Detailní popisy postav

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Uživatelský avatar
Luelle
Příspěvky: 823
Registrován: 26. 8. 2007 12.24
Bydliště: Dějiště bitvy národů

Příspěvek od Luelle »

zvlášt když je možnost ty portéty měnit...
16? Tak to je v pohodě
Malae
Příspěvky: 37
Registrován: 5. 5. 2010 21.43

Příspěvek od Malae »

Cali

Na první pohled malá, hubená a mladá slečna. Má krásné tmavé rovné vlasy, které má zpravidla krásně učesané. Její oči, vypadají snad jako bílé mráčky na obloze. Má malý nosík a malé rtíky.
Čas od času ji lze zahlédnout i nalíčenou, což ji přidá mnoho na kráse, ale i tak je půvabná.

Nosí často modro-šedou/bílou róbu, a menší kabelku kde nosí jen ty nejpotřebnější věci.

Její nálada je častokrát pochmurná, může se zdát nesměla a dosti odtažitá.




Smutná, vyděšená a naprosto bez vzpomínek
Obrázek
//* tímto chci poděkovat Morgieskovi za povedený obrázek *\\
Uživatelský avatar
ebokmi
Příspěvky: 20
Registrován: 12. 10. 2009 14.37
Bydliště: Nová Včelnice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ebokmi »

Obrázek
Naposledy upravil(a) ebokmi dne 4. 12. 2016 22.37, celkem upraveno 4 x.
Anička: *mile se usmívá a vypadá že něco tají*
Quido: *velmi výrazně se zasměje*


Equilibrie: ebokmi
Discord: Oxaren
Uživatelský avatar
schizonti
Příspěvky: 12
Registrován: 13. 1. 2010 16.59

Sára

Příspěvek od schizonti »

Obrázek

Sára... bledá dívka v červeno-černém, s vlasy tmavými jako nejčernější tma.




------
obrázek také od Morgany
Berenica Villow

Sarah Kenziestar
Uživatelský avatar
Pipi_CZ
Příspěvky: 2096
Registrován: 7. 2. 2009 14.33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Alexandra Sweinová
Paladinka Řádu Svobodných Rytířů Innose.

Od prvního pohledu je vidět, že Alexandra není žádná městská panička. Váš zrak jistě hned upoutá nablýskaná stříbrná zbroj, na které se rozléhají hnědé vlasy, místy zlatavé od sluníčka. Nenosí je nijak sepnuté ani nijak jinak upravené, než-li prostě jen rozčesané a volně rozpuštěné po ramenou, či silných plátech své stříbrné zbroje.
Její kaštanové oči bystře sledují veškeré své okolí. Její tvář je lehce ostrá a ještě k tomu jí obočí dělá ještě přísnější a vážnější.

Její výška se pohybuje kolem [180 cm] a spolu se svojí postavou budí dojem velkého ranaře. Její paže jsou vypracované, stejně jako celé tělo. Pokud zrovna nenosí zbroj, jde vidět od prvního pohledu, že této ženě síla rozhodně nechybí. Na rukou jde vidět svalstvo, které by jí mohl závidět kdejaký chlapík a ani přesto jí to neubírá na kráse. Je dosti pohledná, chodí vždy upravena, i když chodí stále ve zbroji a o svůj vzhled rozhodně dbá. Na krku nosí zlatý řetízek se zavěšeným křížkem na něm.

Její nejčastějším oděvem není oděv, ale těžkou zbrojí, na které jde vidět velká péče. Součástí těžké zbroje je též stříbrná helmice, kterou nosí zavěšenou u pasu, hned vedle zlatého kříže, který stále nosí u sebe na opasku u zbroje. Její už tak mohutnou siluetu zvětšuje jedenapůlruční meč na zádech, s mistrovsky zhotovenou stříbrnou čepelí a ozdobnou záštitou.

Znakem, který velebí a nosí je zlatý kříž, který má vyšitý na rudém plášti. Zlatý kříž se tak krásně vyjímá na rudém podkladu.

Vytupování této ženy oděné ocelí je slušné a přívětivé. Skoro by se dalo říci, že pochází z dvora a je šlechtického původu, což by tomu tak i mohlo klidně býti, jelikož se představuje jako Paladinka Innose, která dokonce patří do onoho Řádu Svobodných Paladinů.

