Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Trpaslík skoro kněz poklekne k velké hroudě, z které vstávají nemrtví a začne se modlit, aby dal jejich duším pokoje, když tu najednou dostane herdu štítem do hlavy a rozplácne se na zemi
a tellem dostane //pardon
A pak kolikrát musíte starého blázna upozornit na nebezpečí, aby skutečně nepokoušel projít místo, kde každý chybný krok je smrtelný (dvě výstražné cedule, několik blbých pocitů, přemlouvání celé skupinky, dvakrát umřel a až když se složil únavou jeho nebohý dvojnásobný zachránce, tak teprve uznal, že je to hloupost)
A pak kolikrát musíte starého blázna upozornit na nebezpečí, aby skutečně nepokoušel projít místo, kde každý chybný krok je smrtelný (dvě výstražné cedule, několik blbých pocitů, přemlouvání celé skupinky, dvakrát umřel a až když se složil únavou jeho nebohý dvojnásobný zachránce, tak teprve uznal, že je to hloupost)
Hyperaktivní hlavně MUNI.
-
Písař v hostinci U zdi
Už jste někdy zkoušeli nadiktovat vzkaz písaři v hostinci U zdi, když je kolem vás hromada lidí a v hospodě to vře? Ten chlap je hrozně nesoustředěnej. Já mu to diktoval na třikrát! Nejvíc mě pobavil jeden z nepovedených vzkazů, který mi zůstal v inventáři.
Nadpis: jdu si odpočinout
Text vzkazu: *zítra kolem 15:00*

Nadpis: jdu si odpočinout
Text vzkazu: *zítra kolem 15:00*

Překlik, co na to říct.zuzuPD píše:Trpaslík skoro kněz poklekne k velké hroudě, z které vstávají nemrtví a začne se modlit, aby dal jejich duším pokoje, když tu najednou dostane herdu štítem do hlavy a rozplácne se na zemi

A tell byl //sorry sorry!

Ovšem i Alexandra dostala takovou herdu od svého spolubojovníka.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Popis hledané osoby

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
je to už starší věc ale i tak mne to dostalo do kolen...
Po dlouhé bitvě o Drehan, kdy stínal svou sekerou hlavy gnollů a palcátem jim drtil končetiny se Rangarog dostal ještě do prekérnější situace... Ležel tam u zřícenin (zúčastnění ví), mlatil tam sebou v agónii... a najednou se napsalo! "Ztracený předmět: Knížka, Jak zlepšit svou hru?!" - systém placos usoudil, že si se zlepšil...(bo co u toho bylo napsáno)
To mne vážně dostalo...
V té situaci :-D
Po dlouhé bitvě o Drehan, kdy stínal svou sekerou hlavy gnollů a palcátem jim drtil končetiny se Rangarog dostal ještě do prekérnější situace... Ležel tam u zřícenin (zúčastnění ví), mlatil tam sebou v agónii... a najednou se napsalo! "Ztracený předmět: Knížka, Jak zlepšit svou hru?!" - systém placos usoudil, že si se zlepšil...(bo co u toho bylo napsáno)
To mne vážně dostalo...

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
Škoda že jsem u sebe neměl aspoň čtyři svíčky(mám jen jednu).Pavel Urban píše:Čert, aby vzal ty pády serveru... jednou to padne a tak se posune čas... nastavím termín konání na IC ráno a on server padne znovu a klání začne IC večer.
Kdyby se nastavěly kolem kruhu kde se bojovalo,mělo by to parádní atmosféru.
Takhle měl výhodu Rick s páskou přez oči,když občas byla tma.

Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Po epické bitvě na zemi plno mrtvých nepřátel a rozsápán určitou bestií trpaslík. Všichni se sbírají a jeden nejmenovaný dobrák si stoupne nad trpaslíka a prohlásí: "Mrtvej" - a jde pryč.…
To mne dostalo do kolen

To mne dostalo do kolen

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Dvojsmyslný rozhovor elfího páru... aspoň tak se to jevilo neutrálnímu pozorovateli.. či pozorovatelům

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"