

diky za dnešní vypravku Ezovy Nath a Serbitarovy :bigwink:
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha

http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky za dnešní hru Romě, Catigernovi, Anade, Moraklis, té druhé maličké, už nevím jméno :biggrin: , ale hlavně Van za zajímavou chvilku na stavbě....pak taky Tristanovi :smile:
Odpovědět