Když se dostane do styku s čarodějem, nebo schopným kouzelníkem, jde vycítit, že magie u ní neznamená nic dobrého, nebo to u ní není aspoň zvykem.

Časně, brzo ráno může být viděna, jak se tiše modlí s pravačkou položenou na hrudi, se sklopenou hlavou a levačkou, třímající zlatý kříž, co nosí zavěšený u pasu, nad hlavou. Jen rty se pohybují pod tichou modlitbou.
Obrázek
Obrázek
Obrázek


Portrét ke stažení
Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 17. 6. 2010 8.42, celkem upraveno 1 x.
xondik
Příspěvky: 208
Registrován: 3. 8. 2009 22.50
Kontaktovat uživatele:

Berta ,Afektovo céra

Příspěvek od xondik »

Obrázek
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Uživatelský avatar
The_Balrog
Příspěvky: 5038
Registrován: 3. 8. 2006 7.37
Bydliště: (ಠ_ృ)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Silmelindë Tianan

Mladá elfí sotva dospělá dívka. Hnědoměděné vlasy svázané do culíku a hustě pihovatý obličej s drzým nosíkem a stále někde těkajícíma oříškovýma očima.

Je štíhlounká a drobounká, malého vzrůstu i na elfy. Nosí světle šedivou kutnu a pevné páskové sandály. Skoro vždy je vidět s batůžkem na zádech.

Obvykle se kolem ní vznáší jemná vůně polních a lesních květin.

(přimyslet si trochu víc pih)… portrét

ObrázekObrázek
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Uživatelský avatar
Ondrasman
Příspěvky: 511
Registrován: 5. 4. 2010 17.21
Bydliště: Ostrov vyvrženů

Příspěvek od Ondrasman »

Chard
Obrázek
Chard
Uživatelský avatar
Mini
Příspěvky: 262
Registrován: 24. 5. 2010 15.22

Madla a Líma

Příspěvek od Mini »

Obrázek
Naposledy upravil(a) Mini dne 4. 4. 2011 12.42, celkem upraveno 5 x.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
camelie
Příspěvky: 510
Registrován: 12. 6. 2010 19.56

Příspěvek od camelie »

Nádhera :yes:
Madla se ti moooc povedla a Líma taky :smile:, jsi šikulka :clover:
Uživatelský avatar
zlaticko71
Příspěvky: 142
Registrován: 26. 6. 2010 14.46
Bydliště: MB

Příspěvek od zlaticko71 »

No tak to je nádhera :stuart: :clapping:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Uživatelský avatar
Mourisson1
Příspěvky: 1735
Registrován: 27. 11. 2010 17.39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Chireadan (Toruviel) Cys’variana

Na první pohled velice mladý elf, vypadající jako by měl právě vyrazit do nějakého boje. Na zádech pěkně udržovaný dalekonosný luk, nad každým ramenem vyčuhuje rukojeť mečíku. U pasu kord a z druhé strany dlouhý meč. Pozornější si mohou povšimnout i rukojeti dýky vyčuhující z boty a vrhacích dýk, jenž jsou zezadu za opaskem skoro schovány pláštěm. Po bližším prozkoumání si lze všimnout i jemné rytiny na čepeli kordu, či zlatavé záštity dlouhého meče. Bude jasné že tento elf si ve zbraních libuje.

Přes první dojem bojovníka, ale pohled na obličej prozradí cosi zcela jiného. Chireadan vypadá velmi mladě, téměř dětsky. Mladý, veselý hlas, často doprovázený smíchem nebo uchichtnutím, veselý a zvídavý obličej. Tmavě modré oči vyzařují radost ze života, neutuchající zvědavost a jistou dávku raubířství. Jeho dlouhé, havraní vlasy mívá často učesané do typického elfího účesu, a spadají mu na záda až někam pod lopatky.

Celková stavba těla je dosti typická pro všechny elfy. Postava není mohutná, ani svaly nejsou nic extra. Z jejich pohybů je ale vidět obratnost a hbitost. Chireadan se v tomto směru od svého rodu nijak neodlišuje. Svaly nejsou nijak velké, ale vzhledem k jeho štíhlosti jsou docela vyrýsované. Paže nemají rozměry dubových kmenů, jsou to útlé mrštné ručičky. Nicméně Chireadanovy pohyby naznačují nebývalou hbitost. Pohybuje se velice obratně, mrštně jako kočka s jistou dávkou zvířecí elegance.

