Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Neznámému GM
Díky za zajímavý rozhovor a taky za přesvědčivou ukázku typického chování banditů. Elrin měla štěstí, že ten druhý z nich, měl alespoň nějáké svědomí. 

Postavy:
„Nai súlë súyuva lannilyannar ar hwesta aldamolyanna.“ Elrin Venailir
„Nai súlë súyuva lannilyannar ar hwesta aldamolyanna.“ Elrin Venailir
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za "povýšení" (aspoň mám nálepku narozdíl od jiných... juhůůů)… děkuji za nedodání nějakého řádného vysvětlení, popisy mého prasení... když nevím co zlepšit, těžko se mohu zlepšit.
A děkuji za možnost zareagovat na posledních pár příspěvků. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Velke diky Panathianovi za krasny krysarsky quest a take vsem jez se do nej nechali od Zelga zatahnout - Willovi, Elrin a Rionovi. 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Dík
Taky moc děkuji, poslední dobou se nehorázně bavím, vlastně už od doby, co jsem se zapojil do dění u tvrze. Kdybych měl vypisovat konkrétní poděkování tak bych u toho strávil půlku dne a tolik času nemám
, alespoň bych tak obecně a letmo poděkoval DM (a všem okolo, moc se v tom systému neorientuju) a taky všem hráčům, se kterými se dostanu do kontaktu, ať je to v pozitivním směru tak v negativním
. Teď jedno obrovské díky Zelgovi za jeho dobrosrdečnost a především TRPĚLIVOST. Obdivuju ho, já být jím a mít po ruce Willa tak ……………. a také díky přímo hráčce, která za tuto postavu hraje ……… asi takhle nějak bych to shrnul.
S pozdravem William Veliký - jeho hlavní zbraň ztracena v boji o tvrz (chudák deštníček
) 

Taky všem děkuju a nejvíc asi Rith za hádku :) a Dinovi, že Matějovi naslouchal. :) 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Jo, tohle mi tu maličko chybělo, rychlejší bojovo-RP akce... Něco, co má začátek, prostředek i konec v jednom dni (večeru).. Líbilo se, díky.. Jak organizátorovi, tak přítomným postavám..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-