Chtěl bych poděkovat Anadře, Rith, Irmě, Hrugarovi, Jackovi a Deadrokovi (a taky jejim hráčům), že se zúčastnili mého krátkého spíš eventového AQ :-) . Užil jsem si to s vámi a doufám, že omluvíte, že ze začátku byly zmatky a některé věci nebyly úplně domyšlené
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Chtel jsem podekovat DM a vsem v divocine dnes za velmi peknou hru a take skupince ktera se rozhodla mou postavu nerozvazneho a tvrdohlaveho mladika rovnou neodpravit a hezky si to odehrat.
Tesim se na dalsi hru a velke diky vsem zucastnenym.
Hmm, tak opět musím poděkovat. Celá ta věc se tak rozběhla, že už je to těžké i z DS konzole sledovat (dnes jsem si poprvé vyzkoušel hru na 3 místech zároveň - připadám si trochu schizofrenní, ale jinak dobrý :) Nejvíc mě dostává, jak se každý den několikrát změní můj plán dalšího vývoje akcemi PC, ale na druhou stranu to tomu dodává na zajímavosti a i mě to pak baví sledovat, jak se to vlastně vyvine :)
Moc pěkné rokování u kulatého stolu. Díky všem přítomným, byla to moc pěkná celovečerní hra.
Ani mi nevadilo to hrozné lagování, které jsem dnes měl... až pak, později (teleporty jsou zajímavé, pokud je neprovádí smrtelně nebezpečný soupeř ). Takže vlastně i díky shodě náhod za nevýpravování - to by to dopadlo.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.