Pohyby jeho těla často vyzrazují mnohé i o jeho náladě. Často, pokud je zamyšlený či rozzuřený, přejíždí levou rukou po luku co má na zádech. Při nervozitě přešlapuje na místě. Při pocitu štěstí a veselí si prohrábne své vlásky.

Pokud vezme do rukou své zbraně, většinou se po prvních pár minutách boje ukáže, jak které ovládá. S mečem v ruce si není moc jistý, vypadá to že se s mečem buď učí, nebo jen něco pochytil z okolí. S kordem je to o poznání lepší, střeh, krytí, bodnutí už mu asi něco říkají, mrštné pohyby a bleskurychlá bodnutí dokáží i překvapit, nicméně pořád to není kdovíjaký bojovník, spíše elf co se s kordem pilně učí. Pokud ale rychlým pohybem stáhne ze zad své mečíky, hned se dá mluvit o něčem jiném. Drží je s jistotou a na rtech mu při boji s nimi pohrává lehký úsměv. Bleskové úskoky, bodnutí, protočit zbraně, bodnout z protisměru. Nic z toho není pro chira problém. A nakonec luk. Hned při prvním pohybu, rychlém stažení luku ze zad, si lze všimnout pár detailů. V jakékoliv situaci se mu na tváři rozlije uklidněný a soustředěný výraz. Již při sundávání má v pravačce připravený šíp a zasazuje na tětivu. A na konci luku si lze všimnout připevněného pírka, dlouhé nazelenalé pírko, kdo ví odkud.

Při střelbě stojí ve velmi dobrém střeleckém postoji, luk napíná třemi prsty pravé ruky tak, že se tětiva pokaždé dotkne stejného místa v pravém koutku úst. Levou rukou nehýbe dokud šíp neopustí luk a i poté jen proto aby se zaměřil na jiný cíl. Pravačkou bleskurychle tahá nové šípy z toulce, ihned zasazuje a střílí. Na první pohled je jednoznačně vidět, která z toho množství zbraní je jeho nejoblíbenější a kterou z nich bere nejčastěji do rukou.

Lidi, kteří už Chireadana znají, příliš nepřekvapí, když se před nimi jen tak odnikud objeví, ale některé to může dosti vylekat. Chir se skrývat umí a je si toho vědom, proto toho také dosti využívá, ať už k odposlouchávání ze zvědavosti, či nějaké legrácky nebo žertíku.



EDIT (2.10.2011) : Na zádech mu místo dalekonosného přibyl jakýsi mistrovsky zpracovaný luk rudé barvy.Při bližším pohledu si lze všimnout nápisu který hlásá že luk je za vítězství v loveckém turnaji roku 1140 v Tirianu.



EDIT (22.12.2011) : Kolem krku nosí ovázaný šátek rudé barvy, tak aby zakrýval celý krk. Šátek sundává jen výjimečně, a občas si pod něj zajeden rukou a promne si krk.



EDIT (18.3.2012) : Přes levou část obličeje se mu táhne ošklivá jizva, začínající nad uchem, táhnoucí se těsně kolem koutku oka a koutkem úst a končící někde u krku. Zjevně následek nějaké velmi ošklivé rány.



EDIT (20.7.2012) : Oficiálně prohlášen za mrtvého.
Naposledy upravil(a) Mourisson1 dne 27. 7. 2012 11.49, celkem upraveno 23 x.
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
dudyst
Příspěvky: 12
Registrován: 18. 6. 2008 22.38

Příspěvek od dudyst »

V dome bardov sa na chvilu ukazal hruby a nepijemny chlap a pytal sa po osobach co mu mali zaplatit pracu. Medzi ostatnymi pracami mohla zastupkyna spravkyne zahliadnut par diel z historie dosky. Chlap ich zbalil,rozkopal dve lavicky a nebolo ho.
Uživatelský avatar
Pipi_CZ
Příspěvky: 2096
Registrován: 7. 2. 2009 14.33
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Tamiron Ehtyar

