PITI LEKTVARU A BOJ,HELMA,MASTI
Moderátor: Dungeon Master
PITI LEKTVARU A BOJ,HELMA,MASTI
Tak sem pisi a ptam se vsech jaky maji nazor ci pit lektvary pri boji a nebo ne. ci pit lektvary s helmou a nebo ne.
ja si myslim ze lektvar se pit pri boji muze a to stoho duvodu ze to nedava zadnou vyhodu NWN to primo resi ze mate pri piti nejake postihy zejo vcetne straty kola.
co se tyce piti pres helmu. paklize to helma dovoluje proc jako ne? : helma se sklopnym hledim, helma otevrena ……………
mazani masti pri boji: taky proc ne kdyz si to nekdo da jeho chyba ja to zkusil anebejt kolegu zarval bych (zase NWN pravidlo) zkratka ste pak nehybny takze nanic.
jo pro DM . a nebo spis WB .. co se tyce tech masti ktere na EQ sou tak jsou blbe vypadaj jak lahev aja si uz nekolikrat myslel ze se pijou.(hlavne na zactku a nebo kdyz nevim co dostanu od nekoho...neda se ten predmet vymenit? …)
ja si myslim ze lektvar se pit pri boji muze a to stoho duvodu ze to nedava zadnou vyhodu NWN to primo resi ze mate pri piti nejake postihy zejo vcetne straty kola.
co se tyce piti pres helmu. paklize to helma dovoluje proc jako ne? : helma se sklopnym hledim, helma otevrena ……………
mazani masti pri boji: taky proc ne kdyz si to nekdo da jeho chyba ja to zkusil anebejt kolegu zarval bych (zase NWN pravidlo) zkratka ste pak nehybny takze nanic.
jo pro DM . a nebo spis WB .. co se tyce tech masti ktere na EQ sou tak jsou blbe vypadaj jak lahev aja si uz nekolikrat myslel ze se pijou.(hlavne na zactku a nebo kdyz nevim co dostanu od nekoho...neda se ten predmet vymenit? …)
Ja si myslim, ze tady by bylo lepsi ustoupit hratelnosti a nechat to, nesnazit se se priblizit realite za kazdou cenu. Treba v Dracaku kdyz si nekdo dovolil neco pit pri boji, tak to musela bejt vazne uz nouze nejvetsi, protoze to znamenalo vetsinou rozbití lektvaru a smrt stejne :) Ale tohle je NWN, je to proste akcni hra at chcem nebo ne a sou situace ze kdyz se nenapijes tak proste umres, navic ses flat footed pri piti, dostanes navic AO od vsech okolo, ztracis cele kolo, takze je to i nebezpecny :)
A co se tyce helmy... To je problem, je to spis na hracich :) Zase v zapalu bitvy kdyz vidis vsude potvurky vokolo tebe a jak ti dou hit pointy dolu, sundavej pred pitim lektvaru helmu :)) Sem vetsinou rad kdyz to ubec stihnu vypit :) No spousta helem navic piti umoznuje jak bylo receno :) Takze bych nic nemenil, nechal bych to jak to je, piti pri boji je nekdy nutny a postihy sou a piti v helmě mimo boj je vzdy na uvazeni hrace, jestli by to bylo mozny
A co se tyce helmy... To je problem, je to spis na hracich :) Zase v zapalu bitvy kdyz vidis vsude potvurky vokolo tebe a jak ti dou hit pointy dolu, sundavej pred pitim lektvaru helmu :)) Sem vetsinou rad kdyz to ubec stihnu vypit :) No spousta helem navic piti umoznuje jak bylo receno :) Takze bych nic nemenil, nechal bych to jak to je, piti pri boji je nekdy nutny a postihy sou a piti v helmě mimo boj je vzdy na uvazeni hrace, jestli by to bylo mozny
Souhlasím s Koljou.
Co se týká pití při boji, jak je to řešeno v NWN, současně s Equilibrijskou úpravou viewtopic.php?p=7750#7750 je to dobře ošetřeno.
Pití ve standartních helmách by bylo fajn, kdyby bylo zakázáno, protože všechny jsou hodně uzavřené. Nicméně pochybuju, že to jde omezit, a proto bych to nechal na citu hráče. Moje postava by v helmě nepila.
Co se týká pití při boji, jak je to řešeno v NWN, současně s Equilibrijskou úpravou viewtopic.php?p=7750#7750 je to dobře ošetřeno.
Pití ve standartních helmách by bylo fajn, kdyby bylo zakázáno, protože všechny jsou hodně uzavřené. Nicméně pochybuju, že to jde omezit, a proto bych to nechal na citu hráče. Moje postava by v helmě nepila.
Nemam nic proti piti lektvaru pri boji (NWN resi) ani takhle kdyz ma helmu. A ani mi to neprijde v akci moc neprirozeny (maximalne trochu usmevny, ale nikomu bych to nevycital).
Tohle se teda netyka, kdyz uz to nekdo pise do hvezdicek, apod. Kdyz nekdo v klidu, u taboru, nebo dokonce ve meste v helme pije a ji normalni jidlo a jeste napise do hvezdicek *vytahuje polivku a ji*, tak to jsou 2 haluze v jedny vete, to uz je asi moc :)
Tohle se teda netyka, kdyz uz to nekdo pise do hvezdicek, apod. Kdyz nekdo v klidu, u taboru, nebo dokonce ve meste v helme pije a ji normalni jidlo a jeste napise do hvezdicek *vytahuje polivku a ji*, tak to jsou 2 haluze v jedny vete, to uz je asi moc :)
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
Re: PITI LEKTVARU A BOJ,HELMA,MASTI
Ja to beru tak ze pit lektvar pri boji proc ne . .. nekdo muze zacit pri boji kouzlit .. nekdo muze pri boji vrhat flakonek s nejakou tekutinou kterej muze mit skovanej na stejnym miste jako ten lektvar … Proc by ho nemohl zkusit vypit ( pravidla Nwn to myslim postihujou vse stejne ).zabias píše:Tak sem pisi a ptam se vsech jaky maji nazor .. . .
Kazdopadne zacit se mazat masti pri boji!?!??! Vzdit to uz samo osobe zni jako neskutecna kravina … Predstav si ze do tebe bude nekdo mlatit tak ze uz budes mit skoro na kahanku … Prvni co te asi napadne bude uprk nebo neco podobneho. Ne ze ze sebe zacnes svlekat kousky zbroje aby jsi mohl zranena mista vubec necim potrit !!
A za druhe tohle je podle me cinost ktera by mela byt provadena nekde v bezpeci , kdyz mas dostatek casu a KLIDU !!

