Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

lounský ležák premium
pivo pouze pro export :bleh:
Naposledy upravil(a) sciorp dne 30. 9. 2009 16.15, celkem upraveno 1 x.
PODPIS
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Cenzura si dovolila odstranit několik příspěvků, kterým je dobré se i v žertu vyhýbat, i (hlavně) na veřejném foru, doufám že se za to nezlobíte.

A co se týče piva, už jste někdy chutnali Svijanskou jedenáctku? Vřele doporučuju.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Braenn píše:Cenzura si dovolila odstranit několik příspěvků, kterým je dobré se i v žertu vyhýbat, i (hlavně) na veřejném foru, doufám že se za to nezlobíte.

A co se týče piva, už jste někdy chutnali Svijanskou jedenáctku? Vřele doporučuju.
Já teda pivo moc nepiji *řechtá se až se za břicho popadá* ale Svijan mam doma 3 basy :drinks_cheers: hned po Plzni moje nejoblíbenější značka.
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Braenn píše:Fryn něco říkal o vrhacích nožích, nebo to byl někdo jiný.. ?
Jo, byl jsem to já. Jestli pojedu, tak dorazí na místo se mnou. Nejedná se o nic moc kvalitního, ale jsou "funční" a za celou dobu se je nepovedlo mně ani těm co jsem je půjčoval ohnout nebo zlomit (možná teprve Chlébské pro ně bude tou pravou zatěžkávající zkouškou :smile: ).
Braenn píše:Napadá vás někoho něco dalšího.. ?
Co třeba soutěž kdo víc snese tequily (i když uznávám, má to své mouchy … ) ? Napadlo mě ještě pár dalších věcí které by krásně tématicky zapadly do divokého západu, ale obávám se toho jestli by se pak jelo i ve stejném počtu domů.

K tomu Zubru, dá se to pít, ale mám takový dojem, že mezi tím co popíjeli degustátoři a tím co nalévají nám nebohým smrtelníků bude podstatný rozdíl :/. V tomhle jsem raději za Plzeň.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Fryn píše:kdo víc snese tequily.
Já se jen obávám, aby se z toho nestalo "kdo víc snese vrhacích nožů" :) už ta katana mi minule přišla nebezpečná, zvlášť, když ji držel v rukou nějaký zmlíkovaný kokos.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Akira

Příspěvek od Akira »

brejn: děkuju
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Ikkie píše:Já se jen obávám, aby se z toho nestalo "kdo víc snese vrhacích nožů" :) už ta katana mi minule přišla nebezpečná, zvlášť, když ji držel v rukou nějaký zmlíkovaný kokos.
Jsou jen tři a opravdu není tak jednoduché s nimi hodit, aby se zabodli. V zájmu všeobecného klidu se však budu snažit, aby při nadměrné konzumaci alkoholu (vlastně raději čehokoli) účastníky, zůstali hezky bezpečně ve svém pouzdru.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Tak znovu apeluji jede nekdo nahodou z prahy/prez prahu nebo prez Tabor a ma misto v posunovadle?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Wendigo píše:Tak znovu apeluji jede nekdo nahodou z prahy/prez prahu nebo prez Tabor a ma misto v posunovadle?
počkej imho, až to bude blíž...
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Nechtěli jste nějakou pěknou písničku na tohle chlébské? Mám jednu ze života :)

http://www.youtube.com/watch?v=LiuKQRlyjz8
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Coz mi pripomina pocitam ze kytary berete tak vezmu svuj rucne psanej zpevnik, moc toho tam neni ale zas pisnicky co vcelku lidi znaji a nejsou to ty klasicke odrhovacky - Cechomor, Chinaski, Supporti, Tom Waits a podobne ;]

Kazdopadne jeste muzu neco dopsat takze jsou nejake obednavky? ;]
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

:D dobrej song
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

tyjo téma hippie jó? Drugs allowed? :zorro:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Ne, téma divoký zácho... teda západ :whistling: hold si přišel pozdě a nehlasoval pro tu lepší možnost... ale tak nějaká ta dýmka míru a si bude muset byt :biggrin:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Tak ok, vypadá že já pojedu z Prahy pátek, počítám výjezd před polednem (11h) asi Opatov.
Mám volno... na kouření stavět můžu, nebo spíš budu..., není problém se domluvit...

Otázka : Byl jsem pryč... a je toho napsáno mnoho... jak jste vyřešili pivo...? Mám brát nějakej sud...?
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

kohen píše:Tak ok, vypadá že já pojedu z Prahy pátek, počítám výjezd před polednem (11h) asi Opatov.
Mám volno... na kouření stavět můžu, nebo spíš budu..., není problém se domluvit...

Otázka : Byl jsem pryč... a je toho napsáno mnoho... jak jste vyřešili pivo...? Mám brát nějakej sud...?
bylo by to dobrý, at se složíme na dva sudy. Ačkoli zatím teda počet pijících pivařů není nijak zázračný, snad to zvládnem:) Štěne by možná stačilo, přece jenom je nás méně a na kratší dobu.
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Braenn píše:
kohen píše:Tak ok, vypadá že já pojedu z Prahy pátek, počítám výjezd před polednem (11h) asi Opatov.

bylo by to dobrý, at se složíme na dva sudy. Ačkoli zatím teda počet pijících pivařů není nijak zázračný, snad to zvládnem:) Štěne by možná stačilo, přece jenom je nás méně a na kratší dobu.
A víš jak koukaj na člověka, kterej si jde pro štěně..? :no: to ne... Bud celej... nebo tam ani nepojedu..., ale asi už bych vzal jen Gambáče 10 je o pulku levnější jak PlzeŇ12...
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Tak Kohene se mnou pocitej do priblizovadla.
---
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

gdyž G tak 11 prosím
PODPIS
Paklic

Příspěvek od Paklic »

jo, jedenáctu EXCELENT! vyrovná se Plzni
Odpovědět