Tamiron je už od pohledu statný elf. Má sněhověbílé vlasy, bledou pleť a rudé oči. Vypadá jako absolutní albín, se vším všudy. Vypadá velice přitažlivě, je to od pohledu celkem pěkný chlap, který dokáže být svůdnější, než kdokoliv jiný. Jeho vyjadřování se ale může, dle situace, řadit jak mezi buranské, tak mezi velice vytříbené. Je velmi náladové povahy, což mohou ostatní vidět už jen od pohledu na něj. Mezi další zvláštnosti se mohou zařadit zuby bílé jako perly a schopnosti vynikat obrovskou silou, houževnatostí a obratností. Na první pohled je vidno, že jde o prostého albína, elfa, ale ve skutečnosti je nadpřirozeně rychlý, silný a spolu s tím přichází i namyšlená a povýšená povaha. Ve své oblibě má honosné obleky, jako může být rudý kabátec prošívaný zlatavými nitěmi, dále si vychutnává kvalitní doutníky … jednoduše zbohatlík, který když má moc, má i nos nahoru. O jeho dobrosrdečnosti jdou zajímavé řeči, prý zabil, prý zachránil, prý sebral, prý daroval. Co je ale pravda a co je lež, to ví jen málokdo. Součástí jeho výzbroje je obrovský obojruční meč a zšedlá zbroj s, jak jinak, elfím pláštěm přes ramena.
Ursus
Příspěvky: 13
Registrován: 20. 6. 2011 2.39

Příspěvek od Ursus »

Orson

Obrázek

Nový popisek ve hře:

Orson je o poznání větší než lidé, výškou přez 2 sáhy a 20 coulů a velmi mohutnou postavou s širokými rameny a svaly viditelnými i pod krátkým hustým kožichem. Srst pokrývá celé jeho tělo v různých odstínech hnědé, na tváři je světlejší, jemnější a kratší sotva na půl coulu zatímco na hlavě místo vlasů jsou chlupy tvrdší a mnohem dělší s rezavým nádechem vytvářející téměř medvědí hřívu.

Jeho tvář je zvláštní kombinací medvědí a lidské. Velmi krátký mohutný čumák přecházející v širokou bradu, čumák samotný černý medvědí zatímco zalté oči zdají se velmi lidské, snad až na tu hřejivou zlatavou záři. I přez všechny rozdíly je na jeho rysech cosi vznešeného a jako člověk by byl jistě neobyčejně pohledný.

I přez svůj vzhled působí Orson mírně, klidně a vyrovnaně, i jeho pohyby jsou rozvážné ale nepostrádají jistou eleganci. Má přirozenou důstojnost, tu ovšem nejvíce podtrhuje jeho chování. K jeho šarmu pak nejvíce přispívá velmi hluboký ale melodický, ba přímo medový hlas. Jeho tón se pak mění podle toho ke komu Orson promlouvá, většinou klidný a přívětivý, přirozeně uctivý jindý přímý a rozhodný a výjmečně i přísný. Zlaté oči pak nejčastěji shlížejí na druhé dobromyslně, s klidem, pochopením a snad až překvapujícím porozuměním.

Portrét na stránkách EQ, ke stažení zde: https://www.equilibrie.cz/portrety/ … unkcni.rar
Naposledy upravil(a) Ursus dne 15. 9. 2011 0.26, celkem upraveno 1 x.
Arkam
Příspěvky: 1
Registrován: 18. 8. 2011 18.44

Příspěvek od Arkam »

Nizzre

Obrázek

Portrét

Nizzre je muž vyššího vzrůstu, šlachovité postavy, kolem třicítky, má ostře řezanou tvář která je kryta bradkou a ne příliš udržovaným strništěm. Dlouhé mahagonově hnědé, lehce kučeravé vlasy pod lopatky, vlasy jsou někde smotané do copánku, někdy zas do něčeho jako dred, občas si povšimnete i měděných starých plíšků svírající konečky copánků. Celkově tyto, jinak kvalitní, vlasy přímo sálají zanedbaností, však nijak nepáchnou, ani nevoní.

Na krku jsou vidět tři podélné jizvy, dlouhé asi jeden coul. Podobné jizvy jsou na dlani. Zbytek těla je pečlivě zahalován. Pokud však Nizzreho zahlédnete odhaleného zjistíte, že ony jizvy jsou po celém těle, celkem jich může být okolo čtyřiceti. Jedinou vyjímkou jsou záda, která jsou kryta jizvami jiné rázu, jako by byl bičován knutou (forma biče používaná k mučení), podle potrhané kůže na zádech se dá těžko poznat kolik to bylo ran, ale rozhodně více jak dvacet.


