RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nj, kdyby je četl, ale on je do toho přímo zažranej!NiamCK píše:Kdyby noviny, ale TIV :DLuelle píše:hlavně jak si čte noviny místo toho, aby něco dělal xDNiamCK píše:U mě vedou papuče... :D
Kruci měla bych s tím taky pohnout, zatím mám rozmazanou skicu a kus stolu XD

Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
-
Mezi starými nákresy a plány byl objeveny svitky s jedním z původních konceptů výstavby Tirianské magické univerzity. Jak je patrné z obecné grafiky, kterou MUNI laskavě zapůjčila k nahlédnutí, některé školy magie se prostě nikdy přílišné oblibě u obyvatel netěšily.…

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sice si nedokážu dost dobře představit vnitřek nekromantský věže, ale nějakou skrytou komnatu uvnitř jo :)
A omluvte nedostatky, byla to opravdu rychlo malba za pár vteřin (no, nějak mě to trklo tak jsem to musel zvěčnit
) a nad nějakou extra úpravou jsem moc nepřemýšlel :)

A omluvte nedostatky, byla to opravdu rychlo malba za pár vteřin (no, nějak mě to trklo tak jsem to musel zvěčnit

Naposledy upravil(a) Street_cz dne 13. 1. 2010 17.49, celkem upraveno 1 x.
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Tvoje prace? jestli ano ja shcanim Maxare k sobe do tymu na praci na novych predmetech a obleceni do NWN. Ja mam z maxka jen zaklady nejake upravy nebo tak zvladnu ale na tvorbu novych modelu si netroufnu, textury a poradit si s tim jak to dostat do NWN a vychytat chybky to uz zvladam pekne rada bych na tom zacala delat. Prozatim neco potrebneho ale jednoducheho, treba serii pokryvek hlavy aby vsichni nenosili jeden klobouk.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Ešte IC verzia

V kúte hraničiarskej chajdy leží pohodené plátno.
"Odkiaľ to máš?"
"Nechal mi to ten plešatec, vraj aspoň nejako sa odvďačí ,že tu môže prespávať."
"Plešatec?"
"Pobehuje tu stále po okolí s plátnom a štetcami."
"Hm?"
"Ten,čo sa pokúsil minule ožrať hliadku a ťahal nás potom do bordelu,kým nedošlo na to,že máme platiť my."
Úškrn.
"Odlož to,ešte si po to príde, keď mu dôjdu mince a nebude mať čo založiť."

V kúte hraničiarskej chajdy leží pohodené plátno.
"Odkiaľ to máš?"
"Nechal mi to ten plešatec, vraj aspoň nejako sa odvďačí ,že tu môže prespávať."
"Plešatec?"
"Pobehuje tu stále po okolí s plátnom a štetcami."
"Hm?"
"Ten,čo sa pokúsil minule ožrať hliadku a ťahal nás potom do bordelu,kým nedošlo na to,že máme platiť my."
Úškrn.
"Odlož to,ešte si po to príde, keď mu dôjdu mince a nebude mať čo založiť."
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Obrázky jsou dost parádní, jde ti to děsně pěkně :)
Já bych za sebe doporučil vykašlat se na "umělecký" filtry a nechat render takový, jaký je, maximálně mu upravit barvy a detaily, jako by se retušovala fotografie. Aby to vypadalo trochu reálnější.
Já v retuši moc skillz nemám, ale pokusil jsme se tu udělat příklad toho, jak to myslím - hlavně stáhnout ty méně přirozené barvy... a tak (první je původní) :

Já bych za sebe doporučil vykašlat se na "umělecký" filtry a nechat render takový, jaký je, maximálně mu upravit barvy a detaily, jako by se retušovala fotografie. Aby to vypadalo trochu reálnější.
Já v retuši moc skillz nemám, ale pokusil jsme se tu udělat příklad toho, jak to myslím - hlavně stáhnout ty méně přirozené barvy... a tak (první je původní) :

„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Podle mě na těch uměleckých filtrech taky něco je...
Mě se to líbí - dokážu si pod tím představit toho malíře, který používá nějaké techniky. Není to pak tak moc "fotka"
EDIT: Můj pohled je zcela laický ve smyslu - líbí, nelíbí, líbí více, líbí méně... Umělecky jsem zcela orientovaný na hudbu
Mě se to líbí - dokážu si pod tím představit toho malíře, který používá nějaké techniky. Není to pak tak moc "fotka"
EDIT: Můj pohled je zcela laický ve smyslu - líbí, nelíbí, líbí více, líbí méně... Umělecky jsem zcela orientovaný na hudbu
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
To Balrog: Vďaka za úžásné rady. Pridanie modrej by som ešte nevolal retušovaním,práveže si od reálu uletel,v prípade,že mám rozkalibrovaný monitor alebo mám poruchu videnia farieb sa ospravedlňujem.
Týmto by som ešte chcel poprosiť na prenechanie práce s mojimi prácami MNE. Vďaka.
Jedine,čo mi uletelo je textúra šutra,ale to sa opraví keď budem dorábať postavičky.
Týmto by som ešte chcel poprosiť na prenechanie práce s mojimi prácami MNE. Vďaka.
Jedine,čo mi uletelo je textúra šutra,ale to sa opraví keď budem dorábať postavičky.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
tak není problém.. vyjdi s daemianem, najdi si pěkný pohled, printnscreenni si ho, otevři v PS, nahoď na to nějakej "artistic" filtr, zmenši na poadovanou velikost a pošli labirovi ;) Práce tak na pět minut :)cybermisa píše:Mne se dost libi ty IC verze obrazku. Kdyby se neco takoveho dalo dat do hry jako obrazy, to by bylo superTreba takovy obrazek MUNI
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jestli se nepletu, tohle nejsou screeny, ale od začátku vytvořené modely. Asi si to tak nemyslel, ale může to vyznít, že ty obrázky jsou dělané přes prinscreen s filtrem za 5 minut ;)The_Balrog píše: tak není problém.. vyjdi s daemianem, najdi si pěkný pohled, printnscreenni si ho, otevři v PS, nahoď na to nějakej "artistic" filtr, zmenši na poadovanou velikost a pošli labirovi ;) Práce tak na pět minut :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!