Zmizela mi postava
Moderátor: Dungeon Master
-
Zmizela mi postava
Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno 

Secrets are power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zmizela mi postava
Mno...s accounty nikdo nic nedělá... A account Resurrection na EQ neníResurrection píše:Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno
Projel jsem všechny accounty a nikde není. Pokud by se jen špatně exportovala tak by tam zbyl ten account...

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
Re: Zmizela mi postava
To je absurdni, dyt sem tam predevcire hral! No nic, zalozim znova no :((Labir píše:Mno...s accounty nikdo nic nedělá... A account Resurrection na EQ neníResurrection píše:Nechapu proc??? Mel sem na svym acc (jmeno jako tady na foru i jinde na forech a jinde :) postavu Sar novou, ted tam mam akorat tak pusto prazdno
Projel jsem všechny accounty a nikde není. Pokud by se jen špatně exportovala tak by tam zbyl ten account...
Secrets are power.
-
Při hraní na EQ podle mě vůbec není třeba zakládat nový acc - vlastně nikdy není třeba a je to tak lepší... co myslíš, Labire?Resurrection píše:Mno udelal sem teda novou postavu a zatim drzi. I sem zkusil relog, takze nezmizela. Sem zvedav zejtra. Kazdopadne Fantalas ve hre taky rikal ze mu vcera zmizla postava... takze v tom nejsem sam :) Ale zda se ze uz je to ok.
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, kdo se pak má vyznat v 20-30-ti nových accountechsnowman píše:Při hraní na EQ podle mě vůbec není třeba zakládat nový acc - vlastně nikdy není třeba a je to tak lepší... co myslíš, Labire?Resurrection píše:Mno udelal sem teda novou postavu a zatim drzi. I sem zkusil relog, takze nezmizela. Sem zvedav zejtra. Kazdopadne Fantalas ve hre taky rikal ze mu vcera zmizla postava... takze v tom nejsem sam :) Ale zda se ze uz je to ok.

Ovšem co se to tam v tom adresáři servervault děje to nevím. Asi se projevuje nějaký bug přímo NWN.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-