merlik píše:Věřím, že osmácí to bez nás i rodičů víkend přežijou a jedu taky. Takže, Winonnko, zjisti, kdo všechno chce k nám do auta. Jen vybírám mezi mondeem s dálniční známkou a v70tkou, na kterou bychom museli známku nalepit (těch 220Kč je pořád asi ještě menší než rozdíl ve spotřebě paliva).
Winonka má autíčko už zajištěně obsazené identickou skvadrou co minule ;) Ty jedeš na fichtlu
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
merlik píše:Věřím, že osmácí to bez nás i rodičů víkend přežijou a jedu taky. Takže, Winonnko, zjisti, kdo všechno chce k nám do auta. Jen vybírám mezi mondeem s dálniční známkou a v70tkou, na kterou bychom museli známku nalepit (těch 220Kč je pořád asi ještě menší než rozdíl ve spotřebě paliva).
A kdy planujete vyrazit a vracet se?
Obávám se, že auto máme plné až k prasknutí a jsme zarytě nekuřácké :)
Počítám tedy: řidič Merlik, já, Pavel, Kokos, Alex :) nějak už se kluci stulíme :) (čekám potvrzení objednávky)
Winonka má autíčko už zajištěně obsazené identickou skvadrou co minule ;) Ty jedeš na fichtlu
hele majitele auta vyhodit nemůžeš :D to raději jednoho prudiče do řízení!
hele majitele auta vyhodit nemůžeš :D to raději jednoho prudiče do řízení!
Nevadi, snad se Kohen ozve a nejak dorazim ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Zdravím tak Já s Woodoo jsme rozhodnuti prijet, jeste cekam jak se vyjadri Gran. Pojedem autem z Prahy.
Pokud by to šlo tak bych nechtel ubytovani a spali bychom s woodoo v aute :) .
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
PAO_CZ píše:Zdravím tak Já s Woodoo jsme rozhodnuti prijet, jeste cekam jak se vyjadri Gran. Pojedem autem z Prahy.
Pokud by to šlo tak bych nechtel ubytovani a spali bychom s woodoo v aute :) .
heh, no jistě by to šlo, pokud nás nebude pod 25:) takže jen na pivo.. ? TAkže +2?
MorganaLeFay píše:Včera jsem se probudila s pocitem, že ten sraz už byl a já na něm nebyla.. uh.. ;)
Už to nepij/nehul/nepíchej/nepolykej/nerozpouštěj pod jazykem atd.
EDIT po Braenn: to samé tobě
Naposledy upravil(a) Nalk dne 8. 10. 2009 20.43, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
MorganaLeFay píše:Včera jsem se probudila s pocitem, že ten sraz už byl a já na něm nebyla.. uh.. ;)
no já sem ti měla prozměnu sen, že Sraz "je", ale já vás všechny pozvala ve špatný termín a o týden dřív, takže jsme skončili ve stanech na louce, bez programu, aspon s bečkama a … brr! no nebudu to rozvádět, ale nebyl to dobrej pocit:))
já to třeba chápu..beček může být třeba šest, ale když nemáš elektřinu pro chla´dák si v prdeli..:)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!