Jen to mnozstvi krve je takove trochu... humorne v monty python stylu, ale ja rozhodne nejsem nekdo komu by to vadilo

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Souhlasím... ale teda štve mě, že to vypadá spíš jak Guild Wars/WOW apod.. než takový to RPG pro HC hráče, jak psali.Wendigo píše:Sly i spekulace ze s toolsetem a multakem by jednou na poli RP hrani mohl DA nahradit NWN ale vidim to tak ze jestli bude multak a toolset vubec pozitelny zkonci to jako s NWN2 - prilis moc hardcoded veci a male moznosti vyvoje svetu. Rozhodne to bude zajimave, co se tyce singlu DA trochu hapruje obtiznost ale jinak musim rici ze po dlouhe dobe [errr od mass effectu a fable II] RPG ktere mne zaujalo. Jestli opravdu vydaji i ten multiplayer a toolset tak urcite koupim i originalku.
Jen to mnozstvi krve je takove trochu... humorne v monty python stylu, ale ja rozhodne nejsem nekdo komu by to vadilo
tak od dob, Morrowindu mne tak nic nenatchloNalk píše:Když už tak ogr... a technickej: nač překládat?
EDIT: a všimli jste si, jak vždycky se tvrdí "tato hra překoná onu legendární hru" a bla bla bla.. a pak velký prd?aneb umělec, který se nazve umělcem, není umělec
Až přijdu dom, tak to budu vědět jistě, ale myslím že anoStreet_cz píše:a má ta originálka MP nebo ne?
že bys byl jediný z těch pár lidí, co znám a hrají DA, který má i multiplayer?Vugi píše:Až přijdu dom, tak to budu vědět jistě, ale myslím že anoStreet_cz píše:a má ta originálka MP nebo ne?
Alors? C'est tres importante pour moi.Vugi píše:Až přijdu dom, tak to budu vědět jistě, ale myslím že anoStreet_cz píše:a má ta originálka MP nebo ne?
nemachruj tady a radši to napiš česky:)Street_cz píše:Alors? C'est tres importante pour moi.Vugi píše:Až přijdu dom, tak to budu vědět jistě, ale myslím že anoStreet_cz píše:a má ta originálka MP nebo ne?
Prej je to pro něj důležitý =PKapik píše:nemachruj tady a radši to napiš česky:)Street_cz píše:Alors? C'est tres importante pour moi.Vugi píše: Až přijdu dom, tak to budu vědět jistě, ale myslím že ano
To jsem pochopil i bez studia franániny...Luelle píše:Prej je to pro něj důležitý =PKapik píše:nemachruj tady a radši to napiš česky:)Street_cz píše: Alors? C'est tres importante pour moi.
špatný předpoklad přesto vedl ke správnému výsledkuStreet_cz píše:tres není true :P