Zajímavostí jsou jeho temně hnědé oči, ve kterých je zvláštní a poutavá jiskra.
Nizzreho hlas je jistým způsobem zvláštní, rozhodně nemluví nijak extra rychle, jako nějací handlíři na tržišti. Spíše s jasným nádechem rozmyslu, ale většinou ještě nasáklý zvláštní poutavou energií. Jeho hlas je hrubý, jak vojenský, ale přitom poutavý a prostě takový ten hlas co když ho nějakou dobu posloucháte, tak vás uklidňuje, ale sami nevíte jak.
Uživatelský avatar
Jelen343
Příspěvky: 243
Registrován: 11. 5. 2010 16.01

Příspěvek od Jelen343 »

El´thien

Vzhled:
Vysoký elf s dlouhými upravenými hnědo-zlatavými vlasy. Účes typicky elfský, nad ušima copy splétané u hlavy, přecházející do volných. Vlasy z vrchní části hlavy má spletené do většího rybího copu.
Dvě brčálově zelené oči, které mají jistou hloubku, dominují jeho obličeji. Je vcelku pohledný.
Postava šlachovitá, i když na elfa má o něco více vyrýsované svaly, které přesto nevypadají nijak zvlášť rušivě.
Pohybuje se s lehkostí a jistou elegancí. Držení těla a pohyby má vypilované jako každý jiný elf.

Výbava:
Na rameni nosívá koženou brašnu a u pasu několik menších váčků a taštic. Na krku se mu houpe kovaná dračí hlava na kožené šňůrce.Na stehni má lovecký nůž připevněný koženým řemínkem.
Většinou nosívá oblečení kombinací zelených odstínů se zlatými prvky.

Vystupování:
Jeho tón hlasu je velice klidný. Pokud je ve společnosti, která není tvořena výhradně elfi, tak také dosti odměřený. Chování má vybrané.
Je poněkud uzavřený, rozhodně se raději drží stranou, než aby byl středem pozornosti. Někomu přijde odtažitý a nesmělý.
Naposledy upravil(a) Jelen343 dne 6. 2. 2012 0.41, celkem upraveno 2 x.
Mirdin Drtinos
El´thien
Uživatelský avatar
Niko
Příspěvky: 2138
Registrován: 10. 3. 2010 15.29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Nico Lane

Muž, věkem kolem čtyřiceti let. Měří zhruba 190 coulů. Neoplývá přílišnou krásou, ale není ošklivý. Má černé rovné vlasy, které téměř sahají až po ramena. Přes čelo se mu táhne dlouhá úzká jizva, která končí maličký kousek od pravého obočí. Nechává si růst malou bradku, kterou pečlivě upravuje, jinak je hladce oholený. Už od pohledu je poznat, že mu síla rozhodně nechybí. Široká ramena, vypracované tělo a všudypřítomné jizvy prozrazují, že je to zkušený bojovník, který už nějaká ta dobrodružství zažil.

Na krku se mu pohupuje malý zvláštní klíček. Nejčastěji obléká kvalitně šitou lehkou zbroj. U pasu mu nikdy nechybí úzká zdobodená pochva s podivným mečem, na který nedá dopustit. Na opasku se dál nachází malý toulec s kovovými šípy, lovecký nůž, smotaný bič a samozřejmě nechybí několik lahviček lektvarů. Na zádech se nachází dlouhý zvláštní černý ocelový luk, doplněný o převodové mechanismy a kladkové soustavy.

Pokud jde do velkého boje, obléká nádhernou, udržovanou a už od pohledu velmi kvalitní těžkou zbroj. Dále helmici a pavézu, se kterou umí velmi dobře manipulovat.

Na různé společenské akce obléká kvalitně a na míru šitý kabát. Ani u něj nechybí úzká zdobená pochva s podivným mečem.

Občas nosí na zádech velkou pochvu, ze které vykukuje černočerná rukojeť jedno a půl ručního meče.

Pokud má na hlavě kápi, tak jí nosí hlavně kvůli nepřízni počasí a je mu bez problémů vidět do tváře.

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

EDIT 2013/2:
Na turnaji pořádaném při konání slavností Mithalliru roku 1148 se Nico stal vítězem. Jako cenu si domů odnesl dlouhý meč.

