Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že asi nedodržím své rozloučení, ale nedávno jsem byl potěšen prací nových DS, což mi vlilo "novou krev" do mých "herních žil". 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Chtěl bych se omluvit Skeldovi (jelikož s ním jsem to IC dojednával), ale celé výpravě. Tak dlouho jsem čekal až mne rodiče pustí konečně k počítači, až byla prakticky celá výprava za námi (předemnou někde v dálce a hloubce)..
Tak díky za trpělivost se kterou si mi odpovídal na telly :-)
Tak díky za trpělivost se kterou si mi odpovídal na telly :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
omluva
Veřejně se omlouvám hráčům, kteří byli u cvc s Murinem, špatně jsem pochopil smysl věty a neměl jsem již v plánu pokračovat v jeho hraní. Ještě jednou, promiňte a jsem ochoten, pokud ještě chcete to klidně i dohrát.
Jinak mám i PM a když se naloguju za jinou postavu, tak i na tell se podívám, takže příště stačí kdyžtak napsat.
Jinak mám i PM a když se naloguju za jinou postavu, tak i na tell se podívám, takže příště stačí kdyžtak napsat.
Prej smazán
Chci se omluvit za svou nepřítomnost od této chvíle ve hře, jelikož a protože jsem si takříkajíc "vybral" svůj čas u počítače hlídáním v Drehanu
a naši mne tam už nepustí. Je mi to líto hlavně kvůli tomu, že nebudu moci být loglý až bude konečně nějaká ta "akce". Dlouho jsem na ni čekal a celá ta doba byla perfektní hra se super hráči (těmi díky), ale Bohužel se tak do hry nedostanu …

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
-
-
Myslim to opravdu vážně at jsem opilej nebo ne myslim to vážně,
Myslim si že je to v pohodě člověk co ví co a jak a já a ostatní by se od něj měly učit.
!!!Neńí to žádná ironie!!! Ještě jednou.
Chtěl bych se mu moc omluvit jak sem se k němu choval(ikdyž to assi nebylo tak jak bych se chovat chtěl(ve zlém))
Ale moc díky, a hlavně moc se omlouvám doufám že mojí omluvu přijmeš..
díky červ
edit: omlouvám se ale psal sem to v opilosti
Myslim si že je to v pohodě člověk co ví co a jak a já a ostatní by se od něj měly učit.
!!!Neńí to žádná ironie!!! Ještě jednou.
Chtěl bych se mu moc omluvit jak sem se k němu choval(ikdyž to assi nebylo tak jak bych se chovat chtěl(ve zlém))
Ale moc díky, a hlavně moc se omlouvám doufám že mojí omluvu přijmeš..
díky červ
edit: omlouvám se ale psal sem to v opilosti
-