Ty vole, já Tě ludvo zabiju... ted nemluvím už vůbec. A ty tvoje recepty včera … a ta moje antibiotika, byl jsem v jiném světě a cesta domů... a tak kolem všechno, kdybych si dal buchnou něco do žíly, asi jsem na tom stejně
ty vole... a ještě něco, cítil jsem jak mi cuká hrdník jako svina... a vše jsem hrozně prožíval, každé světýlko, každý krok a tak... ostatně, to si asi sám viděl.
anurin píše:Ty vole, já Tě ludvo zabiju... ted nemluvím už vůbec. A ty tvoje recepty včera … a ta moje antibiotika, byl jsem v jiném světě a cesta domů... a tak kolem všechno, kdybych si dal buchnou něco do žíly, asi jsem na tom stejně
ty vole... a ještě něco, cítil jsem jak mi cuká hrdník jako svina... a vše jsem hrozně prožíval, každé světýlko, každý krok a tak... ostatně, to si asi sám viděl.
anurin píše:
Ty tvoje včerejší experimenty na mě mají zdrcující dopad a to musím za pár hodin do práce. *má hlavu na stole a slintá, necítí půlku obličeje*
hmm, já jsem letargicky apaticky otupělý a musím jít vyvenčit Domču. To bude legrace :)
Co se včera dělo? Vůbec nechápu
Co se dělo včera, předevčírem... noo... jsou věci, které si raději nechám pro sebe.
Jinak, díky včerejšku jsem to dneska moc necítil Takže ti dlužím poděkování fet.… kamaráde
Dragon Age !!! Ta hra je to nejlepší co jsem za 3 roky hrál, vývojáři vzali to nejlepší s NWN a BG už tu hru hraji po třetí a díky ohromné provázanosti a interakci z NPC... svět přesně jak z pera Tolkiena *sliná blahem*
Vugi píše:Dragon Age !!! Ta hra je to nejlepší co jsem za 3 roky hrál, vývojáři vzali to nejlepší s NWN a BG už tu hru hraji po třetí a díky ohromné provázanosti a interakci z NPC... svět přesně jak z pera Tolkiena *sliná blahem*
Taky máš jen betaverzi bez mulťáku a toolsetu?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar