ps: Kalásku … výborně
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za karavanu... v prvé řadě Eneskovi, který ji zorganizoval a úspěšně pokračuje ve vzniklé "tradici", dále pak Michallovi, který mě do toho navezl
, poté těm obráncům, kteří měli řádnou disciplínu a nakonec těm zbylým spolucestujícím.
Speciální díky patří Jonovi, že alespoň krátce oživil svět kolem karavany, obzvláště to dlouhé loučení mě bavilo.

BTW: konečně zpátky v Království

Speciální díky patří Jonovi, že alespoň krátce oživil svět kolem karavany, obzvláště to dlouhé loučení mě bavilo.
BTW: konečně zpátky v Království
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Taky díky Eneskovi za to, jak pěkně vedl Karavanu a krásně popisoval vembloudy (Sry Pipi, že jsem se nedovolil o copyright). Pak samozřejmě celé karavaně a taky hlavně Juditě, se kterou se hezky povídalo 
EDIT:
EDIT:
A za to se neomlouvej. Jon to krásně spestřil alespoň na začátku. Moc se mi líbilo, žes to vedl po svém...Enesek píše:Argh … to mě štve dvojnásob, že sem to tam zdržel! Sice jsem chtěl z Oázy vyrazit ráno ale nevyšlo to proto sem čekal v Mithu, kdybych to tušil že spěcháš tak bych nečekal. Ale Aefar mi to říkal, že nemám čekat!Jon píše:Já se taky omlouvám, že nedojdu s karavanou na konec, nečekal jsme tak veliké zdržení v Mithu a jaksi to celé přesáhlo mé vynahrazené časové možnosti... ("Lásko, pojď, půjdem na muzejní noc..." - "Nemůžu, musim udělat karavanu..." - "COŽE?!")Promiň ..
Neutral Good Dungeon Master 
Tak já musím poděkovat všem, kdo se karavany účastnil. Všichni ochránci, velitelé, druidi, obchodníci a smlouvači, byla to paráda. Ještě Jonovi za spestření v Mithaliru, to nemělo chybu!
Tak všem … Díky!! :))
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"