Díky klasické sestavě
Mám vážně dojem, že s každou další schůzí vymýšlíme neuvěřitelnější možnosti ohledně našeho cíle
Každopádně zábané, příjemné, odlehčené a prostě fajn.
Braenn píše:Díky klasické sestavě
Mám vážně dojem, že s každou další schůzí vymýšlíme neuvěřitelnější možnosti ohledně našeho cíle
Každopádně zábané, příjemné, odlehčené a prostě fajn.
Ja se pripojuji k dekovacce vsem zucastnenym: vazny a tajemny zacatek, akcni mezihra a zaverecna "party" nemely chybu
NAYLUNOVI: Luxusni zruseni iluzi - jestli to byl umysl, tak smekam
Jsem plný krásných dojmů – od vzpomínek na předchozí hru přes napětí při stávající hře, jakož i nádherné a (pro mě) dojemné zakončení oné události. Super atmosféra. VELKÉ DĚKUJI. (Zúčastnění vědí komu.)
Malý dodatek: Kromě radosti a štestí teď cítím také zodpovědnost.
Dík za výpravu. Ten akční závěr vyvážil nudnější střed. No hlavně že jsme splnili povinnost a všichni odešli, tak nějak v pořádku.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Díky všem za tu včerejší výpravu k závalu, především pak pracantům (Romě, Nyaro, Elian, Catigernovi, Albře a Alky (a Šupinkovi)).
Speciální dík patří Albře za to, že se starala i o nás a ne jen o bandity.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
merlik píše:Mě se moc líbí, jak (skoro) všichni hrají ignoraci Elorfina - což je správné, s Chr 10 těžko někomu něco vnutí.
nejde o charismu, nýbrž o výšku skillu přesvědčování.
To má malý taky (a ještě si přečtu, jestli hody na přesvědčování nemaj souvislost s Chr)… Ale obecně - spíš si všimneš hezký holky (a zaposloucháš se do jejích návrhů) než podprůměrnýho kluka. Ale dost OT.
merlik píše:Mě se moc líbí, jak (skoro) všichni hrají ignoraci Elorfina - což je správné, s Chr 10 těžko někomu něco vnutí.
A on něco říkal nebo tak?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Já děkuju Nyaro za její konstruktivní kritiky a skvělé postřehy k dění … člověku se pak situace přípravy na nejspíš nelehký boj zdá jako krásnej cirkus :)
NiamCK píše:Já děkuju Nyaro za její konstruktivní kritiky a skvělé postřehy k dění … člověku se pak situace přípravy na nejspíš nelehký boj zdá jako krásnej cirkus :)
Bavila jsem se :D
Dík Albře za cestu, nasmála jsem se. Příště to k té vodě raději vezmeme