Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Panathian píše:...doufám, že nejste neúspěchem moc zklamaní...
Ani náhodou! Lepší to být nemůže :))
Kraki Skengdrang
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Panathian píše:Jinak doufám, že nejste neúspěchem moc zklamaní, ale tohle je záměrně od začátku udělané jako něco těžko překonatelného klasickým přístupem "jdi a zabij" (ale vyloučeno to není).
Cha, zatím je to jenom 2:1 pro upíra (z pohledu Skelda), a to podvádí, protože je -zamlčeno- a buguje :biggrin:

Ale jinak to byla paráda, prvně sem si myslel že půjde o klidnou noc a ona z toho byla takováhle akce, s jedním výletem na místo kam, bych to opravdu nečekal, a s druhým na místo, kam sem chtěl jít rovnou.

Takže zase jedno velké poděkování Panathianovi a samozřejmě také skupince "lovců".

EDIT Pavel: Na to druhé místo se leze pořád, na to první vůbec ne... víš jakou tam z té naší návštěvy měli radost ? :bleh:

EDIT zuzu: Jo, viděl sem jich radostí se slizit z celého okolí
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 4. 5. 2010 14.48, celkem upraveno 1 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

zuzuPD píše:Cha, zatím je to jenom 2:1 pro upíra (z pohledu Skelda), a to podvádí, protože je -zamlčeno- a buguje :biggrin:
Buguje, ale na druhou stranu ten heal bude doufám už co nejdříve upraven a omezen na určitý maximální počet HP ubraných nemrtvému. Při hře tohoto upíra tedy toto chování už teď simuluju zraněním DM nástrojem. Tzn. kouzla, která jsi sesílal, byla vzata v úvahu a poranila ho, ale ne tak, jak by to bylo systémově (systémově bys ho zabil jedním healem a dorážecí ranou a to prostě ne-e). Můžete si to vysvětlovat tak, že upír při své rychlosti vždy kouzlu alespoň částečně uhne.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Panathian píše:Můžete si to vysvětlovat tak, že upír při své rychlosti vždy kouzlu alespoň částečně uhne.
No přece jenom jde o touch attack, čili sem tam můžem prohmátnout (ten hod se mi vypíše jenom když je neovládanej, mám ten pocit).

S healem souhlasím, teď je přehnanej (na druhou stranu by to chtělo vylepšit UTD, tak pěkný kouzlo a bojim se ho použít i na kostlivce).
Panathian píše:systémově bys ho zabil jedním healem a dorážecí ranou a to prostě ne-e
No to by mě naštval, kdyby umřel na jeden heal :smile: Já sem spokojenej, on vždycky Skelda tak pěkně zmlátí :biggrin:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Jak to tak poslouchám, tak Vám děkuju, že to tam Catimu zachraňujete i bez Catiho... :clover:
Já zatím stále budu jen sporadicky.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Díky Nyaro za, ikdyž kratičkou, tak pěknou hru :clover:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Díky Panathianovi i ostatním účastníkům. Bylo to epické :) Chvíli jsem si říkal jestli se z tohohle dá vyjít naživu, takže znovu díky za DM vlídnost.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Dr.Lizard píše:Díky Panathianovi i ostatním účastníkům
Připojuji se k poděkování, byl to nářez, parádní atmosféra, zoufalství na Skelda dopadalo každým krokem víc a víc. Finální masakr byl taky super, vůbec mi nevadí jak to dopadlo, naopak to tomu ještě hodně přidává.

