K tomu pivu - já jen, jestli si mám naskládat auto lahváčema - nebo plechovkama - pro vlastní spotřebu nebo vzít v Černé hoře bečku... na kterou se pak složíme.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Sciorp: jasně, že poři´d..chci tentokrát ten turnaj regulérně vyhrát..:)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Teď můžete s lukem počítat i se mnou, jsem se do něj na chlébském natolik zamilovala, že jsem si ho musela pořídit :) A konečně bych mohla vrátit kokosákovi jeho šípy
A pokud se kluci víc smrsknou nebo já budu mít nenší tašku (too by stálo za hodně velké sebezapření), tak vezmu i terčovnici :)
Winonne píše:Teď můžete s lukem počítat i se mnou, jsem se do něj na chlébském natolik zamilovala, že jsem si ho musela pořídit :) A konečně bych mohla vrátit kokosákovi jeho šípy
A pokud se kluci víc smrsknou nebo já budu mít nenší tašku (too by stálo za hodně velké sebezapření), tak vezmu i terčovnici :)
Počkej, já v autě nejsem? Na pátou sedačku jsi byla určena ty s terčovnicí na klín :) Můžete se tam celou cestu tulit...
Mohli by jsme zacit resit auta pomalu, ja schanim nekoho kdo pojede z Prahy nebo prez Tabor [musim z dovalit z domova spacak tak je jedno jestli tam zajedu ted a odvezu ho do prahy nebo jestli me nekdo vyzvedne odtud]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kokosak píše:No, asi bude nejlepší, když Braenn pak udělá ještě průvodce areálem, seznámí účastníky s objekty a poamětihodnostmi a vše opatří vkusnými popisky
Jo a pro druhý ročník soutěže "Ulov si svého spáče" kdyžtak jasně vyhraďte soutěžní prostor, posledně nějakým omylem zasahoval až do mojí postele