Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
osobně jsem pro tématiku postav z EQ + tequila + lepé děvy a řádné CvC o ně,
ale já stejně nepřijedu takže tak no a i kdyby kde mám sehnat brnění?
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tomyn píše:osobně jsem pro tématiku postav z EQ + tequila + lepé děvy a řádné CvC o ně,

Takže nepřijedeš ale stejně máš potřebu vyjadřovat se k tematu. A k tomu ještě jsi pro variantu, která je pro tebe osobně nepřijatelná.
Ty asi nemáš co dělat, viď?

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Pche …. jestli teda divokej západ vyhrál (mimochodem bylo to podplacený, osobně jsem viděl předání organizátorcekokosak píše:Libra, slyšels? Máš bojovej úkol prejBraenn píše: Pánové si můžou začít pěstovat knír![]()

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
nebuď drzejkokosak píše:Tomyn píše:osobně jsem pro tématiku postav z EQ + tequila + lepé děvy a řádné CvC o ně,
ale já stejně nepřijedu takže tak no a i kdyby kde mám sehnat brnění?![]()
Takže nepřijedeš ale stejně máš potřebu vyjadřovat se k tematu. A k tomu ještě jsi pro variantu, která je pro tebe osobně nepřijatelná.
Ty asi nemáš co dělat, viď?

ne to znám, uvažoval sem o tom že bych jel, ale jak řeknu jo zase mi do toho něco vleze, rodina, práce,…
pokaď by mi to časově vyšlo dal bych vědět před tejden předem
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
to je blbost, probíhal tajný lobingLibra píše:Pche …. jestli teda divokej západ vyhrál (mimochodem bylo to podplacený, osobně jsem viděl předání organizátorcekokosak píše:Libra, slyšels? Máš bojovej úkol prejBraenn píše: Pánové si můžou začít pěstovat knír![]()
) tak půjdu jedině za rudocha s dýmkou míru

16? Tak to je v pohodě
stvrdíme naše přátelství kalumetem rudý bratře, ale mýchat ho budu já a ne tyLibra píše:Pche …. jestli teda divokej západ vyhrál (mimochodem bylo to podplacený, osobně jsem viděl předání organizátorcekokosak píše:Libra, slyšels? Máš bojovej úkol prejBraenn píše: Pánové si můžou začít pěstovat knír![]()
) tak půjdu jedině za rudocha s dýmkou míru
PODPIS