Jen řešit to dilema vykrvácet/nevykrvácet je hrozný :biggrin:
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

zuzuPD píše:
Dr.Lizard píše: Jen řešit to dilema vykrvácet/nevykrvácet je hrozný :biggrin:
Ty to máš dobrý, ale já furt dumám jak vlastně proběhlo to oživení. Jako co se stalo s původním kouskem. Jestli tam v padnem a Hubert si bude koukat do očí :) Jinak teda myslím, že tentokrát moc nechybělo.. jako asi teda na obou stranách, takže plichta
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky musím poděkovat všem zúčastněným a Panathianovi extra za umožnění - když to není jen o výměně čísel, hnedle to vypadá jinak. Tohle bylo drama se vším všudy a celé to bylo nebývale intenzivní. :clover: :clapping:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Malae

Příspěvek od Malae »

Chci poděkovat všem hráčům, kteří mě podporují v mém stylu hraní.… a všem s kterými sme si dobře zahráli - Však vy víte :bigwink: :clover:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Děkuji za dnešní hru Deadrokovi a postavám při nočním setkání. A Scrappymu děkuji za dlouhodobější pěknou hru.

Mimochodem, musím přiznat že kvůli věci se štítem jsem měl nervy i jako hráč, takhle mě hra dlouho nevzala.. (Snad nevyzrazuji nic IC)
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Olik

Příspěvek od Olik »

Poděkování za dnešní hru Martinovi a Willovi, krátké ale bavil jsem se.Díky :clover:
Perido Kapsička
Raldo Lísteček
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Tak poslední díky v rámci jedné dlouhé parádní lajny. Výprava to byla suprová a na to že jsem si z počátku říkal jak dostaneme na budku (zase), příchod stráží byl krásnej. Hlavně v tom, že přiseli pocit že ten svět taky žije. Pět chlapů keří se dobrovolně hlásili a prosili velitele aby mohli jít riskovat životy. Takovej zosobněnej Mithalir
Takže díky Panathianovi a samozřejmě i zbytku dnešních účastníků
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Taky celkově děkuju všem obětem Varabonta a i těm, kteří ho nakonec dostali. Závěr byl sice už jen taková vybíječka (a z pohledu DM opravdu velmi nepříjemná a špatně hratelná kvůli nutnosti ovládat skupinku strážných v hrobce a boji), ale zas to bylo zpestření, že stráž konečně zasáhla (protože konečně získala dost informací kde je rakev atd...) Docela škoda, že nwn prostě není stavěné na situace, kdy se má několik NPC přidat v boji na stranu PC, nebo obecně na větší bitvy s více bojovníky na každé straně.

Zároveň jsem rád, že to skončilo, protože teď v příštích několika týdnech budu mít málo času na hru a budu se tedy objevovat méně.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Panathian píše:Taky celkově děkuju všem obětem Varabonta a i těm, kteří ho nakonec dostali.
Nechce se mi věřit že Varabont už opravdu... :sad: Začínal sem ho mít docela rád.

Chtěl bych poděkovat za to, že jsem se mohl do této záležitosti zapojit a projít si (myslím) její velkou část, bylo pěkné jak jsme neustále naráželi a několikrát jsme se spálili v úvaze. Jediné, co mě mrzí je, že... nechám veřejně nedopovězeno.

Takže další velké poděkování Panathianovi
A jedno všem "lovcům" :clover:
Scrappy

Díky za záchranu

Příspěvek od Scrappy »

Díky CM za záchranu a krásné sehrání :bigwink:
Prej smazán
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Já taky děkuji. Jsem se teda lekl. Teď je všem pro smích, bez řas, obočí a s krátkýma dredama, pokud tedy vůbec. Celkem jsem se bavil :D Díky. :megalol:
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Chtěl bych poděkovat Bertě za skvělou hru, vážně super... Jackovi za vzrůšo.…. a celkově.. baví mne to teďkom dost... …

Taky se chci omluvit za hru kolem drehanu - měl jsem kolem počítače asi 5 dalších lidí, kteří se mne furt ptali na EQ a tak a já nestíhal hrát RP a nic... takže pardon..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
FroziKk

Příspěvek od FroziKk »

Za dnešek, mno vlastně už včerejšek děkuju za hru Rangargovi, ale hlavně Scrappymu ! Hehe, díky ! Byl to fajn den. :clover:
Odpovědět