EDIT 2012/8:
Místo klasického dlouhého luku se na zádech objevuje černý ocelový luk. Na koncích ramene se nachází převodové mechanismy napojené na kladky, přes které vede tětiva. Už nenosí obyčejné dřevěné šípy, ale nahradil je kovovými.

Aktuální portrét Nica
Za jeho úpravu patří díky Wolfovi.
Naposledy upravil(a) Niko dne 7. 6. 2013 13.59, celkem upraveno 18 x.
Sonnyx
Příspěvky: 219
Registrován: 15. 1. 2011 6.06
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Přidávám sem popis o poznání delší než ve hře. :)

Gwynn Mediviere

Obrázek

Gwynnova postava se od chvíle, kdy byl naposledy v Tirianu hodně změnila. Stále je vysoký jako dříve, ale nyní se zdá být chudší a slabší. Většina mohutných svalů, které dříve obepínaly jeho tělo, vymizela. Své blonďaté vlasy nosí učesané stále stejně. Tedy svázané za hlavou do culíku.

Přes levou stranu jeho obličeje se nyní táhne dlouhá široká jizva, která končí až na úrovni jeho nosu. Druhá jizva rozetíná jeho ret vejpůl, ale nebije tak do očí jako ta první. I v této částečně zohavené tváři však lze stále najít toho starého přátelského Gwynna, který se nyní jen semtam schovává za svou novou vizáží.

Když se na něj blíže podíváte, můžete si všimnout několika popálenin, které začínají někde na krku a mizí pod jeho košilí. Stejné popáleniny se za doprovodu jiných jizev táhnou i po rukách a nohách. Na vnitřní straně paží má popáleniny kruhovitého tvaru, které mohou připomínat mince. Pokud zaostříte na konec jeho levé ruky, můžete si všimnout, že mu chybí celý malíček.

I přes tyto razantní změny ve vzhledu se Gwynnův hlas nijak zvlášť nezměnil. Ti, kteří ho už dříve potkali, si možná všimnou, že je nyní více pronikavý než býval, ale stále se nijak nevnucuje a není ničím nepříjemný.

Gwynn vzhledově vždy působil jako nezajímavý chlapík, který nijak nenadchnul, ale ani neodpuzoval. Nyní působí jako nezajímavý chlapík s pár jizvama na obličeji navíc, které někoho odpuzovat mohou.

Charisma 10

EDIT 27.10.2011:
Gwynn už nabral dost sil a i vzhledově vypadá o dost mohutnější. Stále ještě není jako dříve, ale už se tomu dost přiblížil.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Vugi
Příspěvky: 859
Registrován: 25. 10. 2007 14.14
Bydliště: Luštěnice - Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Charles De Mithallir

Příspěvek od Vugi »

Charles De Mithallir

Muž vysoký 190 coulů, statné postavy. Má černé vlasy a účes tvořený ze samých prstýnků. Na obličeji jsou výrazné jeho oříškové oči s hustým, upraveným obočím. Charles má mírně vystouplé lícní kosti, které dodávají obličeji příjemný vzhled. Jeho pleť je jemná a bledá, až na červenající se tváře, by se dalo říci bez chyby. Na jeho obličeji vyniknou plné rty a perleťově čisté zuby. Co se oblečení týče, upřednostňuje luxusní oblečení, ale ani pracovním oděvem nepohrdne. Stále chodí pěkně upravený. Jen málokdy jej lze zastihnout umouněného. Jeho chůze může připomínat vojenský pochot, chodí vzpříma s hlavou vzhůru. Pomalu a sebevědomě. Většinou se usmívá na všechny kolem, ne však neustále. Jeho přítomnost doprovází příjemná vůně růží.

Lidé co ho znají, si ho velice váží. Považují ho za milého, chytrého a čestného člověka. Pravdomluvnost, přímnost a poctivnost jsou další jeho vlastnosti. Nesnáší lži a pomluvy. Má rád ve svém životě vzrušení. Svoje životní zážitky dokáže barvitě vyprávět. Má rád přirozený fyzický kontakt s lidmi. Je klidný, těžko se dá vyvést z míry kvůli hloupostem, málokdy spěchá. Jako každý člověk, tak i on má své negativní vlastnosti. Občas se do sebe uzavře a nikoho k sobě nepustí. Pro svůj líbiví vzhled a šarmantní vystupování již zlomil mnoho dívčích srdcí.


*Charisma 16-20*
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Zamčeno