RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Street_cz píše:
Jon píše:Já taky nejsem zastáncem přešpičatělejch uší, to je demence.
to není demence, ale anatomie :P
no třeba elfové z wowka... to je demence :D

ale ti na EQ nemají zas tak špičatý ouška =)
16? Tak to je v pohodě
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Přesně ty WoW elfy jsem měl na mysli.
Kraki Skengdrang
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

wow je kapitola sama o sobě, s tím nelze nic srovnávat :)
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Taky nemám rád moc špičatý uši, ale ty v NWN jsou akorát :smile:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Ve WoWku je všecko velké.. uši, zbraně, zbroje, schody... :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Nalk píše:Ve WoWku je všecko velké.. uši, zbraně, zbroje, schody... :biggrin:
WoW je "hnus".
Kdybych si měl vybrat mezi Tomb Raiderem 1 a WOW (je to sice úplně jiný žánr), beru Tomb Raider a třeba bych to hrál pořád dokola, hlavně ne WOW - z toho mi teče voda ze zubů

Ale co to melu, to sem nepatří
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Pipi_CZ píše:
Nalk píše:Ve WoWku je všecko velké.. uši, zbraně, zbroje, schody... :biggrin:
WoW je "hnus".
Kdybych si měl vybrat mezi Tomb Raiderem 1 a WOW (je to sice úplně jiný žánr), beru Tomb Raider a třeba bych to hrál pořád dokola, hlavně ne WOW - z toho mi teče voda ze zubů

Ale co to melu, to sem nepatří
Tobě teče voda ze zubů docela často :biggrin: :clover:
gringo

Příspěvek od gringo »

NiamCK píše:
gringo píše:Chcem sa len ospravedlniť, pardon,mal som sa len odlognúť a už nikomu nič nepísať, so svojou povahou už nič moc viac neurobím.

PS: Keď sa prihlási ktokoľvek komu sa bude chcieť dorobiť tie 3d veci, pošlem mu to, u mňa to bude len časom vymazané. Mám toho tak na 70% rozrobeného celkom dosť.
A z jakého důvodu to vlastně dokončovat nebudeš?
Ale to vieš, ža to nakoniec dokončím, škoda tých hodín práce, len som dúfal,že sa na to môžem v klude vybodnúť
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

gringo píše:
NiamCK píše:
gringo píše:Chcem sa len ospravedlniť, pardon,mal som sa len odlognúť a už nikomu nič nepísať, so svojou povahou už nič moc viac neurobím.

PS: Keď sa prihlási ktokoľvek komu sa bude chcieť dorobiť tie 3d veci, pošlem mu to, u mňa to bude len časom vymazané. Mám toho tak na 70% rozrobeného celkom dosť.
A z jakého důvodu to vlastně dokončovat nebudeš?
Ale to vieš, ža to nakoniec dokončím, škoda tých hodín práce, len som dúfal,že sa na to môžem v klude vybodnúť
To je vpořádku, stejný pocit jsem měla u karet.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
gringo

Příspěvek od gringo »

napriek skoro milej prosbe,este stale mam zamknuty povodny topic na obrazky,tak par nahladov bez uprav

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

len prvy som trochu upravil ,nepaci sa mi tam textura,ale bol cas na par rendrov

Su to len nahladove rendre, o chybach materialov viem,tak moc nekritizovat.

