Luelle píše:
a pak obrovský dík frynovi že má se mnou tu trpělivost a i když nechtěně ale postaral se mi o královskou zábavu
a vytrhala jsem si pár vlasů a trochu zešedivěla, ale koho by to zajímalo?
Než já se taky rozhodnu pečlivěji pročíst příspěvky na fóru. Jsem rád, že tahle situace přinesla aspoň něco k hraní. I když to byla jen kratší chvilka a ničeho jsem se "přímo" neúčastnil, bylo to pěkné zpestření.
P.S. Přesně tak, koho by to zajímalo .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Návrat po půl roce na EQ... nestačí mi říct než WOW.
V Mithalliru neuvěřitelně skvělá práce na mapách, takhle žít jsem snad EQ ještě neviděl. Je prostě awesome. Tolik příjemných změn, těším se na věci, co jsem ještě neviděl.
Zároveň vzhledem k úmrtí na EQ v poslední době je mi smutnou věcí oznámit definitivní odchod Zachariashe z EQ. Dotyčná mrtvola byl jeho poslední hrající přítel, který o Zachovi něco věděl a já bych musel začít naprosto od znova z prvního lvl.… Zachariash si může leda hodit mašli...;) ...pardon, OT
Děkuji za dnešní minihru Frynovi, Luelle a Darthirii... na uvítanou velmi příjemné posezení.
Hlavně té bandě mužů, kteří se o Morgii starali. /corleth, franco, edward, rayon... a ta dívka na Am.../
A Franco... tak krásně... vypráví...
Noo.. A taky dík Celassovi. Už jsem se oklepala a začínám vidět ta pozitiva A taky bych měla poděkovat i Ayaně... *zazubí se* i když jsme se moc nesetkaly.
Pff, já vám dám... Už se nedivím, že Din má tak pacifistický přístup. Jemu se aportuje, panáčkuje, oňufává, Serinovi se ohlodá plášť, boty a pak ho navrch ještě obdaruje blechou :o) Zapoměl jsem na darované oslintané kuře.. pardon, jsem dojat.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Sandra chce pooděkovat všem s kterýma dnes hrála tak bohatý den *uculí se* no parada
větši vypravička a při jedne menší pauze:
C: všichni v pořádku
sandra: ne *koukne na ruku* zlomila sem si nehtík //nemoh sem si odpustit a mnohe take dostalo
teda až na ten konec zlomená ručka opravdu šikula že ? *na nejmenovaneho bojovníka*
<b>acc: Spyder</b>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
Celá ta situace mi připomíná poučku - IQ řidiče je nepřímo úměrné rychlosti jakou jede... Člověk si jde spravit náladu do hry a místo toho...
PS: pokud to byla od začátku hra s DM, tak nutno dodat, že mé znechucení pochází od hráčů
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar