Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
S tebou to bylo ale drsné. Dost ve mě hrklo když se trpaslík rozešel dál... *chvíli hrobového ticha* ...to jsem koukal. Ta odvaha a odhodlání pokračovat.Aefar píše:Taky díky... za trochu akce pro starého ovdovělého blázna, pro kterého je zkoumání kobek a podobně smyslem života. Vůbec bych se nedivil, kdybyste ho tam napodruhé nechali

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za cizojazyčný zážitek... škoda, že jsem se asi chvílema úplně nechytal 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
poděkování
Díky moc všem, kdo se dnes věnovali Toe :) Moc se mi to líbilo a některé věci mě dost pobavily. Speciální dík patří Vanovi, jehož svatá trpělivost mě opravdu dostává 

Spolu s Veryí děkujeme Drehanským dámám, které nám svou důvěrou ve vlastní eskortu dodaly pocitu rytířskosti, i jejich dětem, které strefili tu správnou rodičovskou notu.
A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
Děsivá akce, myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.zdech píše:A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
"A vy, co umíte?"
"No já sem místní občan"
"Dobře, poďte s náma"
Myslím že jeden z těch syčáků trefil Skelda něčím zákeřně do zad a zablokoval mu nervy- kam na to ty děcka choděj?zdech píše:i jejich dětem, které strefili tu správnou rodičovskou notu.

Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
zuzuPD píše:Děsivá akce, myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.zdech píše:A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
"A vy, co umíte?"
"No já sem místní občan"
"Dobře, poďte s náma"

Náhodou to dopadlo docela dobře. A neříkej mi, že by Skeld odepřel nějakému non-combat trpaslíkovi (těžce hypotetická situace) možnost bránit Hag Hargol před skřety a hrdinně za domov krvácet a třeba i padnout.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Skeld odepřel někomu krvácet a padnout? Skeld? Krvácet a padnout? Co to je za otázku?Pavel Urban píše:A neříkej mi, že by Skeld odepřel nějakému non-combat trpaslíkovi (těžce hypotetická situace) možnost bránit Hag Hargol před skřety a hrdinně za domov krvácet a třeba i padnout.

Din má zvláštní představy absolutně o všem. Třeba proč chtěl hořící most házet do propasti jako aby si ho tam ti gnolové pak sebrali, nebo doufal že jim spadne hořící na tvrz?zuzuPD píše: myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
Hebert si o něm stále myslí že je trouba, ale zatím ještě užitečnej trouba. Počkej až přijde s plánem zapálit v rámci obrany les
"Tož poudal ste že les nám pomože ha vochání nás, mal stě praudu" *přiloží pochodeň k oleji*
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jste ještě nepochopili, že Dinovo myšenkové pochody jsou pro normálního smrtelníka naprosto nesrozumitelné, ale jeho plány jsou tak promyšlené, že to můžou pochopit jen určití vyvolení...:DDr.Lizard píše:Din má zvláštní představy absolutně o všem. Třeba proč chtěl hořící most házet do propasti jako aby si ho tam ti gnolové pak sebrali, nebo doufal že jim spadne hořící na tvrz?zuzuPD píše: myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
Hebert si o něm stále myslí že je trouba, ale zatím ještě užitečnej trouba. Počkej až přijde s plánem zapálit v rámci obrany les
"Tož poudal ste že les nám pomože ha vochání nás, mal stě praudu" *přiloží pochodeň k oleji*
Za dnešek cokoliv, ale neděkuju. Vypadlo to sice smutně ale hezky nakonec je z toho přinejmenším rozčarování a nebojím se říct ne mé straně otrávenost a znechucení. Jak vlivem chyb mých tak proti strany.
Takže si ulevím ať to mám zasebou : "To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"
A teď mužu aspon i přes úvod poděkovat Panathinaovi alespon za to porozumění a doufám, že i vzájemné vyrovnání
Takže si ulevím ať to mám zasebou : "To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"
A teď mužu aspon i přes úvod poděkovat Panathinaovi alespon za to porozumění a doufám, že i vzájemné vyrovnání
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Rád bych poděkoval za pěknou hru všem lidem okolo Drehanu.
S tím souhlasím, vlastně na té celé rozporuplné akci (tedy z které prostě nemám dobrý pocit) je nejhorší, že ji Skeld přežil. Myslím že bych si připadal lépe, kdyby byl pod drnem.Dr.Lizard píše:"To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"
Tak jo
Za to, že žijete si můžete sami, tak to neházejte na druhéDr.Lizard píše:"To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"

Jinak díky za podporu Deade a tobě Panathiane za objasnění pár věcí.

Naposledy upravil(a) Scrappy dne 30. 5. 2010 14.06, celkem upraveno 1 x.
Prej smazán
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dění kolem Drehanu... a zároveň se omlouvám, ale teď ten víkend a začátek týdne je pro mě dost hektický, takže nestíhám nepobývat až do pozdních konců. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"