Raz mozno poslem PM bez nadavok a odomknu mi zas topic kde chcem davat hotove veci :bleh:
Naposledy upravil(a) gringo dne 18. 12. 2009 1.38, celkem upraveno 1 x.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Uau. Skvělé.
Kraki Skengdrang
gringo

Příspěvek od gringo »

NiamCK píše:
gringo píše:
NiamCK píše: A z jakého důvodu to vlastně dokončovat nebudeš?
To je vpořádku, stejný pocit jsem měla u karet.
Čítať fórum sa mi moc nechce, ako si nakoniec s kartami dopadla?
gringo

Příspěvek od gringo »

Jon píše:Uau. Skvělé.
Ser na chválu,viem,že to nie je zlé a to mám ešte 7 lokácií, hehe,zbuzerujte toho modrouprávaka, čo mi zamkol Urbionove alkoholické výlevy a hádam to raz aj dokončím :D

Prípadne, ako som povedal, dám skoro komukolvek všetky podklady
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Výsledný efekt je, že to vypadá fakt realisticky... kdyby příší patch upgradoval grafiku do takové podoby, to by bylo pěkné :smile:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

gringo píše:
Ser na chválu,viem,že to nie je zlé a to mám ešte 7 lokácií, hehe,zbuzerujte toho modrouprávaka, čo mi zamkol Urbionove alkoholické výlevy a hádam to raz aj dokončím :D

Ts ts ts a je to tu zase i bez alkoholu. Pokud něco chceš slušně o to požádej a neházej takové hlášky. Je snad tak složité napsat dané osobě: Prosím o odemčení mojí diskuze, chtěl bych do ní zase vkládat obrázky.
Hm?? po tomhel bych ti to taky neodemkla...tyhle pózy jsou poněkud trapně ubohé pokusy o to být nad věcí a nemotat se sám do toho, si to zařídit.

Ostatně karty jsou hotové a v prodeji... a když o chválu nestojíš, nechvalte ho.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
anurin

Příspěvek od anurin »

gringo píše:
Hm hm hm. Ta třetí krajinka, to je něco neskutečně krásného a poutavého. Udělalo to na mě velký dojem.

Ten první obrázek se mi ale ani trochu nelíbí. Bohumžel.. a ten svačinka, co je tam dvakrát, moc pěkné, obrázek a provedení moc fajn, jen mi tam chybí trocha té realičnosti. Je to na mě až moc vyšperkované. Jako kyby ty laždice chodila Alkaran každé ráno čistit a drhnout, aby uklidila bordel po šupince.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

ten sváča je prostě bezkonkurenční, jestli to tam takhle vypadá doopravdy, tak tam asi budu vysedávat častěji
gringo

Příspěvek od gringo »

NiamCK píše:
gringo píše:

Ts ts ts a je to tu zase i bez alkoholu. Pokud něco chceš slušně o to požádej a neházej takové hlášky. Je snad tak složité napsat dané osobě: Prosím o odemčení mojí diskuze, chtěl bych do ní zase vkládat obrázky.
Hm?? po tomhel bych ti to taky neodemkla...tyhle pózy jsou poněkud trapně ubohé pokusy o to být nad věcí a nemotat se sám do toho, si to zařídit.

Ostatně karty jsou hotové a v prodeji... a když o chválu nestojíš, nechvalte ho.
Fail
gringo

Příspěvek od gringo »

anurin píše:
gringo píše:
Hm hm hm. Ta třetí krajinka, to je něco neskutečně krásného a poutavého. Udělalo to na mě velký dojem.

Ten první obrázek se mi ale ani trochu nelíbí. Bohumžel.. a ten svačinka, co je tam dvakrát, moc pěkné, obrázek a provedení moc fajn, jen mi tam chybí trocha té realičnosti. Je to na mě až moc vyšperkované. Jako kyby ty laždice chodila Alkaran každé ráno čistit a drhnout, aby uklidila bordel po šupince.
Aby som este raz predisiel nedorozumeniam - Su to len nahladove rendre, o chybach materialov viem,tak moc nekritizovat. - co na tom nerozumiet? to je ako praca na 45% Ak ma Balrog prestane srat tak to dokoncim.

Edit: neprestal,neodomkol,samozrejme mu prajem všetko najhoršie,nech si dosadí ľubovolné vulgárne slová a kedykoľvek si to s ním rád vyjasním osobne,heh. Z mojej strany uzavreté.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Tak co dát lidi další téma? :clap: :dribble:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Odpovědět