Spíš modráallekoo píše:zelená
6. setkání hráčů Equilibrie i jiných sfér - 28.11.2009
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
mě se to taky nelíbí. Vždycky někdo nebude moct a udělat protest sraz mi přijde ubohý. Chápu že je to brzo a lidem je to líto že nemůžou, ale tak uspořádám prostě další sraz za ty dva měsíce. Nenazvu ho stejně s kolonkou "ten samý sraz ale lepší a pořádaný jindy". Abychom nedopadli jako Miss Čr. Rozplizlé akce na které dojede mín lidí, protože jsou moc často a nikdo neví který je ten lepší a pravý a oficiálnější a …Ikkie píše:No.. asi tak.. já z toho všeho mám jenom zmatený pocit a trochu víc nepořádek, neb přijet budu chtít jenom na jeden sraz (protože jsem student z daleka).kokosak píše:…
Nebýt kokosa, nemusel ten sraz být vůbec (a ještě v sobotu, kdy se prý teda obvykle neotvírá). Že to je "středeční sraz pro sebe"? Tohle se dle mého nedá srovnávat, protože spousta lidí do Prahy ve středu prostě nemá šanci přijet (a jak rád bych tam občas přijel).
Neni to protest sraz jen kdyz na prvni termin nemuze prez deset lidi dorazit tak se proste udela dalsi, nemusite na nej chodit nebo muzete prijit na oba. To jak to poradam je jen to ze se snazim dodrzovat tradice let minulych [drive se velke srazy delavaly v lednu, v listopadu/prosinci se zacaly delat pozdeji ale take se to zacinalo organizovat na zacatku zari...] a snahy aby se mohli dostavit i clenove tymu, pokud mozno vsichni [kteri projevi zajem]
Radeji se sejdeme pozdeji nez aby jsme se nesesli vubec, proc vam to tak vadi? Kdo muze prijet jen ja jeden vybere si stejne podle lidi kteri na ten ci ten sraz jedou.
A jeste ke jmenu mohu to nazvat 7mym cimz se nam vnese bordel do rocniku nebo to mohu nazvat 6,1 coz bude v podstate to same. A pokud to nazvu slet sokoliku pak to bude ponekud matouci.
Uznavam ze napsat ze to zkoncilo debaklem ode mne bylo unahlene, to ze k te organizaci mam vytky neni treba vyjadrovat takovymi narazkami to uznavam. Preji vam at se vam sraz vyvede a snad se sejdeme pristi rok nejak vsichni.
Radeji se sejdeme pozdeji nez aby jsme se nesesli vubec, proc vam to tak vadi? Kdo muze prijet jen ja jeden vybere si stejne podle lidi kteri na ten ci ten sraz jedou.
A jeste ke jmenu mohu to nazvat 7mym cimz se nam vnese bordel do rocniku nebo to mohu nazvat 6,1 coz bude v podstate to same. A pokud to nazvu slet sokoliku pak to bude ponekud matouci.
Uznavam ze napsat ze to zkoncilo debaklem ode mne bylo unahlene, to ze k te organizaci mam vytky neni treba vyjadrovat takovymi narazkami to uznavam. Preji vam at se vam sraz vyvede a snad se sejdeme pristi rok nejak vsichni.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Nevím, co znamená zelená, nevím, co znamená modrá. Kokosovi skládám poklonu za přesvědčování. Sraz považuji za oficiální. Druhý sraz považuju za soukromý (něco jako středeční), možná na něj taky přijedu, ale spíš nebude moc času - leden na takové akce není nejvhodnější doba - i když, jak se to vezme, mohlo by se to spojit s plesem, který se zase řeší na nějakém jiném fóru. Ale zase to nemůžu s těmi srazy přehánět. Příště se prosím domluvte do března, kdo bude na konci roku zodpovědně organizovat hlavní a oficiální EQ sraz. Teď děkuji kokosovi, že to na poslední chvíli zachránil a ihned po odmítnutí Balroga/Piti se toho ujal.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Přesněhemendo píše:No a co to teda znamená?kokosak píše:V žádném případě. Upozorňuji také, že zelena a modrá nemají s termínem srazů a ostatně ani se srazy samými nic společného.Dron píše:Navrhuji neoficiálně tento sraz nazvat "zelený" a ten druhý "modrý"
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!