Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
nápodobněAefar píše:Doprčic, já na ten turnaj zapomněl
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Chtěl bych poděkovat Eneskovi za jeho Azraela a všechno kolem Rangaroga :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
AQ trval snad půl IR roku. Byl víceméně pro blízký okruh přátel Aris, takže ostatní postavy ani neměli mít tušení, neměli nic vědět a to se myslím podařilo. Prvně to byl Zelgadis a ostatní u Tvrze a teď … *text jakoby nešel přečíst*.
Q se rozšiřoval a pak zase sužoval podle toho jak měl, až dosáhl největšího možného vyvrcholení díky Jonovi.
Díky němu to nebylo jen ubohé *hvězdičkování*, ale přímo Epické dobrodružství. :)
Takže díky Jone, až na to moje neustálé sekání NWN (který se mi seká furt) to bylo skvělý, úžasný.
Stejně tak děkuju zůčastněným. Co osoba, to osobnost, které úkoly padaly dle charakteru. xD

No možná jen někdo
Q se rozšiřoval a pak zase sužoval podle toho jak měl, až dosáhl největšího možného vyvrcholení díky Jonovi.
Díky němu to nebylo jen ubohé *hvězdičkování*, ale přímo Epické dobrodružství. :)
Takže díky Jone, až na to moje neustálé sekání NWN (který se mi seká furt) to bylo skvělý, úžasný.
Stejně tak děkuju zůčastněným. Co osoba, to osobnost, které úkoly padaly dle charakteru. xD
To se nikdo nedoví.Ghost píše:Braenn: Ano, mám

No možná jen někdo
Tak tedy, velmi povedená akce. Neměl jsem ani tušení co se z toho nakonec vyklube, když jsem se k tomuhle přidával. Na vině jsou stejným dílem jak DS tak všichni spoluhráči, kteří velmi pěkně přispěli svým hraním do celkového obrazu a atmosféry, takže díky všem zůčastněným. Rozhodně to stálo za to.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Víte, že mě s tím poděkováním štvete?
Budiž Vám poctou, že na rozdíl od všech možných vražd s DM, bez DM, jiných nekalostí a tajných plánů o tomhle ani má dobrá, ani neutrální, ani zlá postava (a tudíž ani já jako hráč) nemá doteď vůbec tušení, o čem se bavíte

Budiž Vám poctou, že na rozdíl od všech možných vražd s DM, bez DM, jiných nekalostí a tajných plánů o tomhle ani má dobrá, ani neutrální, ani zlá postava (a tudíž ani já jako hráč) nemá doteď vůbec tušení, o čem se bavíte

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
A já teď uplně vidím, jak se všichni ti, co ví o co jde, hihňají za monitorem, že ty nic nevíš, ale oni joAefar píše:Víte, že mě s tím poděkováním štvete?![]()

EDIT: Sry za OT
Neutral Good Dungeon Master 

Děláš, jako kdybys měl znát všechno :) (Já jsem rozhodně rád, že nevíš, stejně jako ostatní. Tak to má být)Aefar píše:Víte, že mě s tím poděkováním štvete?![]()