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Nemám nic proti pití lektvarů během boje. Jak už bylo psáno NWN tohle řeší příležitostnými útoky a někdy se to může šeredně nevyplatit (většinou pokud se nejedná o heal
). Pokud jde o to pití s helmou, tak při troše fantazie se dá představit, že postava jen lehce pozvedne helmu, aby ten lektvar do sebe za neskutečné nervozity (je to přece jen otázka života a smrti) dostala.

Re: PITI LEKTVARU A BOJ,HELMA,MASTI
Libra píše:Kazdopadne zacit se mazat masti pri boji!?!??!

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že pití lektvarů je vcelku dobře ošetřeno. Navíc vztáhnout to na nošení/nenošení helmy jde nesmírně špatně - lektvary jdou mimo skripty, fungují jako kouzla, takže by bylo potřeba zeditovat skripty všech lektvaroidních kouzel/modliteb a pak při pokusu o vypití v helmici by lektvar stejně zmizel (asi se rozbil) ale nenastal efekt. To myslím za tu cenu nestojí. A pak, na Equilibrii neběhá moc helmáků
S těmi mastmi to je skutečně sebevražda. Jen možná u malých potvor by se dostavil kyvadlový efekt - naběhne hp z masti, ubyde hp útokem potvory, naběhne hp z masti … To by byl adrenalin

S těmi mastmi to je skutečně sebevražda. Jen možná u malých potvor by se dostavil kyvadlový efekt - naběhne hp z masti, ubyde hp útokem potvory, naběhne hp z masti … To by byl adrenalin

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Takže můj názor. Vzhledem k tomu že mi bylo řečeno že se jedná o HCRP server na kterým bych něco takovýho nečekal, tak jsem Zabiase sprdnul.
V tomto případě se tedy Zabiasovi omlouvám, netušil jsem že se smí pít v helmě a mazat v boji.
Díky za vyjádření ostatních
V tomto případě se tedy Zabiasovi omlouvám, netušil jsem že se smí pít v helmě a mazat v boji.

Díky za vyjádření ostatních

Wanting something does not give you the right to have it.
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč já ho sprdnul za to, že si u svačinku koupil jídlo a pak ho i v helmě sežral. Načež mi odopověděl, že nejde sundat :))
Potřebuje sprdana, však mu to neublíží

Potřebuje sprdana, však mu to neublíží

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
Postava nepotřebuje sprďana, ale třeba vysvětlení protože hráč nemusí být uplně nejsilnější v rp ale učí se, pak nějaký vlídný tell je mnohem učinnější jak nějaké učitelské baf bafPsanec píše:Proč já ho sprdnul za to, že si u svačinku koupil jídlo a pak ho i v helmě sežral. Načež mi odopověděl, že nejde sundat :))
Potřebuje sprdana, však mu to neublíží![]()

Psanec píše:Proč já ho sprdnul za to, že si u svačinku koupil jídlo a pak ho i v helmě sežral. Načež mi odopověděl, že nejde sundat :))
Potřebuje sprdana, však mu to neublíží![]()
ja vas asi sprdnu vsechny

takze OK :D sem rad ze sme se domluvily . stim mazanim to taky sebevrazda byla.… :D nebejt mejch partaku co tam byly ahoj kyticky.…..
co se tyce jidla a piti v me ME ME ME helme tak ta ma zvedaci hledi prosim nechte me vni tyto veci delat … (obcas fakt nejde abych si tu helmu sundal :( )
THX lot see you RPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Však jó , ale tahle postava ne. Je to zkušený hráč a ví co a jakOneIceOne píše:
Postava nepotřebuje sprďana, ale třeba vysvětlení protože hráč nemusí být uplně nejsilnější v rp ale učí se, pak nějaký vlídný tell je mnohem učinnější jak nějaké učitelské baf baf

Malí tvorečky, no jasně , detekce helmy a po určitém čase šup snima na hlavu :)) A to samé u kapuc

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
:D jako helmu si hele stejne tak jako fullplatove brneni sundavam vzdycky kdyz jen muzu, ale nekdy to zkratka nejde .. :D tak mi pak dejte vsi no tak za 7hodin noseni?labir píše:Zvedací hledí hmm...dobrá. Ale pokud ji postava nosí stále víš jak bude mít zapařenou hlavu? A takový spařený účes to je ale ráj pro jisté tvorečky.…