Taky díky, dneska to bylo skvělý.Aefar píše:Dík brachům... poslední dobou se ani žena nemůže odpoutat od koukání a v jednom kuse se chlame stejně jako já, hlavně při těch poradách a schůzích![]()
Jaksi mě dlouho svrběly prsty na řádného trpoše, až jsem neodolal a nelituji, že teď rozděluju svůj čas mezi dvě postavy, protože jsou každá naprosto a úplně jiná
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
LordAladar
- Kontaktovat uživatele:
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Ač jsem se poslední průzkumné výpravy neúčastnil, chci poděkovat všem hráčům trpaslíků za to že Hag Hargol zase jednou nádherně žije a to tak že přilákal velmi kvalitní hráče. Těším se na každý další den s váma!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
Armio Amattis
Díky všem účastníkům Knihomola roku 1127, že přišli a byli ochotni si několik hodin lámat hlavu nad těmi nesmysly strašnými :) Velmi děkuji i za vaše závěrečná dílka, některá příjemně překvapila na to, za jakých podmínek vznikala. Zároveň se ale omlouvám za celkovou kvalitu, nedotaženost a dočasné výpadky intelektu organizátora, bohužel jsem díky OOC nepřízni okolností byl nevyspalý, unavený a nestihl jsem soutěž skoro vůbec předem připravit, málem jsem ani nestihl koupit ceny. Bohužel otázky byly proto improvizované a nezaujaly tak, jak jsem chtěl. Velký dík patří Romě, která odvedla těžkou práci a bez její (jeho) trpělivosti by konání soutěže asi nebylo vůbec možné.
Zároveň vás prosím o krátké zhodnocení a postřehy do PM, co vylepšit do příště, protože příště to bude mnohem mnohem lepší a opravdu dobře předem připravené
Zároveň vás prosím o krátké zhodnocení a postřehy do PM, co vylepšit do příště, protože příště to bude mnohem mnohem lepší a opravdu dobře předem připravené
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Mě mrzí, že jsem se z IC důvodů nemohl s ani jednou se svých postav dostavit (trpaslík na MUNI na soutěži elfa jaksi nelze a druhou postavu nebudu komentovat), ale na druhé straně musím poděkovat brachům, protože ta pospolitost je naprosto úžasná a strašně mě těší 
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
Armio Amattis