Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Nom .. taky jsem rád pomoh :D. A to s doutníkem pobavilo Panathiane ;).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Aefar píše:Taky díky... za trochu akce pro starého ovdovělého blázna, pro kterého je zkoumání kobek a podobně smyslem života. Vůbec bych se nedivil, kdybyste ho tam napodruhé nechali :biggrin:
S tebou to bylo ale drsné. Dost ve mě hrklo když se trpaslík rozešel dál... *chvíli hrobového ticha* ...to jsem koukal. Ta odvaha a odhodlání pokračovat. :bigwink:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za cizojazyčný zážitek... škoda, že jsem se asi chvílema úplně nechytal :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky všem které jsem dneska potkal jako DS (hlavně Tinde a Dinovi (tomu červenému)). A pak díky Gallinaciovi za dokonalou rodinnou hádku. Dietrich byl v koncích a suchar, já doma padal smíchy ze židle :))
Kraki Skengdrang
Konpeki

poděkování

Příspěvek od Konpeki »

Díky moc všem, kdo se dnes věnovali Toe :) Moc se mi to líbilo a některé věci mě dost pobavily. Speciální dík patří Vanovi, jehož svatá trpělivost mě opravdu dostává :biggrin:
zdech

Příspěvek od zdech »

Spolu s Veryí děkujeme Drehanským dámám, které nám svou důvěrou ve vlastní eskortu dodaly pocitu rytířskosti, i jejich dětem, které strefili tu správnou rodičovskou notu.
A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

zdech píše:A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
Děsivá akce, myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
"A vy, co umíte?"
"No já sem místní občan"
"Dobře, poďte s náma"
zdech píše:i jejich dětem, které strefili tu správnou rodičovskou notu.
Myslím že jeden z těch syčáků trefil Skelda něčím zákeřně do zad a zablokoval mu nervy- kam na to ty děcka choděj? :smile:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

zuzuPD píše:
zdech píše:A taky Dinovi a ostatním za "ochutnání" pravého pálení mostů...i za pozdější večerní dohry.
Děsivá akce, myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
"A vy, co umíte?"
"No já sem místní občan"
"Dobře, poďte s náma"
:biggrin:
Náhodou to dopadlo docela dobře. A neříkej mi, že by Skeld odepřel nějakému non-combat trpaslíkovi (těžce hypotetická situace) možnost bránit Hag Hargol před skřety a hrdinně za domov krvácet a třeba i padnout. :bleh:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Pavel Urban píše:A neříkej mi, že by Skeld odepřel nějakému non-combat trpaslíkovi (těžce hypotetická situace) možnost bránit Hag Hargol před skřety a hrdinně za domov krvácet a třeba i padnout. :bleh:
Skeld odepřel někomu krvácet a padnout? Skeld? Krvácet a padnout? Co to je za otázku? :biggrin:
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

zuzuPD píše: myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
Din má zvláštní představy absolutně o všem. Třeba proč chtěl hořící most házet do propasti jako aby si ho tam ti gnolové pak sebrali, nebo doufal že jim spadne hořící na tvrz?
Hebert si o něm stále myslí že je trouba, ale zatím ještě užitečnej trouba. Počkej až přijde s plánem zapálit v rámci obrany les
"Tož poudal ste že les nám pomože ha vochání nás, mal stě praudu" *přiloží pochodeň k oleji*
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Dr.Lizard píše:
zuzuPD píše: myslím že Din má dost zvláštní představy o takovém paličském komandu.
Din má zvláštní představy absolutně o všem. Třeba proč chtěl hořící most házet do propasti jako aby si ho tam ti gnolové pak sebrali, nebo doufal že jim spadne hořící na tvrz?
Hebert si o něm stále myslí že je trouba, ale zatím ještě užitečnej trouba. Počkej až přijde s plánem zapálit v rámci obrany les
"Tož poudal ste že les nám pomože ha vochání nás, mal stě praudu" *přiloží pochodeň k oleji*
No to jste ještě nepochopili, že Dinovo myšenkové pochody jsou pro normálního smrtelníka naprosto nesrozumitelné, ale jeho plány jsou tak promyšlené, že to můžou pochopit jen určití vyvolení...:D
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Chtěl bych poděkovat všem, co vypomáhali u Drehanu.. úžasná hra! :clover:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Za dnešek cokoliv, ale neděkuju. Vypadlo to sice smutně ale hezky nakonec je z toho přinejmenším rozčarování a nebojím se říct ne mé straně otrávenost a znechucení. Jak vlivem chyb mých tak proti strany.

Takže si ulevím ať to mám zasebou : "To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"

A teď mužu aspon i přes úvod poděkovat Panathinaovi alespon za to porozumění a doufám, že i vzájemné vyrovnání
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

*zvedne oči nahoru a zazubí se*

Díky ti moc za hru Wille. Bylo to něco co? :megalol: Tak zas někdy
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Rád bych poděkoval za pěknou hru všem lidem okolo Drehanu.
Dr.Lizard píše:"To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"
S tím souhlasím, vlastně na té celé rozporuplné akci (tedy z které prostě nemám dobrý pocit) je nejhorší, že ji Skeld přežil. Myslím že bych si připadal lépe, kdyby byl pod drnem.
Lassair

Příspěvek od Lassair »

No já bych chtěla oděkvot všeobecně za hraní od Drehanu po noční hraní, takže díky všem
Scrappy

Tak jo

Příspěvek od Scrappy »

Dr.Lizard píše:"To ste dohajzlu nemohli toho trpaslíka už zabít, měl bych svatej klid"
Za to, že žijete si můžete sami, tak to neházejte na druhé :bigwink:

Jinak díky za podporu Deade a tobě Panathiane za objasnění pár věcí. :yes:
Naposledy upravil(a) Scrappy dne 30. 5. 2010 14.06, celkem upraveno 1 x.
Prej smazán
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky... a já zase, abych si na všechno přicházel sám :biggrin:

No... aspoň do toho opět vnesu ten správný zmatek okořeněný více nebo méně správnými dohady.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za dění kolem Drehanu... a zároveň se omlouvám, ale teď ten víkend a začátek týdne je pro mě dost hektický, takže nestíhám nepobývat až do pozdních konců. :nuke:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Já bych chtěl poděkovat všem raněným od Drehanu, že si ty zranění a léčbu se mnou odehrávají a není to tedy jen "uzdrav", "vyleč těžká zranění" a hotovo :smile:
Odpovědět