Také díky :-D je to celé dokonale udělané :-)magnumik píše:tak tomu se říká čistka![]()
sem zvědavý jak to dopadne... díky všem u tvrze za dosavadní průběh...
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za bitvu... bylo to epické
Teď už jen protřídit screeny

Teď už jen protřídit screeny

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Díky, díky, díky.
(I když už jsem myslel že je prohráno).
Díky Artovi, Labirovi, Onyxovi a Cybermisovi. Pro naší zábavu udělali kus práce.
(I když už jsem myslel že je prohráno).
Díky Artovi, Labirovi, Onyxovi a Cybermisovi. Pro naší zábavu udělali kus práce.
Naposledy upravil(a) Jon dne 1. 2. 2010 12.30, celkem upraveno 1 x.
Kraki Skengdrang
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná bitva epičtí nepřátelé 

Naposledy upravil(a) Bruciacullo dne 31. 1. 2010 20.35, celkem upraveno 1 x.
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Bylo to hezké, jen mi přijde trochu škoda že sme to vyhráli, tak nějak jsme neměli nárok. Dva útoky přijít společně a bylo by vymalováno. Ale finty jednotlivej frakcí byly pěkný, zvlášť Gnolové se mi líbili. Hezká práce
Ale jinak to byl jeden příšernej bordel v logu
Ale jinak to byl jeden příšernej bordel v logu

Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
-
Bylo mi ctí s vámi všemi bránit tvrz ač jsem při tom dvakrát tvrdě padnul tlamou do písku, ze kterého mě, už probral jen klerik.
Takže ač ztracené (xp) převyšují ty získané, jsem rád za fenomenální zážitek a spojení všech kolem za dobrou věc.
Musím říci, že jsem měl opravdu vítr z organizace a velení, ale nakonec mě to velmi mile překvapilo.
Diky všem…
Takže ač ztracené (xp) převyšují ty získané, jsem rád za fenomenální zážitek a spojení všech kolem za dobrou věc.
Musím říci, že jsem měl opravdu vítr z organizace a velení, ale nakonec mě to velmi mile překvapilo.
Diky všem…
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
-
Chtěl bych poděkovat celkově za dění kolem tvrze. Od všech těch příprav na obranu, nabírání a zkoušení posil k dobrovolníkům, problémům a vztahům které kolem celé tvrze vznikaly, těch pár útoků kdy si oťukávali obránce (a kde bavila důmyslnost útočníků), i těch pár nocí, kdy se nic nedělo a přece jen se ten klid dal náramně užít, až k monstróznímu zakončení, ze kterého jsem měl ze začátku trochu smíšené pocity, ale nakonec převládl rozhodně ten příjemný pocit (aby ne, když taky postava zvládla nakonec odejít po svých
).
Jednu chvíli jsem jen zíral co všechno na nás ta deska ještě vyplivne
.
A je pravda co píše hráč Huberta, skoro za všech okolností by nás odtamtud lehce vypráskali, ale rozhodně si nemůžu stěžovat, že to dopadlo jinak
. Na tuhle bitvu se bude ještě dlouho vzpomínat.
EDIT: Jo, tohle bych ještě nerad opomenul, mělo to atmosféru.

Jednu chvíli jsem jen zíral co všechno na nás ta deska ještě vyplivne

A je pravda co píše hráč Huberta, skoro za všech okolností by nás odtamtud lehce vypráskali, ale rozhodně si nemůžu stěžovat, že to dopadlo jinak

EDIT: Jo, tohle bych ještě nerad opomenul, mělo to atmosféru.
Naposledy upravil(a) Fryn dne 1. 2. 2010 14.19, celkem upraveno 2 x.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
ty dny před finální bitvou bylo naprosto super a bez nich by ten celkový dojem nebyl tak skvělý
překvapilo mě, že já PCher neschopná osoba nezemřela, ale to bude novým compem, protože i když jela grafika na nejkvalitnější mě to nezaškubalo =)
díky všem okolo, hlavně těm, s kterými jsme se potkávali na hlídkách "pravidelně", Girionovi za zajímavý rozhovor, uvidíme, kam to povede, Kosťovi za magickou debatu, a Dietrichovi za příjemnou pitku
mě jen docela rozladil ten pád serveru, přineslo to moc zmatků a mám dojem, že následný útok byl příliš ukvapený a bezohledný
ale celkově to bylo moc hezky připravený, atmosféra byla skvělá a jsem zvědavá, co se bude dít dál =)
překvapilo mě, že já PCher neschopná osoba nezemřela, ale to bude novým compem, protože i když jela grafika na nejkvalitnější mě to nezaškubalo =)
díky všem okolo, hlavně těm, s kterými jsme se potkávali na hlídkách "pravidelně", Girionovi za zajímavý rozhovor, uvidíme, kam to povede, Kosťovi za magickou debatu, a Dietrichovi za příjemnou pitku
mě jen docela rozladil ten pád serveru, přineslo to moc zmatků a mám dojem, že následný útok byl příliš ukvapený a bezohledný
ale celkově to bylo moc hezky připravený, atmosféra byla skvělá a jsem zvědavá, co se bude dít dál =)
16? Tak to je v pohodě
Já bych i třeba remcal, chvíli jsem se i strašně těšil, že nás vypráskají a Hubert se bude moct pyšně zapsat na kamenou desku ztrát a napochodovat do Durminovi síně s tím, že to aspon stálo zato.Fryn píše: A je pravda co píše hráč Huberta, skoro za všech okolností by nás odtamtud lehce vypráskali, ale rozhodně si nemůžu stěžovat, že to dopadlo jinak. Na tuhle bitvu se bude ještě dlouho vzpomínat.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
-
Spíš než tam hrdinně zařvat, jsem to od jisté doby viděl na docela reálný ústup a chvílema jsem se nemohl zbavit pocitu, že se nám to snad celá deska snaží velmi okázale naznačit.Dr.Lizard píše:Já bych i třeba remcal, chvíli jsem se i strašně těšil, že nás vypráskají a Hubert se bude moct pyšně zapsat na kamenou desku ztrát a napochodovat do Durminovi síně s tím, že to aspon stálo zato.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
-